Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joy.division.control píše:
Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/
ještě bych to doplnil tím, že nejsem knihomol, ale orientace je na sport. No a to je užírač času. třeba dost jezdím na kole. Silniční a v terénu. Jen na ukázku, na čem jezdím.
@opozice Hezký, na elektrice? Italské rámy já můžu, co jezdíš v terénu?
@opozice Jo a taky jezdím hodně, ale návrat ke knihám je super, zkus to.
@4ever píše:
@opozice Hezký, na elektrice? Italské rámy já můžu, co jezdíš v terénu?
co na elektrice? Jen amatérské akce crossy závody.
@opozice píše:řazení, v mobilu tu fotku nezvětším
co na elektrice? Jen amatérské akce crossy závody.
@4ever píše:
@opozice Jo a taky jezdím hodně, ale návrat ke knihám je super, zkus to.
tak to bývá, pachatelé se vracejí na místo činu. Jednou na to asi dojde, stejně jako chytat ryby. ![]()
@4ever píše: řazení, v mobilu tu fotku nezvětším
to já vidím na monitoru 60cm, ale teď sedím venku s noťasem a skáknu si do bazénu.¨V sobotu se jelo v Jičíně, ale nebyl jsem tam. Bylo teplo, tak jsem to využil a koupal se.
@opozice píše:
ještě bych to doplnil tím, že nejsem knihomol, ale orientace je na sport. No a to je užírač času. třeba dost jezdím na kole. Silniční a v terénu. Jen na ukázku, na čem jezdím.
To verim
Mmmch., krasna barevna kombinace ![]()
@joy.division.control píše:
Ta úvaha je vic nez dobra a na Remarquea jsem si vzpomněla taky@4ever @Mart81
Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl. ![]()
@Mart81 píše:
Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl.
ad délka - Nevadí, že je dlouhý, hlavně když nemá už v prvních řádcích větu: „Včera jsme se s manželem hádaly…“. ![]()
@Mart81 píše:
Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl.
Rada te ctu a delka je primerena
![]()
@Anonymní píše:
@Sandokanos No co vidím tak většinou jsou ženy udržované ale chlapy to je masakr…a když vidím že takovej chudák má vedle sebe pěknou babu a on se ještě otáčí za jinýma tak bych to mlátila…čeští chlapi jsou vcelku zanedbání…
Tohle mám taky kolem sebe. Jedná se o kamarádku a bývalou spolužačku, je s mužem, který je od ní o dost starší, teď jsem si s nimi byla posedět, on zapáchal potem, na sobě nemoderní, staré hadry, sandály, ve kterých měl ponožky
, kdyby aspoň ty kotníkové, ale ne, to byly takové ty dlouhé, skoro něco jako podkolenky
, hlava plešatá, výška tak s bídou 170cm, obézní, dech moc O. K. neměl.
Ona normální, docela pěkná. Je s ním, protože si myslí, že jí snad ujede vlak
, on prý dost čumí po manekýnách. Při penězích nějak není, ale ´je prý hodný, jo, mluví se s ním docela dobře.
@Myssicka píše:
Stránky znám, hodně jsem se tam nasmála asi před dvěma lety, když byla ta kauza se šlapkou z Ukrajiny, co měla HIV, jak tam pánové mezi sebou zjišťovali, o koho jde a měli do jednoho stažené řitě. Co mě ale nepobavilo, byly jejich nadávky na její adresu, jak si to ta špína může dovolit, že mají ženu a děti, tak co když by je nakazili. Nějaká sebereflexe, že je to jejich blbost, že neměli spát se šlapkou a bez gumy, tam úplně chyběla.Vtipné bylo, když si stěžovali, v nějakém jiném vlákně, že tahle a tahle byla nějaká moc chladná a že ji jde jen o prachy. To se jeden nestačí divit. Holt křupani si nemůžou jenom vrznout, ale potřebují ještě komedii, jak jsou nejlepší na světě a jak to byl nejúžasnější sex.
tenkrát jsem na to koukala poprvé a naposledy, už takhle mám o většině můžu špatné mínění, nechci si ho kazit ještě víc.
Můžu se zeptat proč máš o většině mužů špatné mínění? Já jsem například o těchto stránkách nikdy neslyšel a ejhle dozvěděl jsem se o nich tady, i když tady taky nemám co dělat, vím ![]()
@Veselý mrzout píše:
Můžu se zeptat proč máš o většině mužů špatné mínění? Já jsem například o těchto stránkách nikdy neslyšel a ejhle dozvěděl jsem se o nich tady, i když tady taky nemám co dělat, vím
To bych raději nerozebírala ![]()
@Klopotkova píše:
Tohle mám taky kolem sebe. Jedná se o kamarádku a bývalou spolužačku, je s mužem, který je od ní o dost starší, teď jsem si s nimi byla posedět, on zapáchal potem, na sobě nemoderní, staré hadry, sandály, ve kterých měl ponožky, kdyby aspoň ty kotníkové, ale ne, to byly takové ty dlouhé, skoro něco jako podkolenky
![]()
, hlava plešatá, výška tak s bídou 170cm, obézní, dech moc O. K. neměl.
Ona normální, docela pěkná. Je s ním, protože si myslí, že jí snad ujede vlak, on prý dost čumí po manekýnách. Při penězích nějak není, ale ´je prý hodný, jo, mluví se s ním docela dobře.
i já to mám kolem sebe. Ale na opačném břehu řeky. Přitloustlé baby, nožiska jako sloupy, břicho vytahané, kozy až na břicho, už nemusím pokračovat. No a vedle nich borci, udržovaní. Prostě takový je svět. Nezastávám se chlapů, to jsem tu již několikrát psal, někteří jsou fakt prasata, ale je to i v jiném gardu u vás bab. Prostě jsou lidé, kteří se udržují, aby dobře vypadali a jsou takoví, že jim je jedno, jací jsou. ![]()