Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše: žena a žena. Jedna s takovouto pozicí práci udělá a druhá neudělá nic.přesně tak , nebo do ohradky , nebo do hopsadla nebo do židličky nebo na zem …nikdo je netahal na sobě jako opiceJak jsi to měla ty? Dříve přece tohle nebylo. Dítě se dalo do postýlky a matka si mohla dělat, co potřebovala.
@Kobliha51 píše:
Děti byly od roka u babičky, pak ve školce a já v práci. Normálka. Kdyby nebyla babička, byly by v jeslích. Děti mám šest let od sebe, takže jsem toho doma mnoho nepobyla. A ani bych doma nechtěla být. Mít děti dnes, udělám to nějak podobně. Být doma třeba X let na mateřské bych nevydržela z části proto, že bych si připadala úplně k ničemu a zčásti proto, že si pak partner hodně často myslí, že ta ženská doma je inventář a pak je najednou překvapen, jak je třeba se najednou zapojit, když doposud nemusel nic.
@Venetia píše:
ty mladý maminky se „zbláznily“ Jen vím, že jsou hodně ovlivňovány tzv. Duly, nebo jak se jim říká. ![]()
@růžový achát píše:
@Jirka765 A víš, že jo, tuhle něco mlel o nějakem treninku s jógou, jsem tomu moc pozornosti nevěnovala, neboť si ho dokážu představit maximalně v pozici bojovník 1, dál už mi to přijde nereálné
jen aby jsi ho nepodcenila ![]()
@růžový achát píše:
@Jirka765 A víš, že jo, tuhle něco mlel o nějakem treninku s jógou, jsem tomu moc pozornosti nevěnovala, neboť si ho dokážu představit maximalně v pozici bojovník 1, dál už mi to přijde nereálné
Já asi těžko.:zed:
@Jirka765 píše:
Já asi těžko.:zed:
jak to? Hážeš tu takovými pojmy, co neznáme. ![]()
@růžový achát píše:
@Jirka765 To ti nějaka thajka strka prst do zadku nebo kam?
Sry, thajskou masáž, prst do prde.., orál a SM sem napsal někdo jiný než já. Já to rozhodně nezamotal a psal jsem výhradně o ZDRAVOTNÍCH masážích pro muže.
@opozice píše:
jak to? Hážeš tu takovými pojmy, co neznáme.
Jaké pojmy, co neznáte??? ![]()
@Jirka765 píše:čti zpět. Ta zkratka H..
Jaké pojmy, co neznáte???
Když jedu na kole a dnes jsem si udělal třicítku, tak o takových věcech přemýšlím, to líp utíká. ![]()
Takže z této diskuze o norníkůvu průvodci se vyvinul další norníkův průvodce
po masážích s ejakulací ![]()
@Myssicka píše:
Takže z této diskuze o norníkůvu průvodci se vyvinul další norníkův průvodcepo masážích s ejakulací
prosím tě, vždy to někam sklouzne. ![]()
@opozice píše: čti zpět. Ta zkratka H..
HE je HAPPY END.
Strašně složitá úvaha. ![]()
@opozice píše:
Když jedu na kole a dnes jsem si udělal třicítku, tak o takových věcech přemýšlím, to líp utíká.
Jses dobrej, jet na kole a k tomu udelat i tricitku
![]()