Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
28.4.11 09:16
skymaggie píše:
Tak já teda taky přidám i své zlozvyky,aby se neřeklo a že jich mám :lol: :lol:
Tak například, vždycky,když si vezmu čistou skleničku,tak ji musím před nalitím pití ještě jednou vypláchnout..Před jakýmkoliv odchodem z domu musím jít ještě čůrat,jinak by se mi hned za dveřma začalo chtít :dance: ..Když jdeme občas do restaurace,musím si vždy vydrhnout příbory před jídlem…Z nově otevřené zubní pasty vždycky malý kousek vytlačím a spláchnu do umyvadla..Pořád si umývám ruce,ale fakt každou chvilku..Na veřejných WC si nikdy nesednu a zásadně se nedotýkám tamních klik..
No,má to ještě dlouhé pokračování,ale teď nějak přemýšlím, jestli nemám nějakou obscesi spojenou s čistotou,asi jo,ale nevadí mi to a přítel se tím náramně baví :lol: :lol:

Tak to já si taky nesedám, ani u známých :lol: A taky na veřejných weckách nesahám na klliky a taky si furt meju ruce a eště mám v kabelce desinfekci a doma taky (nemocničního skinmana :lol: ). Ale nějak mě nenapadlo to považovat za zlozvyk :lol: Já se eště manžela ptám, jestli si umyl ruce :lol: To už je na pováženou no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
28.4.11 09:20

:-D veselá debata…

já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
28.4.11 09:24
dalimil píše: :-D veselá debata…já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…

Jééé, já se tady bavím :) My s mužem oba neradi telefonujeme, takže se vždycky hádáme, kdo zavolá :lol: Většinou vyhraju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.4.11 09:27

Lamiia píše:

nejsem dokonalá a nechci vás tu ponižovat.. jen vidím problémy v jiných věcech… nechci si krátit a ničit život nesmyslama..
to, že hádky a rozepře jsou v českých domácnostech v 99% kvůli takovýmto debilitám je holý fakt..
tudíž dělejte jak uznáte za vhodné, je to váš život a nechci vás urážet jen vám nastiňuju jak je to zbytečné.. nemusíte se se mnou tu ani hádat.. ani vám vřít krev z toho, že mám jiný názor ;) prostě se jen zamyslete :huban:

Já jsem třeba ráda, že ty hádky a rozepře jsou u nás jen kvůli těmhle pitomostem - ano, asi jsou zbytečné, ale mě to nevadí, protože 99% těchto hádek je vedeno z legrace a s nadhledem a hlavně jsem ráda, že se nehádáme o nic moc podstatnějšího. Ty máš štěstí, že máš chlapa asi dokonalýho, ale žádná z nás tu o těch chlapech nemluví ošklivě. Prostě se tu bavím a směju jak jsou ti chlapi stejní a miluju ho takového jaký je, i s těma pitomostma, který mě vytáčí.

Mě by zajímalo jestli tobě něco na tvém muži vůbec vadí nebo je fakt úplně dokonalej. Protože to musí být nuda :think:

Příspěvek upraven 28.04.11 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.4.11 09:28

Můj drahý:

• zásadně nezavírá mikrovlnku… vždycky ji nechá pootevřenou :pocitac:
  • dřív si kousal nehty, to bylo fuj :poblion: pak s tím na moje přání přestal, ale pro změnu s nima pořád cvaká o sebe… to je taky na :pocitac:
  • v noci asi 10 x pije vodu z PET lahve, kterou má u postele… strašně nahlas :pocitac:
  • ráno, sotva otevře oči pustí notebook… to nenávidím úplně nejvíc… :pocitac: teď jsem zavedla, že o víkendu se notebook prostě ráno nepouští a přes den minimálně… naštěstí je můj drahý zlatíčko, tak se snaží mi v těch věcech co mi vadí vyhovět… takže se mi za nějakou dobu podaří odstranit všechny jeho zlozvyky (až na to noční pití vody, na to si budu muset zvyknout já :mrgreen: ) tak jak to kousání nehtů :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.11 09:40

Lamilio ty jo co to tady meleš za edit admin:-D

Te zas někdo kdo absolutně nechápe srandu, to je marný prostě…

Počkej až se omylem dozvíš, že tvůj chlap si v hospodě nebo na tenise (nebo někde prostě s kamarádama) vykládá o tvých nedokonalostech a ještě se tomu směje…protože tohle je naprosto normální a vcelku vtipná téma na konverzaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.11 09:42

Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!! :lol: ) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex :lol: :lol:

och asi by jsme se měli rozvést, takové malicherné hádky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
28.4.11 09:44
RyBANA píše:
Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!! :lol: ) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex :lol: :lol:och asi by jsme se měli rozvést, takové malicherné hádky… :lol:

sjiždím hubu :think: to jsem nepochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.4.11 09:45
RyBANA píše:
Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!! :lol: ) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex :lol: :lol:och asi by jsme se měli rozvést, takové malicherné hádky… :lol:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.11 09:48
Marsi86 píše:
RyBANA píše:

psala jsem výše, že mým zlozvykem je trhat si hubu, respektive rty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.4.11 09:54

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Přesně tak, je to o tom si tady pokvákat a pobavit se… myslím si, že toto je po dlouhé době příjemné téma k odlehčené debatě… nejde o to si na naše polovičky stěžovat… každá toho svého milujeme i s těma jeho drobnýmá „úchylkama“… jde o to si prostě pokecat, zasmát se a neřešit pořád jen vážné věci… a pokud se to někomu nelíbí, nebo má potřebu poučovat a moralizovat, tak ať do této diskuze nechodí…

RyBANA píše:
Lamilio ty jo co to tady meleš za edit admin:-D

Te zas někdo kdo absolutně nechápe srandu, to je marný prostě…

Počkej až se omylem dozvíš, že tvůj chlap si v hospodě nebo na tenise (nebo někde prostě s kamarádama) vykládá o tvých nedokonalostech a ještě se tomu směje…protože tohle je naprosto normální a vcelku vtipná téma na konverzaci :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.4.11 09:57

taky se s drahým plácáme… teda spíš já jeho, když si dloube nehty… to dostane přes paprčky… :mrgreen:
já dostávám ťofku, když ležíme večer v posteli a já ho obejmu rukama tak, že mu dosáhnu na záda a prstama hledám jestli tam nenajdu nějaký výstupek, který by mohl být beďar… já totiž šíleně ráda mačkám beďáry… :oops: :mrgreen:

RyBANA píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.4.11 09:58
kaaaca-h píše:
EvušeŠ píše:
kaaaca-h píše:
Tak já sem taky líná, taky prosím, jestli mi něco donese…Nejlíp sedím v obýváku, zavolám ho z druhýho konce bytu, že mu jako chci něco říct :lol: a pak ho poprosim jen tak mimochodem, aby mi něco podal :lol: A taky ho opravuju, to mi říká, že sem se minula povoláním, měla sem prej být učitelka :lol: A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí :oops:
on si mě ten můj ze začátku hrozně rozmazlil. Pořád se ptal jestli něco nechci a tak. A takové opečování se jen těžko opouští :-)
Přesně tak i u nás :) Ale toto mi nevyčítá, takže čekám, že jestli mu to bude někdy vadit, tak mi řekne… :nevim: Doufám :lol:

už mi občas řekně, že jsem líná, že bych si proto mohla dojít sama. Tak mu vždy odpovím, že jak si mě rozmazlil tak mě má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.4.11 10:01

Mě ještě napadlo, že nevím, co by mě hnalo dopředu k tomu být „lepší“ kdybychom byli oba dokonalí. Nejsme a to nás vzájemě motivuje k té snaze se aspoň trochu změnit a udělat tak tomu druhýmu radost (mě třeba hrozně těší, když si ten můj začne s něčím pohrávat, ale po dvou vteřinách si to uvědomí, přestane a řekne promiň :mrgreen: a to samý se snažím já).

Ale jinak je to fakt sranda, onehdá hledal telefon a já mu říkám „na stole v kuchyni“ on došel, že tam není. Tak se jdu podívat, na totálně uklizeným, úplně prázdným stole v kuchyni leží uprostřed jeho telefon. On ho prostě neviděl 8-o :lol: :lol: asi máme moc velkej stůl :lol: a měli bychom se rozvést, protože takové scénky jsou u nás několikrát denně a někdy mě opravdu vytáčí :wink: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
28.4.11 10:05
RyBANA píše:
Marsi86 píše:
RyBANA píše:
psala jsem výše, že mým zlozvykem je trhat si hubu, respektive rty :wink:

jo tak to tomu rozumím moje mámka si to takhle trhá do krve auuuuuuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box