1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
8.2.11 11:56

Zuzajda
A co ty? Držíš se? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 15:35

Ahoj holky kdepak jste? :think:
Tak tu tak sedím u kafíčka a to nicnedělání je teda hrozný, člověk přemýšlí a přemýšlí… a vymýšlí blbosti :mrgreen: Někdy bych teda chtěla vědět co bude za měsíc :think: ale ke kartářce bych asi nešla. Byla jste některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.2.11 16:29

Ahojky Paji,jsi jeste tu?CAR kam jezdime je v Kostelci nad Orlici Arleta.to ze nam to nejde jeste prisuzuji velkemu stresu ktery jsem v posledni dobe prozivala takze i to je mozne:)ale uz je to mnohem lepsi a tak snad ted uz to pujde:)No porad jeste jen malilinko spinim takze nevim co si mam o tom myslet :think: bud se to spusti a nebo ne :-) Zvlastni :nevim: jsewm zvedava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 16:48
Cameron píše:
Ahojky Paji,jsi jeste tu?CAR kam jezdime je v Kostelci nad Orlici Arleta.to ze nam to nejde jeste prisuzuji velkemu stresu ktery jsem v posledni dobe prozivala takze i to je mozne:)ale uz je to mnohem lepsi a tak snad ted uz to pujde:)No porad jeste jen malilinko spinim takze nevim co si mam o tom myslet :think: bud se to spusti a nebo ne :-) Zvlastni :nevim: jsewm zvedava :roll:

Tak to jsem také zvědavá jak ti to dopadne :think: a zkoušeka jsi teď někdy další testík? A co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 17:45

ahoj Páji, je fakt, že se se štítnou léčí hodně lidí, ale štve mě ten uzlík :/, ale nesmím na to myslet, musím si říkat, že to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 17:46

ahoj Cameron, no jsem zvědavá jak to dopadne :), kdy si budeš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.11 17:50

Ahojík všichni

Papapája:
No jde to, ale dře to. Stále mám chuť si udělat test i když vím, že je to na nic.. snažím se vydržet. Pregnyl jsem měla 31.1 tak si říkám jestli o víkendu netestnout…

Jinak já jsem u kartářky párkrát byla funguje to u mě trošku místo psychologa nebo tak něco. Každopádně je to zajímavá zkušenost.

No nic jdu to taky trošku pročíst ať vím jak na tom kdo jste mám v tom trošku zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 18:22

Ahojky holčiny,
mohla bych se k Vám přidat ??? :-) nevím kde se uchytit jinde a tady to vypadá dobře a jste v pohodě :kytka:
Já jsem dnes byla na 2. IUI , takže taky čekám na výsledek .
Budu moc ráda když mě vezmete mezi sebe a jestli ne, tak držím všem moc palečky, ať se nám všem splní ten nejtajnější sen :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 18:29

ahoj Marti, to víš, že tě vezmeme mezi nás :) Moc ti přeji, aby to vaše 2.IUI bylo úspěšné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 18:30

Zuzi, pokud máš chuť testovat, tak testuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 19:03
kelynka píše:
ahoj Marti, to víš, že tě vezmeme mezi nás :) Moc ti přeji, aby to vaše 2.IUI bylo úspěšné :)

AHojky Kelynko,
Koukala jsem, že máš průchozí vej. a jsi v pohodě :kytka: a přítel má dobrý spermiogram :-D tak to je super …
A jak to že se Vám nedaří ? :roll: máte už nějaké pokusy s dr. za sebou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 19:09

ahoj Marti, no měla jsem vše v pohodě do té doby, než mi udělali v car hormonální profil, kde mi zjistili tu štítnou a zvýšený prolaktin, tak to bude asi ten problém, proč to tak dlouhou dobu nejde :/, tak snad se to vše upraví a budu brzy těhu :) Jinak pokusy ještě žádné nemáme, měli jsme absolvovat teď v únoru naše 1.IUI, ale odložila jsem ho, kvůli štítné, musím na punkci a tam mi řeknou, jestli je to zhoubné nebo nezhoubné, takže buď operace nebo to bude ok, protože hodnoty jsou už dobré, akorát ten uzlík mi dělá problém a prolaktin se mi snad upraví, zatím jím asi měsíc léky… Pokud zjistím, že je vše ok s tou štítnou, tak se vrhneme do IUI :), ale říkala jsem si, že zkusíme jen jeden pokus a pak bych asi šla do IVF. Jinak můj manžel má spermio tak dobré, že by mohl být i dárce říkal doktor :D. A co ty? Proč se vám nedaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 19:58
kelynka píše:
ahoj Marti, no měla jsem vše v pohodě do té doby, než mi udělali v car hormonální profil, kde mi zjistili tu štítnou a zvýšený prolaktin, tak to bude asi ten problém, proč to tak dlouhou dobu nejde :/, tak snad se to vše upraví a budu brzy těhu :) Jinak pokusy ještě žádné nemáme, měli jsme absolvovat teď v únoru naše 1.IUI, ale odložila jsem ho, kvůli štítné, musím na punkci a tam mi řeknou, jestli je to zhoubné nebo nezhoubné, takže buď operace nebo to bude ok, protože hodnoty jsou už dobré, akorát ten uzlík mi dělá problém a prolaktin se mi snad upraví, zatím jím asi měsíc léky… Pokud zjistím, že je vše ok s tou štítnou, tak se vrhneme do IUI :), ale říkala jsem si, že zkusíme jen jeden pokus a pak bych asi šla do IVF. Jinak můj manžel má spermio tak dobré, že by mohl být i dárce říkal doktor :D. A co ty? Proč se vám nedaří?
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 27891095 bytes) in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/Page.php on line 196

Aha, tak to mě mrzí :( Držím palečky, ať je vše v pořádku a můžete začít s pokusy. To je hrozný viď ? Někdo jsou oba dva v pořádku a pak to vybouchne na horm.profilu a někdo to má zase opačně. Je to hrozný . Kdypak tam jdeš tedy ???
No my se snažíme už 2 roky, a to 1 rok s pomocí doktorů. Já jsem v pořádku ( akorát mám později ovulku - ale to není tak hrozný ) , ale máme líný spermíky a ještě jich máme málo :( No taky jsem si řekla, že zkusíme jedno IUI , ale nakonec jsem se pustila i do druhýho .
A odkud jsi ? Kam chodíš do CARu ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.2.11 20:06

Ahojky Marti tak je nas uz zase vice,myslim tim diskuzi,no a taky IUI :lol: Vitam te! :kytka: Holky pokusim se zitra rano testnout,jsem zvedava a novinka je ze uz ani ne spinim,tak to je fakt zahada! 8-o Zitra rano testuju! :lol:
Paji,ja podnikam takze chapes ten stres :lol: ale to je jen obdobi ted uz bude dobre a snad i to miminko dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 20:11
Cameron píše:
Ahojky Marti tak je nas uz zase vice,myslim tim diskuzi,no a taky IUI :lol: Vitam te! :kytka: Holky pokusim se zitra rano testnout,jsem zvedava a novinka je ze uz ani ne spinim,tak to je fakt zahada! 8-o Zitra rano testuju! :lol:
Paji,ja podnikam takze chapes ten stres :lol: ale to je jen obdobi ted uz bude dobre a snad i to miminko dopadne :-)

Ahojky Cameron ,
děkuji moc za přivítání a přijetí mezi Vás :hug:
Ty jsi po první inseminaci tedy ??? :-D kolikátý den jsi po IUI ? Tak moc moc moc držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí