Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JInak můj chlap taky nikdy nic neumí najít a u synátora se to už taky začíná projevovat
A na mého tchána nemá nikdo.Kdo neuvidí neuvěří.On je total mimo,neumí ani vybrat prachy z bankovatu.Jídlo dostává až pod nos,je hoooorší než děcko.Ptá se co si má oblect,kdy se umýt,čím atd atd.PO 20 letetech se tchýně zeptá kde jsou rohlíky a mlíko.Sedí u tv a řekne:mám chuť na placky asi si půjdu udělat.A čeká až tchýně zvedne prdel a ty placky mu usmaží
A třešnička na dortu:chtěl se oholit ale měl tupé břity,tak mu tchýně řekla,at si půjči její jednorázovku,že tam má koupené nové.PO pěti minutách přišel,nadával jak havíř,co to je za šmejd,že to vůbec neholí a on si z té holící hlavice nesundal ten plastoavý krýt
Někdy mi připadá,že to musí dělat,protože takový idiot nemůže přece existovat ![]()
Tak já sem taky líná, taky prosím, jestli mi něco donese…Nejlíp sedím v obýváku, zavolám ho z druhýho konce bytu, že mu jako chci něco říct
a pak ho poprosim jen tak mimochodem, aby mi něco podal
A taky ho opravuju, to mi říká, že sem se minula povoláním, měla sem prej být učitelka
A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí ![]()
Jo manžel se taky pořád ptá, kde má to a kde má ono…Vždycky se zeptá, kam sem mu to JÁ dala
Nebo chtěl, ať udělám takový ty muffiny z pytlíku, neměla sem čas, tak si je šel dělat sám. Na krabici je návod, ale potřeboval mě, abych mu to zřejmě přečetla nebo co ![]()
Tak jsem měla to „štěstí“ narazit na více diskuzí, kde má milá Lamiia s někým nebo něčím problém..Vesměs pořád ty samé řeči.
Lamiio,když je pro tebe ženská rasa takový poddruh (používám vlastní slova a je mi to úplně jedno), tak proč vůbec vstupuješ na takové portály jako je tento?Myslíš,že má některá zájem na tom,abys jí tady vysvětlovala, co dělá špatně a jaká je, když se tě na to navíc ani nikdo neptá. Promiň,ale třeba já bych o tak superdokonalý vztah se superdokonalým chlapem ,jakého nepochybně máš, vůbec nestála. A říkám tady snad,že žijete jako dva suchaři,kteří si před sebou v životě ani neuprdnou,protože by to bylo moc lidské? Ne.Žijte si jak chcete a my ostatní si s dovolením taky budeme žít podle svého a dokonce dokážeme vyvinout tolik inteligence,že uznáme samy za vhodné,co je pro nás přijatelné a co ne. Nevím,proč chceš tak vehementně předělávat model,který funguje už celá tisíciletí.Lidi se buď mají rádi nebo nemají, sedí si nebo nesedí..No nic,svůj názor si klidně měj,ale nech ostatním ten jejich.
