Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 tak to kolikrát je, ale jak říká můj chlap, tak některý fráze se blbě překládají, asi jako naše…no já jsem němčinář a angličtinu zvládám jenom velmi okrajově a ještě spíše britskou…amíci na můj vkus strašně huhňaj.
Mě by zajímalo, jestli se třeba mězi Derylem a Carol něco vyvine…Včera jsem se do něj zase zamilovala, jak se chopil zastřelení Deyla ![]()
@lleennttiillkkaa No, tohle ale vážně zkazilo celou scénu. I když manžek mi říkal, že viděl jinou verzi titulků (asi top řekládají dva lidi) a tam to bylo dobře. Protože ona se ho ptá :„Wanna screw around?“ A dole je v titulcích: „Chceš se přidat?“ A přitom to znamená, jestli si s ní chce užít
.
Já jenom doufám, že seriál jednou skončí tím, že toho malýho fakana někdo sežere, protože on je to fakt fracek nevychovanej. Jak to, že zase utekl, když měl zůstat v baráku???
@lleennttiillkkaa Ne, Carl bude naživu dlouho, spolu s Rickem jsou hlavní postavy a ty jen tak nikdo neodpraví, takže Tě musím zklamat
. No jo, Daryl zachránil Carol v posledním díle, co?
. To on ji asi zachrání ještě vícekrát
![]()
@yum-yum26 no mě přijde nejnormálnější. Nebo prostě je takovej…drsňák na pohled, ale přitom mi z něj vyzařuje, že je vlastně v jádru hodnej.
Tak já mám odkoukanou druhou řadu…
@yum-yum26 to jak vypadal na začátku jako hajz a nakonec je tak hodnej
a jak se staral o Carol to bylo skvělé ![]()
No jo, tak jo
. Vzpomněla jsem si, že jsem před časem četla nějaký rozhovor s Reedusem o jeho postavě Daryla a vím, že tam říkal, že Daryl byl tak agresivní proto, že byl týrané dítě a neumí se vypořádávat se vztahy, nemá žádný základ z rodiny. Snad by to mělo být nějakým způsobem vidět i v druhé polovině třetí sezony. Diváci by se o něm měli dozvědět víc, tak nějak to bylo. Kurnik, ta moje paměť
.
Hlásím se „do klubu“. Vedle True Blood a The Game of Thrones je to můj nejoblíbenější seriál. A už se nemůžu dočkal
![]()
Btw. Daryla taky žeru ![]()
Bylo mi jasné, že se s bráchou setká. To zas bude nervák.
@Miraell ale co ty tady
![]()
Bude to nervák a jsem zvědavá jak se rozhodne, jestli bratr nebo jeho skupina ![]()
@yum-yum26 píše: Ženský, co na něm máte?![]()
.
všechno, je to kusan ![]()
@lleennttiillkkaa Tak přeju příjemné shlédnutí řady třetí(tedy alespoň její první půlky). Ta jede skvělým tempem
.I když některé překlady v těch titulcích nejsou úplně přesné, hned v prvním díle tam úplně „překladatel“ zazdil vtip mezi Carol a Darylem
. Ona mu říkala úplně něco jiného než je v titulcích!!!