Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Therushka netvrdim, ze se slib nechystas dodrzet. Jde o tyden, dva. Poprosila bych manzela o spolupraci.
@Vlkoška Aha, tak to jsem si větu „Kdyz neco slibim, tak to snad dodrzim.“ špatně vyložila. Jinak opět odkazuji do již proběhlé diskuze.
Ja jich hlídala deset s ročním synem, těhotná. Pro mamku i pro ta zvířata s radostí i kdyz to bylo náročné.. Maminka ma maly domek takze k tomu co jste psala mrtvé mysi, klistata atd.. Nekdy se člověk musi premoct kdyz chce pomáhat.. V byte neni ideál mit šest koček ale maminka je má asi rada.
@Therushka píše:
@Vlkoška Aha, tak to jsem si větu „Kdyz neco slibim, tak to snad dodrzim.“ špatně vyložila. Jinak opět odkazuji do již proběhlé diskuze.
Fakt se bavím, jak se ti snaží podstrčit pocit, že pro matku neděláš dost a přitom si ani pořádně nepřečetly tvůj úvodní příspěvek, natož něco pozdějšího. Jen si udělají dobře tvou kritikou a ani se nesnaží nic pochopit. Držím palce, aby to tvá matka zvládla dobře a byla schopna se o zvěř brzy sama starat.
@Fotoalbum píše:
Fakt se bavím, jak se ti snaží podstrčit pocit, že pro matku neděláš dost a přitom si ani pořádně nepřečetly tvůj úvodní příspěvek, natož něco pozdějšího. Jen si udělají dobře tvou kritikou a ani se nesnaží nic pochopit. Držím palce, aby to tvá matka zvládla dobře a byla schopna se o zvěř brzy sama starat.
když má někdo jiný názor, než ty, tak špatně čte? ![]()
@Therushka mozna jsem to spatne napsala, ta veta byla napsana spis vseobecne, kdyz se tu objevily reakce, ze kocky do utulku. To mi prijde nefer, pokud jsem jiz slibila, ze se o ne postaram. Manzela bych pozadala o pomoc samozrejme v dobe kdy neni v praci.
@majki.r píše:
já viděla snad dokument, že to může mít souvislost se schizofreniíale vybavuji si to jen letmo.
to jí ovšem nehrozí u koček které jsou dospělé a nepojídá její výkaly - myslím to chycení toxo.
@majki.r píše:
jak to? Nevěřím, že po dvoutýdenní rekonvalescenci se maminka nebude schopná postarat o kočky alespoň v těch základech…dcerka jí tam pak může jezdit pomáhat jednou do týdne, nebo podle potřeby. Krmení a vyměňování záchodk přeci není tak náročná činnost, ne?
Přečti si celé téma a pak reaguj. Vycházím z toho, co jsem se tu dočetla a tobě to doporučuji rovněž. Nejsem doktor a ani matka zakladatelky, takže jiné informace nemám.
@majki.r píše:
když má někdo jiný názor, než ty, tak špatně čte?
Taky koukám… ![]()
@Fotoalbum píše:
Přečti si celé téma a pak reaguj. Vycházím z toho, co jsem se tu dočetla a tobě to doporučuji rovněž. Nejsem doktor a ani matka zakladatelky, takže jiné informace nemám.
No já to čtu postupně celé, myslím, že jsem nevynechala jediný komentář a mám pořád stejný názor. A nikomu necpu, že je jediný správný, to jaksi nechápu. ![]()
Jen k tomu otevírání oken.. Já bych se nebála, že vyskočí. Kočky mají narozdíl od psů cit pro vzdálenost a ví, z jaké výšky si mohou dovolit skočit..
Bydleli jsme v 1. patře, měli dva kocoury a nikdy teda nevyskočili.. Vždycky seděli na okně a koukali ven.
@Yeska píše:
Jen k tomu otevírání oken.. Já bych se nebála, že vyskočí. Kočky mají narozdíl od psů cit pro vzdálenost a ví, z jaké výšky si mohou dovolit skočit..
Bydleli jsme v 1. patře, měli dva kocoury a nikdy teda nevyskočili.. Vždycky seděli na okně a koukali ven.
Včera jsem se dívala na dokument o zachraňování koček, bylo tam hodně případů, kdy majitelé přivezly kočky na pohotovost se zlomeninami, když kočky spadly nebo skočily z okna. Takže asi ne všechny mají ten cit pro vzdálenost, jak píšeš ![]()