(omlouvám se,že jsem psala kolektivně,ale snad se mnou budete souhlasit..a anonym pro to,že nechci riskovat nějaké moralizační SZ od paní Dokonalé)
kaaaca-h píše:
Tak já sem taky líná, taky prosím, jestli mi něco donese…Nejlíp sedím v obýváku, zavolám ho z druhýho konce bytu, že mu jako chci něco řícta pak ho poprosim jen tak mimochodem, aby mi něco podal
A taky ho opravuju, to mi říká, že sem se minula povoláním, měla sem prej být učitelka
A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí
on si mě ten můj ze začátku hrozně rozmazlil. Pořád se ptal jestli něco nechci a tak. A takové opečování se jen těžko opouští ![]()
to už mě taky napadlo, založit „poddiskusi“ o našich zlozvycích…a popravdě , ani u sebe nevím kde začít
![]()
sem naprosto pekelnej bordelář, sem schopná třeba přes půl kuchyně házet do odpaďáku papírek a když se netrefím, tak ho tam nechám ležet další hodinu než jdu okolo…
a přes týden jsem natolik utahaná, že ani neumeju nádobí a nechám ho klidně hnít dva dny na lince…
vím že mě tyhle „bordel“dny pomálu končí vzhledem k mýmu těhotenství a až mi do všeho bude prdelka strkat nos, tak tohle už provozovat nebudu moct, ale o to víc se v tom teď na poslední chvíli rochním
![]()
jo a taky si neumím vyndavat jídlo ze zubů párátkem ( se prostě vždycky zraním) takže si to hnípu prstama a nehtama - a občas si tím pádem narvu do huby půl ruky ![]()
no ale aspoň to nedělám před lidma…
a doplnění ohledně lamiie: souhlasím s anonymní a mám pocit, že tu asi rčení o „kyselých hroznech“ sedí jak prd.l na hrnec ![]()
Příspěvek upraven 28.04.11 v 08:49
EvušeŠ píše:kaaaca-h píše:on si mě ten můj ze začátku hrozně rozmazlil. Pořád se ptal jestli něco nechci a tak. A takové opečování se jen těžko opouští
Tak já sem taky líná, taky prosím, jestli mi něco donese…Nejlíp sedím v obýváku, zavolám ho z druhýho konce bytu, že mu jako chci něco řícta pak ho poprosim jen tak mimochodem, aby mi něco podal
A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí
Přesně tak i u nás
Ale toto mi nevyčítá, takže čekám, že jestli mu to bude někdy vadit, tak mi řekne…
Doufám ![]()
Já mám asi víc zlozvyků než můj chlap
Ale co ho nejvíc vytáči je,když mu v autě pravidelně nechávám na sedadlech oblečení od děcek,papírky od jídla,plinky,hračky ![]()
eManzelkaAmama píše:
Já nemám zlozvyky, já jsem dokonalá![]()
![]()
Tvůj zlozvyk je myslet si ,že jsi dokonalá
![]()
Tak já teda taky přidám i své zlozvyky,aby se neřeklo a že jich mám
![]()
Tak například, vždycky,když si vezmu čistou skleničku,tak ji musím před nalitím pití ještě jednou vypláchnout..Před jakýmkoliv odchodem z domu musím jít ještě čůrat,jinak by se mi hned za dveřma začalo chtít
..Když jdeme občas do restaurace,musím si vždy vydrhnout příbory před jídlem…Z nově otevřené zubní pasty vždycky malý kousek vytlačím a spláchnu do umyvadla..Pořád si umývám ruce,ale fakt každou chvilku..Na veřejných WC si nikdy nesednu a zásadně se nedotýkám tamních klik..
No,má to ještě dlouhé pokračování,ale teď nějak přemýšlím, jestli nemám nějakou obscesi spojenou s čistotou,asi jo,ale nevadí mi to a přítel se tím náramně baví
![]()
obléká si ponožky neuvěřitelně dlouhej čas…(po dobu jeho ponožkování se stihnu obléknout já, syn a někdy zvládneme i procházku venku)
a zásadně nezavírá skříně
no a já neurotik nejvyššího stupně
teď se držím, okousanej mám jen jeden palec, jinak si trhám s oblibou rty a kůži okolo nehtů ![]()
další v manželství nově nabytou úchylkou je zavírání těch dveří od skříní…
a nezamykám se na hajzlu, na žádným ani veřejným.. ![]()
Ještě jsem si vzpoměla na zlozvyk, který mě u miláčka dost vytáčí a to je, že si zásadně nezavírá dveře na záchod a je úplně jedno jakou potřebu vykonává a ještě u toho s kýmkoliv (i návštěvou!) živě diskutuje. ![]()
No a moje zlozvyky?- jéje, těch je, se divím, že se mnou ta moje zlatíčka vydrží.
Hodně mi vadí, že jsem mlsná a nemám pevnou vůli na hubnutí, náladovost, mám dny kdy přehneně uklízím a dny kdy je tu bordel jak v tanku a mě to nevadí......... ![]()