Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 jojo pamatuju
právě že mě napadl že to byl ten černoch jak ho zavřeli do dvora, ale zase mě nenapadlo že to mohl přežít
no každopádně doufám že to bude tak napínavý jako do ted a že ten Guvernér tam dlouho nevydrží, šíleně mě vytáčí ![]()
@xxalea Myslím, že Guvernér nějakou dobu vydrží, je to hlavní záporák. V komiksu byl šílenej psychopat, v seriálu je to úplný čajíček ![]()
@yum-yum26 já si ten komiks snad stáhnu
sem i zvědavá jak se zachová Andrea… nevypadala moc nadšeně že je vidí ![]()
@xxalea Jak jsem řekla, komiks je fakt masakr. Ty postavy jsou tam mnohé stejné jako v seriálu, ale mají jiné osudy, často něco použijí v seriálu, ale aplikují to na jinou postavu. Třeba v komiksu usekl Guvernér Rickovi ruku, což se v seriálu nestane, pokud vím. Ani v budoucnu ne.
@yum-yum26 píše:
@Cmochy Nechci Ti kazit radost, ale 9.díl 3 sérky bude až 11.2.13
No teď to zjišťuju… si dělaj ze mě šoufky, ne???
![]()
To néééé!!!
![]()
@yum-yum26 píše:
@Cmochy Nedělaj, tak je to vždycky, i minulou sérii takhle půlili.
Néééééééé
![]()
No, aspoň na to budu koukat už po porodu… teď mě to trochu děsilo a nejsem si jistá jestli se to mrněti v bříšku líbilo teda
Řeka bych, že ne… kor když jsem se párkrát lekla
![]()
@Cmochy píše:
Néééééééé![]()
![]()
No, aspoň na to budu koukat už po porodu… teď mě to trochu děsilo a nejsem si jistá jestli se to mrněti v bříšku líbilo tedaŘeka bych, že ne… kor když jsem se párkrát lekla
![]()
No, tak já už mám po porodu, tak se můžu dívat úplně v klidu ![]()
Ahoj holky, mám takový dotaz koukám na to na Prima cool ale od prosince to nejde
, nevíte kdy to mají začít dávat???
a ještě jeden dotaz - kdo je ten s tou kápí, jak měl ty dva mrtváky na řetězu a zachránil tu blondýnu??? kdyžtak mi to písnite do souk. zprávy aby někdo neřekl, že to tu prozrazujete. Už 3 týdny marně přemýšlím kdo nebo co to je
a tak jsem řekla manželovi, že vám napíšu protože vy co koukáte dopředu to možná vědět budete díky
už se těšíme s manželem až to zase půjde
![]()
No to tenhle díl byl konec serie tak je otazka kdy to začnou dávat dál ale já myslim že jen tak ne protože ta nová serie teprve premierově běží v americe, můžete to stahovat na ulozto.cz ![]()
@Alčák1 píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz koukám na to na Prima cool ale od prosince to nejde, nevíte kdy to mají začít dávat???
a ještě jeden dotaz - kdo je ten s tou kápí, jak měl ty dva mrtváky na řetězu a zachránil tu blondýnu??? kdyžtak mi to písnite do souk. zprávy aby někdo neřekl, že to tu prozrazujete. Už 3 týdny marně přemýšlím kdo nebo co to je
a tak jsem řekla manželovi, že vám napíšu protože vy co koukáte dopředu to možná vědět budete díky
už se těšíme s manželem až to zase půjde
![]()
No na primě to asi nedávají, protože skončila druhá série. Třetí se teďka postupně vysílá v Americe, jsou asi u 9.týho dílu, takže asi bude trvat, než se to bude vysílat tady. Ale stáhni si nové díly třeba na ulozto, rozhodně to stojí za to
@Alčák1 Nebo na eserial.cz, ani nemusíš nic stahovat, je to tam online, myslím, že i českými titulky
. (ta postava v kápi je černoška Michonne)
Holkýýýýýý prosím Vás, nemůžu nikde nají s03e9 s titulkama. Na uložto to není ani nikde jinde jsem to nenašla. Nevíte o co de?
Příspěvek upraven 15.01.13 v 19:24
@xxalea Pamatuješ si, jak tam přišli v té jídelně na ty vězně a pak je tam zmasakrovali? Dva zůstali, jednoho sežral chodec, jednoho Rick zabil, a jeden utekl na dvůr, byl to černoch, a ten právě tohle všechno způsobil. Vypadalo to jako, že ho na tom dvoře sežrali, ale podařilo se mu utéct a pak jim způsobil tu šlamastyku
.