Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
mně je to jedno, já se po chlapech nedívám.Mimochodem, kdo to kdy spočítal. Já když se rozhlédnu, pěknou štíhlou 172/64 abych hledal s dalekohledem.
@melasa píše:![]()
Muži na tom nejsou o moc lépe.
no já jsem na tom lépe, proto tu to píši. 183/83. Pokud někdo není nemocný, může za svůj zevnějšek sám. Vše je o lenosti a já mám na to takovou přímou úměrnost. Co do sebe dáš, myšleno v kaloriích, to musíš ze sebe vydat. Kapišto? ![]()
@opozice píše:
Moje máti vždy říkala, že za to, jak chlap vypadá může jeho žena. S postupem času si říkám, že měla pravdu. Pokud ženě na svém chlapovi záleží, „stará“ se o něj. Jsou ženy, že jim je to jedno a dle toho taky ten jejich vztah vypadá. V manželství musí jeden podržet toho druhého v čemkoliv. V praxi to někdy tak není. Žijí spolu v setrvačnosti a i kdyby se pověsil na stromě, je to těm protějškům jedno.![]()
Podržet jeden druhého… hlavně žena muže aby nějak vypadal…
![]()
@opozice píše:
nemám je rád, jinak žádné špatné zkušenosti. To rád platí jen o sexu, jinak mě nevadí. Nikdy bych si nezačal s ženou, která je ne tlustá, to už je za hranou, ale už i s nadváhou. Já si říkám, co nabízím, to chci také.
To tak mají i některé ženy, že by do tlustého nešli. Já jsem nikdy muže neposuzovala dle postavy, líbí se mi sportovní chlapi, třeba 190 cm je pošušňáníčko a k tomu třeba 90kg - to je ideál, ale mně se líbí i tlustí, když jsme si energicky kompatibilní.
@Klopotkova píše:
To tak mají i některé ženy, že by do tlustého nešli. Já jsem nikdy muže neposuzovala dle postavy, líbí se mi sportovní chlapi, třeba 190 cm je pošušňáníčko a k tomu třeba 90kg - to je ideál, ale mně se líbí i tlustí, když jsme si energicky kompatibilní.
píšeš to dobře, SPORTOVNÍ chlapi.
A kolik těch bab je sportovních? Teď nemám na mysli dvacítky. Taky bych si to pošušňáníčko dal.
![]()
@opozice píše:
už ve mě nejednou nastal nápad, vyzkoušet ty placené mrchy, co dovedou. Zatím si vystačím s norníkem, kde se píší podrobně reference, jaké ty baby jsou a říkám si, jestli by to nebylo zbytečné vyhazování peněz.
Morálku stranou. Pokud nemáš nějakou libůstku, kterou ti partnerky nechtěly uspokojit a prostitutka by do toho šla, tak se to podle mně nevyplatí.
Většina z nich má víc sexu, než je jejich přirozená potřeba, takže to mají prostě jako práci, jež je ani nijak zvlášť nebaví a jde o to, mít to za sebou. Ty lepší to dokáží zakrýt.
Pak je tam řada feťaček, zakomplexovaných, s poničeným sebevědomím, mizerným dětstvím, zkušenostmi se zneužíváním, znásilněním, co je do toho kdysi zatáhl kluk, kterého milovaly, z dětských domovů (časté) a podobně. Chudinky a oběti. To si, pokud zrovna nebude na fetu, také moc neužiješ.
Narazit na jakž takž inteligentní, vášnivou prostitutku, co to v posteli umí, má to ráda a dělá to i pro radost sice můžeš, ale na to máš větší šanci mezi normálními ženami.
A navíc hrozí, že když už na takovou natrefíš, tak si tě omotá kolem prstu a láska k ťapině vyjde pěkně draho. ![]()
@Mart81 píše:
Morálku stranou. Pokud nemáš nějakou libůstku, kterou ti partnerky nechtěly uspokojit a prostitutka by do toho šla, tak se to podle mně nevyplatí.Většina z nich má víc sexu, než je jejich přirozená potřeba, takže to mají prostě jako práci, jež je ani nijak zvlášť nebaví a jde o to, mít to za sebou. Ty lepší to dokáží zakrýt.
Pak je tam řada feťaček, zakomplexovaných, s poničeným sebevědomím, mizerným dětstvím, zkušenostmi se zneužíváním, znásilněním, co je do toho kdysi zatáhl kluk, kterého milovaly, z dětských domovů (časté) a podobně. Chudinky a oběti. To si, pokud zrovna nebude na fetu, také moc neužiješ.
Narazit na jakž takž inteligentní, vášnivou prostitutku, co to v posteli umí, má to ráda a dělá to i pro radost sice můžeš, ale na to máš větší šanci mezi normálními ženami.
A navíc hrozí, že když už na takovou natrefíš, tak si tě omotá kolem prstu a láska k ťapině vyjde pěkně draho.
napsal bych to stručněji. Jde o to, proč to dotyčná dělá. Hodně se rozmnožily případy, kdy to dělá žena pro vylepšení rozpočtu a i manžel o tom ví. Ty co manžela nemají, tak si přilepšují také. O těch feťačkách nemá cenu se zmiňovat. Prostě i ku.rva musí mít svou inteligenci. ![]()
@opozice píše:
napsal bych to stručněji. Jde o to, proč to dotyčná dělá. Hodně se rozmnožily případy, kdy to dělá žena pro vylepšení rozpočtu a i manžel o tom ví. Ty co manžela nemají, tak si přilepšují také. O těch feťačkách nemá cenu se zmiňovat. Prostě i ku.rva musí mít svou inteligenci.
Ještě záleží, kolik ti je. Když ti bude 50 - 60 a budeš mít chuť si po delší době jednorázově užít s holkou kolem 20 let, tak se vyloženě nabízí dorovnat věkový nepoměr penězi. Pokud ti to není proti srsti. Pro mladého muže se sportovní postavou vyhazování peněz.
Příspěvek upraven 29.05.18 v 18:45
@opozice píše:
no já jsem na tom lépe, proto tu to píši. 183/83. Pokud někdo není nemocný, může za svůj zevnějšek sám. Vše je o lenosti a já mám na to takovou přímou úměrnost. Co do sebe dáš, myšleno v kaloriích, to musíš ze sebe vydat. Kapišto?
Tak já u mužů takovou abnormální důležitost vaze a postavě nedávám. Pokud to není nějaký extrémnější výkyv směrem nahoru nebo dolů, tak dávám ve vztahu důležitost úplně jiným věcem…
@káťa píše:
Tak já u mužů takovou abnormální důležitost vaze a postavě nedávám. Pokud to není nějaký extrémnější výkyv směrem nahoru nebo dolů, tak dávám ve vztahu důležitost úplně jiným věcem…
jakým věcem? A dovedeš ty věci opětovat? ![]()
@Mart81 píše:
Možná ještě záleží, kolik ti je. Když ti bude 50 - 60 a budeš mít chuť si opět po delší době užít s holkou kolem 20 let, tak tam se vyloženě nabízí dorovnat věkový nepoměr penězi. Pokud ti to tedy celkově není proti srsti. Pro mladého muže se sportovní postavou vyhazování peněz.
za ty mladé. Proč ti mladí samečci chtějí ty starší i o dvacet roků? Fešná pade je pro ně lepší, jako ta dvacka. Ty mladý toho moc neumějí a to si přečteš i tady na diskuzích, kdy orál je pro ně sprosté slovo. ![]()
@káťa na něco jsem se tě ptal. Nebo to skládáš do kupy, jako slohovku? ![]()
@opozice píše:
za ty mladé. Proč ti mladí samečci chtějí ty starší i o dvacet roků? Fešná pade je pro ně lepší, jako ta dvacka. Ty mladý toho moc neumějí a to si přečteš i tady na diskuzích, kdy orál je pro ně sprosté slovo.
Pro dvacetiletou prostitutku to asi sprosté slovo nebude, zvlášť když si připlatíš bez čepičky. ![]()
Jinak je to o vkusu. I starému muži se obvykle líbí mladé holky a do postele by je bral. Tělo se i přes péči a sportování mění, ochabuje, vysychá. Můžeš najít ženu 50+, která má pevnější tělo než ve dvaceti, ale není to obvyklé.
Není náhoda, že o starší prostitutky moc zájem není a že do bordelu chodí často výrazně starší muži, než je dámské osazenstvo tam.
Jinak dvacetiletý je většinou ucho s přetlakem sexuální energie, které zkouší co se dá a sbírá zkušenosti. Je pochopitelné, že nepohrdne ani padesátiletou, dobře vypadající ženou.
@Mart81 píše:
Pro dvacetiletou prostitutku to asi sprosté slovo nebude, zvlášť když si připlatíš bez čepičky.![]()
Jinak je to o vkusu. I starému muži se obvykle líbí mladé holky a do postele by je bral. Tělo se i přes péči a sportování mění. Můžeš najít ženu 50+, která má pevnější tělo než ve dvaceti, ale není to obvyklé.
Není náhoda, že o starší prostitutky moc zájem není a že do bordelu chodí často výrazně starší muži, než je dámské osazenstvo tam.
Jinak dvacetiletý je většinou ucho s přetlakem sexuální energie, které zkouší co se dá a sbírá zkušenosti. Je pochopitelné, že nepohrdne ani padesátiletou, dobře vypadající ženou.
hm, jak to víš, kdo a v jakém věku kam chodí? Nebo jaké složení v tom bordelu je.
O takovýchto informacích většinou věděli vratočučové, kteří pouštěli do šantánů hosty.
@káťa píše:
taky tomu nedavam abnormalni dulezitost..smerem nahoru klidne muze priletet jiskra…smerem dolu tezko ![]()