Seriál Živí mrtví

• Fotoalbum (79)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
5.2.13 12:40

@lleennttiillkkaa Tak přeju příjemné shlédnutí řady třetí(tedy alespoň její první půlky). Ta jede skvělým tempem :palec:.I když některé překlady v těch titulcích nejsou úplně přesné, hned v prvním díle tam úplně „překladatel“ zazdil vtip mezi Carol a Darylem :zed:. Ona mu říkala úplně něco jiného než je v titulcích!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
27258
5.2.13 12:49

@yum-yum26 tak to kolikrát je, ale jak říká můj chlap, tak některý fráze se blbě překládají, asi jako naše…no já jsem němčinář a angličtinu zvládám jenom velmi okrajově a ještě spíše britskou…amíci na můj vkus strašně huhňaj.
Mě by zajímalo, jestli se třeba mězi Derylem a Carol něco vyvine…Včera jsem se do něj zase zamilovala, jak se chopil zastřelení Deyla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
5.2.13 12:52

@lleennttiillkkaa No, tohle ale vážně zkazilo celou scénu. I když manžek mi říkal, že viděl jinou verzi titulků (asi top řekládají dva lidi) a tam to bylo dobře. Protože ona se ho ptá :„Wanna screw around?“ A dole je v titulcích: „Chceš se přidat?“ A přitom to znamená, jestli si s ní chce užít :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
27258
5.2.13 15:27

Já jenom doufám, že seriál jednou skončí tím, že toho malýho fakana někdo sežere, protože on je to fakt fracek nevychovanej. Jak to, že zase utekl, když měl zůstat v baráku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
5.2.13 15:39

No prostě Deryl :srdce: můj hrdina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
5.2.13 16:03

@lleennttiillkkaa Ne, Carl bude naživu dlouho, spolu s Rickem jsou hlavní postavy a ty jen tak nikdo neodpraví, takže Tě musím zklamat :mrgreen:. No jo, Daryl zachránil Carol v posledním díle, co? 8). To on ji asi zachrání ještě vícekrát :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7200
5.2.13 20:01
@lleennttiillkkaa píše:
No prostě Deryl :srdce: můj hrdina :D

:srdce: je úžasný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
5.2.13 20:03
@Becky00 píše: :srdce: je úžasný :*
Ženský, co na něm máte? :mrgreen: 8).
  • Citovat
  • Upravit
27258
5.2.13 20:10

@yum-yum26 no mě přijde nejnormálnější. Nebo prostě je takovej…drsňák na pohled, ale přitom mi z něj vyzařuje, že je vlastně v jádru hodnej.
Tak já mám odkoukanou druhou řadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
5.2.13 20:48

@yum-yum26 to jak vypadal na začátku jako hajz a nakonec je tak hodnej :hug: a jak se staral o Carol to bylo skvělé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
6.2.13 08:34

No jo, tak jo :mrgreen:. Vzpomněla jsem si, že jsem před časem četla nějaký rozhovor s Reedusem o jeho postavě Daryla a vím, že tam říkal, že Daryl byl tak agresivní proto, že byl týrané dítě a neumí se vypořádávat se vztahy, nemá žádný základ z rodiny. Snad by to mělo být nějakým způsobem vidět i v druhé polovině třetí sezony. Diváci by se o něm měli dozvědět víc, tak nějak to bylo. Kurnik, ta moje paměť :zed: :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3964
6.2.13 11:38

Hlásím se „do klubu“. Vedle True Blood a The Game of Thrones je to můj nejoblíbenější seriál. A už se nemůžu dočkal :dance: :dance: :dance:
Btw. Daryla taky žeru :D
Bylo mi jasné, že se s bráchou setká. To zas bude nervák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
6.2.13 17:30

@Miraell ale co ty tady :D :D
Bude to nervák a jsem zvědavá jak se rozhodne, jestli bratr nebo jeho skupina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.2.13 17:36
@yum-yum26 píše: Ženský, co na něm máte? :mrgreen: 8).

všechno, je to kusan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
6.2.13 17:47

@Becky00 Myslím, že Merle bude s nimi ve vězení :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!