Život v zahraničí - Anglie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
20.8.11 19:49

Pardón, co že tam je 8-o ?
Jaký entity :nevim:

Já dokonce téma nadhodila babičce(mámě) a ta se na emigraci těší 8-o. Že kdyby to bylo třeba v zájmu dítěte a i nás dospělých, tak jede :-D . Tady už jí nic nedrží, krom más a malýho, na něm je závislá :pankac:

Hele, ale my máme psa - jak je to tam se zvířaty?
Je to člen rodiny a musel by jet taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.8.11 19:52
PeBa píše:
Pardón, co že tam je 8-o ?
Jaký entity :nevim:

Já dokonce téma nadhodila babičce(mámě) a ta se na emigraci těší 8-o. Že kdyby to bylo třeba v zájmu dítěte a i nás dospělých, tak jede :-D . Tady už jí nic nedrží, krom más a malýho, na něm je závislá :pankac:

Hele, ale my máme psa - jak je to tam se zvířaty?
Je to člen rodiny a musel by jet taky.

jo tak to by byl trosku problem pri hledani podnajmu,hodne majitelu ma podminku,ze si zvire nepreje

• Citovat
  • Upravit
9511
20.8.11 20:09

…on je krapet velikej a je to venkovní pes :think:
Spíš se hodí na vesnici k baráku.
By ho tu chvíli obstarala ségra, ale bylo by mu smutno :cry:
Co by on potřeboval k pobytu?
Je čistokrevnej, má mezinárodní průkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.11 20:16

mmonica nemusí náhodou zvířata, když je chceš převážet do Anglie držet nějakou dobu v karanténě? Nemáte to tam náhodou tak nějak ošetřené? :think: Myslím, jako když s ním doletíš na to Angl. letiště, že tam ho někde budou držet v karanténě nějakou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
20.8.11 20:38

Zvirata sem muzou uplne normalne.Musi byt ockovane na vzteklinu a nejdriv 3 mesice po ockovani vztekliny se zvireti nabira krev a ceka se na vysledky,ktere trvaji necely mesic.S potvrzenim,platnym ockovakem zvire do zeme normalne pusti.Musi mit take cip.Nevim,jak je to na letisti,ale pokud se jede autem,na hranicich neradi slysi,ze pes jede do UK natrvalo,spis rict,ze jede s Vami na dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
20.8.11 20:50

Jinak k tematu…ja prijela s detma a manzelem pred rokem a pul sem,do UK ke svoji mame.Deti nastoupili hned do skoly,manzel si nasel praci za pul roku.Styska se mi,ale nevratila bych se.Dokud nam to tady pujde,budeme se mit tak dobre,jako ted,zustaneme tu asi naporad.
Ale…kdybych tady nemela rodice,nejela bych sem na blint,samozrejme kvuli detem.To by musel prvni manzel a kdyby se chytil,pak bych s detma prijela.
Jinak teda bydlime uz dlouho sami,ale kdyz jsme si barak pronajimali,vsude chteli vedet adresu manzela zamestnani.

• Citovat
  • Upravit
mmonica
20.8.11 21:47
Neprihlasena Jaruna píše:
Jinak k tematu…ja prijela s detma a manzelem pred rokem a pul sem,do UK ke svoji mame.Deti nastoupili hned do skoly,manzel si nasel praci za pul roku.Styska se mi,ale nevratila bych se.Dokud nam to tady pujde,budeme se mit tak dobre,jako ted,zustaneme tu asi naporad.
Ale…kdybych tady nemela rodice,nejela bych sem na blint,samozrejme kvuli detem.To by musel prvni manzel a kdyby se chytil,pak bych s detma prijela.
Jinak teda bydlime uz dlouho sami,ale kdyz jsme si barak pronajimali,vsude chteli vedet adresu manzela zamestnani.

Neboj styskani casem prejde,me to vydrzelo tak 3 roky,po prvni navsteve CR jsem bulila pri odjezdu a ted kdyz jedu do CR,tak jsem po par dnech rada,ze uz jedeme zase domu do UK,staci se projit v CR po ulici a trosku si uzit tech nastvanych lidi co si to vylevaji jeden na druhem a hned chci byt zase zpatky :mrgreen:
u me je to teda az tak,ze uvazuji az to pujde zazadat o britske obcanstvi

• Citovat
  • Upravit
2036
20.8.11 22:04

Pebo: myslela jsem duchy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.8.11 22:06
Boomer píše:
Pebo: myslela jsem duchy. :mrgreen:

taky jsem premyslela co presne myslis
jo duchove :mrgreen: tech je tu plno :lol:
Britove se v tomhle vyslovene vyzivaji
pak taky UFO,to je taky jejich specialita

• Citovat
  • Upravit
74217
20.8.11 22:18

Ještě, že o tom holky mluvíte, když jsem tam byla na návštěvě, tak tam chodil nějaký pořad o duchoch nevím jak se to jmenovalo, už je to 7 let :roll: , ale to byl mazec, vždycky jsem byla připosraná ale chtěla jsem to sledovat a pak jsem nemohla spát :zed:
Pitomá Martina mi kdysi řekla, že se jí občas zjevuje za oknem asi 50letý chlap, že tam kdysi spadlo, jak mají oni dům letadlo a že to možná je jeho duch. To mi řekla a druhý den večer šli nějak na večeři, mě nechali s klukama samotnou doma. Fuj jak já se bála, koza jedna mě tak vylekala :zed: :zed: :zed: mě bylo aj do breku, kolem okna jsem neprošla a než se vrátili z večeře, tak jsem nešla ani na wc strachy.
Na jednu stranu mě to láká, ale na druhou se toho bojím, hrůza. Mi to tam nahrajte holky na dvd a pošlete :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
20.8.11 22:28
mmonica píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Neboj styskani casem prejde,me to vydrzelo tak 3 roky,po prvni navsteve CR jsem bulila pri odjezdu a ted kdyz jedu do CR,tak jsem po par dnech rada,ze uz jedeme zase domu do UK,staci se projit v CR po ulici a trosku si uzit tech nastvanych lidi co si to vylevaji jeden na druhem a hned chci byt zase zpatky :mrgreen:
u me je to teda az tak,ze uvazuji az to pujde zazadat o britske obcanstvi

S tim styskanim uz je to lepsi,ze zacatku to bylo ale horsi no.Mam rada v nasem meste par mist,ktere mi tady chybi a za tim se mi styska,ne po celem meste,nebo Cesku,jestli chapes,jak to myslim :wink: .
Jinak jsem uz po dovolene v CR a zase jsem se „domu“ tesila.

• Citovat
  • Upravit
5135
21.8.11 00:41

Nazdarek, necetla jsem celou diskusi, ale ja ziju v Anglii se svym pritelem a dcerou a navrat do CR teda rozhodne neplanuju. Nechci se nikoho dotknout, ale nevim, co tam jdou hledat za stesti ti, co se tam vraci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.8.11 07:25

:mrgreen: UFO berem, sci-fi milujeme
A duchové - nejsem na tyhle věci citlivá, nevidím to :nevim: Tak se dá do rohů místnosi sůl, zapálí svíčka, šalvěj, poprosí, ať duch odejde…To je tak jediný, co bych zvládla udělat :think: ¨

Pochopte, že když se prchá akutně, tak fakt nelze, aby jel jeden napřed :think: Musí všichni.

A jaký podmínky jsou ke změně občanství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.8.11 08:26
PeBa píše: :mrgreen: UFO berem, sci-fi milujeme
A duchové - nejsem na tyhle věci citlivá, nevidím to :nevim: Tak se dá do rohů místnosi sůl, zapálí svíčka, šalvěj, poprosí, ať duch odejde…To je tak jediný, co bych zvládla udělat :think: ¨

Pochopte, že když se prchá akutně, tak fakt nelze, aby jel jeden napřed :think: Musí všichni.

A jaký podmínky jsou ke změně občanství?

Jenze tohle je potreba s predstihem naplanovat a zaridit

• Citovat
  • Upravit
mmonica
21.8.11 08:35
Mondík píše:
Nazdarek, necetla jsem celou diskusi, ale ja ziju v Anglii se svym pritelem a dcerou a navrat do CR teda rozhodne neplanuju. Nechci se nikoho dotknout, ale nevim, co tam jdou hledat za stesti ti, co se tam vraci… :wink:

citim to stejne,kdyz se rekne CR tak to je pro me beznadej,zadna sance na zmenu cehokoli a taky moralni upadek
Prijde mi,ze se vraci lide,kteri odjeli po skole vydelat penize,v CR meli a maji dobre zazemi u rodicu a z realneho rodineho zivota si tam toho moc neprozili

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová