Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
29.5.18 09:25
@joy.division.control píše:
Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/

ještě bych to doplnil tím, že nejsem knihomol, ale orientace je na sport. No a to je užírač času. třeba dost jezdím na kole. Silniční a v terénu. Jen na ukázku, na čem jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 09:36

@opozice Hezký, na elektrice? Italské rámy já můžu, co jezdíš v terénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 09:38

@opozice Jo a taky jezdím hodně, ale návrat ke knihám je super, zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 09:38
@4ever píše:
@opozice Hezký, na elektrice? Italské rámy já můžu, co jezdíš v terénu?

co na elektrice? Jen amatérské akce crossy závody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 09:40
@opozice píše:
co na elektrice? Jen amatérské akce crossy závody.
řazení, v mobilu tu fotku nezvětším :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 09:41
@4ever píše:
@opozice Jo a taky jezdím hodně, ale návrat ke knihám je super, zkus to.

tak to bývá, pachatelé se vracejí na místo činu. Jednou na to asi dojde, stejně jako chytat ryby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 09:43
@4ever píše: řazení, v mobilu tu fotku nezvětším :mrgreen:

to já vidím na monitoru 60cm, ale teď sedím venku s noťasem a skáknu si do bazénu.¨V sobotu se jelo v Jičíně, ale nebyl jsem tam. Bylo teplo, tak jsem to využil a koupal se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 09:51
@opozice píše:
ještě bych to doplnil tím, že nejsem knihomol, ale orientace je na sport. No a to je užírač času. třeba dost jezdím na kole. Silniční a v terénu. Jen na ukázku, na čem jezdím.

To verim :mavam: Mmmch., krasna barevna kombinace ;)

• Citovat
  • Upravit
5918
29.5.18 10:00
@joy.division.control píše:
Ta úvaha je vic nez dobra a na Remarquea jsem si vzpomněla taky :mavam: @4ever @Mart81

Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 10:08
@Mart81 píše:
Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl. :)

ad délka - Nevadí, že je dlouhý, hlavně když nemá už v prvních řádcích větu: „Včera jsme se s manželem hádaly…“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 10:26
@Mart81 píše:
Děkuji. Vzhledem k délce je příjemným překvapením, že to vůbec někdo četl. :)

Rada te ctu a delka je primerena :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.5.18 14:28
@Anonymní píše:
@Sandokanos No co vidím tak většinou jsou ženy udržované ale chlapy to je masakr…a když vidím že takovej chudák má vedle sebe pěknou babu a on se ještě otáčí za jinýma tak bych to mlátila…čeští chlapi jsou vcelku zanedbání…

Tohle mám taky kolem sebe. Jedná se o kamarádku a bývalou spolužačku, je s mužem, který je od ní o dost starší, teď jsem si s nimi byla posedět, on zapáchal potem, na sobě nemoderní, staré hadry, sandály, ve kterých měl ponožky :zed:, kdyby aspoň ty kotníkové, ale ne, to byly takové ty dlouhé, skoro něco jako podkolenky :lol: :zed:, hlava plešatá, výška tak s bídou 170cm, obézní, dech moc O. K. neměl.
Ona normální, docela pěkná. Je s ním, protože si myslí, že jí snad ujede vlak :nevim:, on prý dost čumí po manekýnách. Při penězích nějak není, ale ´je prý hodný, jo, mluví se s ním docela dobře.

• Citovat
  • Upravit
29.5.18 17:13
@Myssicka píše:
Stránky znám, hodně jsem se tam nasmála asi před dvěma lety, když byla ta kauza se šlapkou z Ukrajiny, co měla HIV, jak tam pánové mezi sebou zjišťovali, o koho jde a měli do jednoho stažené řitě. Co mě ale nepobavilo, byly jejich nadávky na její adresu, jak si to ta špína může dovolit, že mají ženu a děti, tak co když by je nakazili. Nějaká sebereflexe, že je to jejich blbost, že neměli spát se šlapkou a bez gumy, tam úplně chyběla.Vtipné bylo, když si stěžovali, v nějakém jiném vlákně, že tahle a tahle byla nějaká moc chladná a že ji jde jen o prachy :lol:. To se jeden nestačí divit. Holt křupani si nemůžou jenom vrznout, ale potřebují ještě komedii, jak jsou nejlepší na světě a jak to byl nejúžasnější sex. :poblion: tenkrát jsem na to koukala poprvé a naposledy, už takhle mám o většině můžu špatné mínění, nechci si ho kazit ještě víc.

Můžu se zeptat proč máš o většině mužů špatné mínění? Já jsem například o těchto stránkách nikdy neslyšel a ejhle dozvěděl jsem se o nich tady, i když tady taky nemám co dělat, vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
29.5.18 17:28
@Veselý mrzout píše:
Můžu se zeptat proč máš o většině mužů špatné mínění? Já jsem například o těchto stránkách nikdy neslyšel a ejhle dozvěděl jsem se o nich tady, i když tady taky nemám co dělat, vím :)

To bych raději nerozebírala :)

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 17:32
@Klopotkova píše:
Tohle mám taky kolem sebe. Jedná se o kamarádku a bývalou spolužačku, je s mužem, který je od ní o dost starší, teď jsem si s nimi byla posedět, on zapáchal potem, na sobě nemoderní, staré hadry, sandály, ve kterých měl ponožky :zed:, kdyby aspoň ty kotníkové, ale ne, to byly takové ty dlouhé, skoro něco jako podkolenky :lol: :zed:, hlava plešatá, výška tak s bídou 170cm, obézní, dech moc O. K. neměl.
Ona normální, docela pěkná. Je s ním, protože si myslí, že jí snad ujede vlak :nevim:, on prý dost čumí po manekýnách. Při penězích nějak není, ale ´je prý hodný, jo, mluví se s ním docela dobře.

i já to mám kolem sebe. Ale na opačném břehu řeky. Přitloustlé baby, nožiska jako sloupy, břicho vytahané, kozy až na břicho, už nemusím pokračovat. No a vedle nich borci, udržovaní. Prostě takový je svět. Nezastávám se chlapů, to jsem tu již několikrát psal, někteří jsou fakt prasata, ale je to i v jiném gardu u vás bab. Prostě jsou lidé, kteří se udržují, aby dobře vypadali a jsou takoví, že jim je jedno, jací jsou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí