Život v zahraničí - Anglie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.8.11 13:22
peggy.sl píše:
A zkušenosti s bydlením v Německu někdo nemáte?

Na jiné diskusi s námi diskutuje Češka žijící ve Švýcarsku, jmenuje se Martina T tak se zkus zeptat jí https://www.emimino.cz/…l/martina-t/ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 13:26
IvkaH píše:
Aha, kdyby taková kravina, ale prošla tak se stane to, že se lidi začnou bouřit a budou proti takové volovině protestovat. Tohle nemá šanci projít, pokud chtějí, aby lidi dál tady žili v demokratické republice. Že je taková blbost ve druhém čtení neznamená, že to přece projde. Poplatky za nemocnice, za zdraví se platí všude né jen u nás, soc. zdravotní si taky musí člověk platit všude a jsou to dost veliké prachy. Touhle blbostí se akorát plašíte zbytečně http://www.ferovanemocnice.cz/…ta-2476.html#1

Ten zákon už je předem schválený. Obeslaly jsem všechny politiky a nikdo naše obavy nevyvrátil. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.11 13:29
PeBa píše: …četla jsem
Nebudu čekat, až mi dítě přijde ze školy naočkované nějakou testovací látkou bez mého vědomí a souhlasu. Klidně si nevěřte. Vaše věc.Prosím, je tu někdo, kdo žije v Anglii a může mi dát relevantní info?

Trochu si to odporuje. Tak v 17ti ani k zubaři bez souhlasu rodičů ale ve škole naočkují dítě bez souhlasu rodičů např. prasečí chřipkou???
 Tro

• Citovat
  • Upravit
17.8.11 13:30

no nějak mi to nedá :lol:

Nebudu čekat, až mi dítě přijde ze školy naočkované nějakou testovací látkou bez mého vědomí a souhlasu. Klidně si nevěřte. Vaše věc.Prosím, je tu někdo, kdo žije v Anglii a může mi dát relevantní info?

jako neber to špatně ale seš fakt dramatik, možná by ti taa zkušenost v anglii či jinde fakt prospěla :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.11 13:31
blanecek píše:
Nevim jak to chodí v Anglii, ale to co se děje tady v tom pos… státě je už do nebe volající a s BePa souhlasím.
Já mít možnost, tak se taky zbalím a vypadnu odtud.

nikde nikdo nikoho nedrží. Nelíbí se ti tak běž jinam :palec:

• Citovat
  • Upravit
20557
17.8.11 13:34
Anonymní píše:
Trochu si to odporuje. Tak v 17ti ani k zubaři bez souhlasu rodičů ale ve škole naočkují dítě bez souhlasu rodičů např. prasečí chřipkou???
Tro

Možná anonyme pro začátek bude stačit, když přelouskáš Zákon o ochraně veřejného zdraví… :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 13:40

Já bych to taky tak hrozně neviděla, to s toho zas někdo udělal véééélikou bublinu a přitom je to kravina. Za prvé o tom nikdy ani nemluvili, kdyby něco takového mělo projít, tak to budou řešit média a dlouho dopředu, protože na takové kauze by musel i bulvár vydělat a krom od PeBa jsem o ničem takovém neslyšela a to denně čtu noviny, sleduju zprávy. Určitě je to zas nějaké překroucené. Akorát se plašíte. A jestli si myslíte, že s malýma dětma, bez milion. zázemí v kapse v zahraničí uspějete, tak jste na omylu. S dítětem a rodinou můžeš jít ven jen pokud máš zázemí připravené. Nevím jestli Peba žila do teď u rodičů nebo už má své bydlení, ale spíš by si měla vážit toho co má tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
17.8.11 13:43

Ja se teda nechci a nebudu hadat, ale neda mi to.
S tim ockovanim. Ja se byla registrovat u moje GP, je to tak dva roky. A presto ze jsem mu rikala ze jsem jako dite byla naockovana proti spalnickam,priusnicim a zardenkam tak mi stejne nakazal vakcinu MMR (measles, mumps and rubella), pichl mi Tetanovku (kterou jsem jiz mela stejne asi propadlou a pichl mi i zloutenku A+B na to jse musela jit 2×.
I kdyz jsem rikala ze nechci, stejne do me mlely a mlely a nakonec mi je pichly…

takze tak o tom nepovinem nenasilnem ockovani v zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
17.8.11 13:44
IvkaH píše:
Já bych to taky tak hrozně neviděla, to s toho zas někdo udělal véééélikou bublinu a přitom je to kravina. Za prvé o tom nikdy ani nemluvili, kdyby něco takového mělo projít, tak to budou řešit média a dlouho dopředu, protože na takové kauze by musel i bulvár vydělat a krom od PeBa jsem o ničem takovém neslyšela a to denně čtu noviny, sleduju zprávy. Určitě je to zas nějaké překroucené. Akorát se plašíte. A jestli si myslíte, že s malýma dětma, bez milion. zázemí v kapse v zahraničí uspějete, tak jste na omylu. S dítětem a rodinou můžeš jít ven jen pokud máš zázemí připravené. Nevím jestli Peba žila do teď u rodičů nebo už má své bydlení, ale spíš by si měla vážit toho co má tady.

taky to tak vidim.

Kdyz teda ta novela uz prosla a je schvalena. Jaktoze o se o tom nikde nemluvi ani nepise..
Mam kamaradku gynenekolozku v nemocnici a taky o nicem neslysela.. ze byto bylo tak tajne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.11 14:09

jako neber to špatně ale seš fakt dramatik, možná by ti taa zkušenost v anglii či jinde fakt prospěla :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.11 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.8.11 14:11
peggy.sl píše:
A zkušenosti s bydlením v Německu někdo nemáte?

nebo kdekoliv jinde než tady? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 14:12

No já mám zas známou spolužačku zubařku, jiné jsou zdr. sestra a též nikdo o tom nemluvil. Kdyby to bylo tak akutní, tak to ví všichni, taková věc by se rozmázla, říkám hlavně bulvár by se toho chytil a překrucoval by to, protože by na tom vydělali, čím větší blbost tím víc na tom vydělají. Naopak já slyšela, že se uvažuje nad volbou, že pokud nebudeš chtít něco dítěti očkovat tak nemusíš, zatím ty povinné očkování byly povinné, kdo odmítl, tak to bylo trestné a mohl to řešit až soud a rodiče měli problém. Taky o tom mluvili loni, když nějací rodiče fanatici odmítli očkovat děti. Bylo to až u soudu, rodiče ale vyhráli a pak nějaký ten papaláš mluvil o možné novele, ale od té doby to úplně vyšumělo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.8.11 14:13
Anonymní píše:
blanecek píše:
Nevim jak to chodí v Anglii, ale to co se děje tady v tom pos… státě je už do nebe volající a s BePa souhlasím.
Já mít možnost, tak se taky zbalím a vypadnu odtud.
nikde nikdo nikoho nedrží. Nelíbí se ti tak běž jinam :palec:

Se dvěma dětma bych to fakt nedala, to by musela bejt tutovka, nejsem žádnej dobrodruh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 14:15
IvkaH píše:
No já mám zas známou spolužačku zubařku, jiné jsou zdr. sestra a též nikdo o tom nemluvil. Kdyby to bylo tak akutní, tak to ví všichni, taková věc by se rozmázla, říkám hlavně bulvár by se toho chytil a překrucoval by to, protože by na tom vydělali, čím větší blbost tím víc na tom vydělají. Naopak já slyšela, že se uvažuje nad volbou, že pokud nebudeš chtít něco dítěti očkovat tak nemusíš, zatím ty povinné očkování byly povinné, kdo odmítl, tak to bylo trestné a mohl to řešit až soud a rodiče měli problém. Taky o tom mluvili loni, když nějací rodiče fanatici odmítli očkovat děti. Bylo to až u soudu, rodiče ale vyhráli a pak nějaký ten papaláš mluvil o možné novele, ale od té doby to úplně vyšumělo …

No bingo! A tohle je ta novela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová