Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
28.5.18 16:16
@opozice píše: žena a žena. Jedna s takovouto pozicí práci udělá a druhá neudělá nic. :think: Jak jsi to měla ty? Dříve přece tohle nebylo. Dítě se dalo do postýlky a matka si mohla dělat, co potřebovala.
přesně tak , nebo do ohradky , nebo do hopsadla nebo do židličky nebo na zem …nikdo je netahal na sobě jako opice
@Kobliha51 píše:
Děti byly od roka u babičky, pak ve školce a já v práci. Normálka. Kdyby nebyla babička, byly by v jeslích. Děti mám šest let od sebe, takže jsem toho doma mnoho nepobyla. A ani bych doma nechtěla být. Mít děti dnes, udělám to nějak podobně. Být doma třeba X let na mateřské bych nevydržela z části proto, že bych si připadala úplně k ničemu a zčásti proto, že si pak partner hodně často myslí, že ta ženská doma je inventář a pak je najednou překvapen, jak je třeba se najednou zapojit, když doposud nemusel nic.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 16:19
@Venetia píše: :palec:

ty mladý maminky se „zbláznily“ Jen vím, že jsou hodně ovlivňovány tzv. Duly, nebo jak se jim říká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 16:19
@růžový achát píše:
@Jirka765 A víš, že jo, tuhle něco mlel o nějakem treninku s jógou :mrgreen:, jsem tomu moc pozornosti nevěnovala, neboť si ho dokážu představit maximalně v pozici bojovník 1, dál už mi to přijde nereálné :P

jen aby jsi ho nepodcenila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 16:21
@růžový achát píše:
@Jirka765 A víš, že jo, tuhle něco mlel o nějakem treninku s jógou :mrgreen:, jsem tomu moc pozornosti nevěnovala, neboť si ho dokážu představit maximalně v pozici bojovník 1, dál už mi to přijde nereálné :P

8o Já asi těžko.:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 16:23
@Jirka765 píše:
8o Já asi těžko.:zed:

jak to? Hážeš tu takovými pojmy, co neznáme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
28.5.18 16:24
@růžový achát píše:
@Jirka765 To ti nějaka thajka strka prst do zadku nebo kam?
:lol: Nic není zcela nemozne :lol: Me se třeba na thajsky uz několikrát stalo, ze mi masirovala prsa, ale nak me to od ni nebralo, proste masaz (ale, zda to tak ma byt, nevim, neresim). A když mi da sva chodidla do trisel a tlaci, tak si rikam, ze se to chlapum asi libi, ja se spis bojim, aby mi nezajela nohou do vaginy :mrgreen: A onehda 3 seniorky, co prisly na thajskou si vyrvaly, ze chcou jen toho jediného Thajce, tak nevim, zda je skvely maser nebo chlap :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
1878
28.5.18 16:29

Sry, thajskou masáž, prst do prde.., orál a SM sem napsal někdo jiný než já. Já to rozhodně nezamotal a psal jsem výhradně o ZDRAVOTNÍCH masážích pro muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 16:30
@opozice píše:
jak to? Hážeš tu takovými pojmy, co neznáme. :think:

Jaké pojmy, co neznáte??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 16:34
@Jirka765 píše:
Jaké pojmy, co neznáte??? :mrgreen:
čti zpět. Ta zkratka H..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 16:35

Když jedu na kole a dnes jsem si udělal třicítku, tak o takových věcech přemýšlím, to líp utíká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 16:36

Takže z této diskuze o norníkůvu průvodci se vyvinul další norníkův průvodce 8o po masážích s ejakulací :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
28.5.18 16:36
@opozice píše: čti zpět. Ta zkratka H..

Asi HEALTH :mavam:

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 16:37
@Myssicka píše:
Takže z této diskuze o norníkůvu průvodci se vyvinul další norníkův průvodce 8o po masážích s ejakulací :mrgreen:

prosím tě, vždy to někam sklouzne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 16:38
@opozice píše: čti zpět. Ta zkratka H..

HE je HAPPY END. :dance: Strašně složitá úvaha. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
28.5.18 16:38
@opozice píše:
Když jedu na kole a dnes jsem si udělal třicítku, tak o takových věcech přemýšlím, to líp utíká. :mrgreen:

Jses dobrej, jet na kole a k tomu udelat i tricitku :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí