Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oni ještě ani sami herci neví kdo půjde z kola ven. Takže nám nezbývá než vydržet ![]()
Koukáte některá na fear the walking dead? To nám zaplácne pauzu
Oni ještě ani sami herci neví kdo půjde z kola ven. Takže nám nezbývá než vydržet ![]()
Koukáte některá na fear the walking dead? To nám zaplácne pauzu
@lukresia tedaa mě případne Negan jako větší fešák… toho bych brala…
@SarkaNovo on hrál v Chirurzich, tak jak psala @PAN66 ještě hrál v P. S. Miluju tě…naaadhernej film, tam jsem se do nej zamilovala… ![]()
@Niki89 Jojo, na Fear jsem koukala. No ale prostě naše parta je lepší, tohle mi přišlo takové divné a ta hlavní herečka je na tečku, ta je děsná.
S Neganem jsem včera viděla film Spása - taky hrál parchanta, celkem dobrý film…
Mě spíš nesedí ten její chlap. U ní zatím nevím ![]()
Ten její syn mi připomíná Deppa za mlada
mě zajímá jak se to bude vyvíjet tak na to budu koukat. Příští týden to začíná
@ChochaR Jo P. S.Miluji Tě, taky jsem se tam do něj zamilovala ![]()
Jinak podle meho muze Negan rozhodne nezabil Carla, protoze u te prvni rany je patrne, ze „obet“ ma obe oci…
@lukresia Jasný.Její zesnulý manžel jí poslal na tu dovolenou do toho jeho rodného města a on tam hrál toho týpka, co hrál v tý kapele a ona se s ním pak vyspala a nakonec s ním asi byla…
Dodíváno a díl to byl teda našlapaný!!!
Objetí Abrahama a Eugena mi vehnaly slzy do očí…Ti kluci mně prostě přirostli k srdci a těšila jsem se, jak se jejich postavy budou dál rozvíjet a bohužel bojím, bojím, že to bude jeden z nich.
Co mně na tom seriálu nejvíc štve jsou ty dlouhé promlky------jako až říjen??? To opět zapomenu, co se dělo
![]()
Fear the walking death sleduji, tak aspoň mi to tu prázdnotu trochu vyplní…
No a co jsem četla na různých diskuzích, snesla se velká kritika fanoušků na tvůrce ohledně posledního dílu, tak jsem zvědavá, co ti kluci ušatí vymyslí ![]()
@mishell13 píše:
Dodíváno a díl to byl teda našlapaný!!!Objetí Abrahama a Eugena mi vehnaly slzy do očí…Ti kluci mně prostě přirostli k srdci a těšila jsem se, jak se jejich postavy budou dál rozvíjet a bohužel bojím, bojím, že to bude jeden z nich.
Co mně na tom seriálu nejvíc štve jsou ty dlouhé promlky------jako až říjen??? To opět zapomenu, co se dělo![]()
![]()
Fear the walking death sleduji, tak aspoň mi to tu prázdnotu trochu vyplní…
No a co jsem četla na různých diskuzích, snesla se velká kritika fanoušků na tvůrce ohledně posledního dílu, tak jsem zvědavá, co ti kluci ušatí vymyslí
Zapomeneš co se dělo???
Já myslím, že to se zapomenout nedá, ne???
@mishell13
csss si vem, že některý seriály pokračují až po roce
ne po půl roce… ![]()