Seriál Živí mrtví

• Fotoalbum (79)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
11.12.12 19:59

@xxalea Pamatuješ si, jak tam přišli v té jídelně na ty vězně a pak je tam zmasakrovali? Dva zůstali, jednoho sežral chodec, jednoho Rick zabil, a jeden utekl na dvůr, byl to černoch, a ten právě tohle všechno způsobil. Vypadalo to jako, že ho na tom dvoře sežrali, ale podařilo se mu utéct a pak jim způsobil tu šlamastyku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 20:02

@yum-yum26 jojo pamatuju :) právě že mě napadl že to byl ten černoch jak ho zavřeli do dvora, ale zase mě nenapadlo že to mohl přežít :) no každopádně doufám že to bude tak napínavý jako do ted a že ten Guvernér tam dlouho nevydrží, šíleně mě vytáčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 20:08

@xxalea Myslím, že Guvernér nějakou dobu vydrží, je to hlavní záporák. V komiksu byl šílenej psychopat, v seriálu je to úplný čajíček :lol:

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 20:12

@yum-yum26 já si ten komiks snad stáhnu :) sem i zvědavá jak se zachová Andrea… nevypadala moc nadšeně že je vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 20:14

@xxalea Jak jsem řekla, komiks je fakt masakr. Ty postavy jsou tam mnohé stejné jako v seriálu, ale mají jiné osudy, často něco použijí v seriálu, ale aplikují to na jinou postavu. Třeba v komiksu usekl Guvernér Rickovi ruku, což se v seriálu nestane, pokud vím. Ani v budoucnu ne.

• Citovat
  • Upravit
27281
11.12.12 20:28
@yum-yum26 píše:
@Cmochy Nechci Ti kazit radost, ale 9.díl 3 sérky bude až 11.2.13 :P

No teď to zjišťuju… si dělaj ze mě šoufky, ne??? 8o 8o 8o
To néééé!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 20:34

@Cmochy Nedělaj, tak je to vždycky, i minulou sérii takhle půlili 8).

• Citovat
  • Upravit
27281
11.12.12 20:38
@yum-yum26 píše:
@Cmochy Nedělaj, tak je to vždycky, i minulou sérii takhle půlili 8).

Néééééééé :pocitac: :pocitac: :pocitac:
No, aspoň na to budu koukat už po porodu… teď mě to trochu děsilo a nejsem si jistá jestli se to mrněti v bříšku líbilo teda :mrgreen: Řeka bych, že ne… kor když jsem se párkrát lekla :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 20:47
@Cmochy píše:
Néééééééé :pocitac: :pocitac: :pocitac:
No, aspoň na to budu koukat už po porodu… teď mě to trochu děsilo a nejsem si jistá jestli se to mrněti v bříšku líbilo teda :mrgreen: Řeka bych, že ne… kor když jsem se párkrát lekla :oops: :roll:

No, tak já už mám po porodu, tak se můžu dívat úplně v klidu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2752
11.1.13 18:34

Ahoj holky, mám takový dotaz koukám na to na Prima cool ale od prosince to nejde :?, nevíte kdy to mají začít dávat??? :nevim: a ještě jeden dotaz - kdo je ten s tou kápí, jak měl ty dva mrtváky na řetězu a zachránil tu blondýnu??? kdyžtak mi to písnite do souk. zprávy aby někdo neřekl, že to tu prozrazujete. Už 3 týdny marně přemýšlím kdo nebo co to je :think: a tak jsem řekla manželovi, že vám napíšu protože vy co koukáte dopředu to možná vědět budete díky :mavam: už se těšíme s manželem až to zase půjde :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
11.1.13 19:07

No to tenhle díl byl konec serie tak je otazka kdy to začnou dávat dál ale já myslim že jen tak ne protože ta nová serie teprve premierově běží v americe, můžete to stahovat na ulozto.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
11.1.13 19:07
@Alčák1 píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz koukám na to na Prima cool ale od prosince to nejde :?, nevíte kdy to mají začít dávat??? :nevim: a ještě jeden dotaz - kdo je ten s tou kápí, jak měl ty dva mrtváky na řetězu a zachránil tu blondýnu??? kdyžtak mi to písnite do souk. zprávy aby někdo neřekl, že to tu prozrazujete. Už 3 týdny marně přemýšlím kdo nebo co to je :think: a tak jsem řekla manželovi, že vám napíšu protože vy co koukáte dopředu to možná vědět budete díky :mavam: už se těšíme s manželem až to zase půjde :dance: :dance:

No na primě to asi nedávají, protože skončila druhá série. Třetí se teďka postupně vysílá v Americe, jsou asi u 9.týho dílu, takže asi bude trvat, než se to bude vysílat tady. Ale stáhni si nové díly třeba na ulozto, rozhodně to stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.1.13 19:12

@Alčák1 Nebo na eserial.cz, ani nemusíš nic stahovat, je to tam online, myslím, že i českými titulky :palec:. (ta postava v kápi je černoška Michonne)

• Citovat
  • Upravit
Mišis
15.1.13 19:23

Holkýýýýýý prosím Vás, nemůžu nikde nají s03e9 s titulkama. Na uložto to není ani nikde jinde jsem to nenašla. Nevíte o co de?

Příspěvek upraven 15.01.13 v 19:24

• Citovat
  • Upravit
13943
15.1.13 19:24

Takovej není ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie