Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
A to jste věděli, že existuje Egg and I silnice? Tam co měli tu farmu ve státě Washington. Stačí zadat Egg and I do google maps.Jednou jsem byl služebně v Seattlu a tak jsem vykonal hadž - projel jsem si ostrov Vashon.
A jaký to bylo na Vashonu? Když na to Betty pěla takový ódy ![]()
@OpportunityNox píše:
A jaký to bylo na Vashonu? Když na to Betty pěla takový ódy
Připomínal mi ten ostrov český hory v létě. Zarostlej smrkama a všechno vedení venkem.¨
Akorát český hory nemaj hned vedle ten ledovej oceán.
@Magical-eyes píše:
@Betty MacDonald myslím, že by se mi tam líbilo
Ale až si Mount Rainier ublinkne, tak pojede celej Seattle i s Vashonem. ![]()
Ja mám internet ráda i proto, že když čtu nějakou knížku, kde zmiňují místo, které neznám, tak gůglím, abych si ten příběh uměla zasadit
…
Mě baví číst Betty, Švejk i Babička
. U Pottera mám pocit, že bych měla číst v aj, ale to se mi strašně nechce…takže nečtu
.
@KalamityJohn píše:
Připomínal mi ten ostrov český hory v létě. Zarostlej smrkama a všechno vedení venkem.¨Akorát český hory nemaj hned vedle ten ledovej oceán.
Joooo, jehličnany, tak ty já můžu ![]()
@tulipán píše:
Mě baví číst Betty, Švejk i Babička. U Pottera mám pocit, že bych měla číst v aj, ale to se mi strašně nechce…takže nečtu
.
Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepší ![]()
Jak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.
@Magical-eyes píše:
Ja mám internet ráda i proto, že když čtu nějakou knížku, kde zmiňují místo, které neznám, tak gůglím, abych si ten příběh uměla zasadit…
Jj, to dělám taky a často.
@OpportunityNox píše:Přesně.
Já se přiznám, že Švejka jsem nečetla, jen vidělaale film mám ráda.
Naopak všeobecnou oblíbenost až hysterii kolem Harryho Pottera nechápu dodnes. Včetně filmů.
Vejce a já a Co život dal a vzal si občas ráda připomenu.
Já jsem tu oblíbenost Švejka popravdě pochopila až v dospělosti.
Taky je to tím, že jsem studovala literaturu. Ale film jsem nikdy nedokoukala, nelíbil se mi, líbila se mi jen kniha (četla jsem 1. díl).
Vejce a já je super, tu jsem četla. ![]()
@OpportunityNox píše:
Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepšíJak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.
Nemohu posoudit, jeste jsem necetla nijak
a take tu oblibu nechapu. ![]()
@OpportunityNox píše:
Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepšíJak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.
HP v angličtině, bo to bylo doma v angličtině. Je to čtivý a lehký, dával jsem jeden díl za den, předtím jsem takhle hltal jen v češtině. ![]()
@tulipán píše:
Nemohu posoudit, jeste jsem necetla nijaka take tu oblibu nechapu.
Tak já HP četla a líbil se mi moc, jen tedy bylo velmi nudné se prokousat začátkem prvního dílu, ale já jsem na sci-fi, fantasy, magii, upíry, vlkodlaky, včetně krvavého Kulhánka ![]()
@KalamityJohn píše:
Jj, to dělám taky a často.
Já vždycky, i když slyším o něčem, co se stalo někde, kde to neznám, okamžitě to hledám na mapě.
@Betty MacDonald píše:
Já vždycky, i když slyším o něčem, co se stalo někde, kde to neznám, okamžitě to hledám na mapě.
Proto me tak desi severske detektivky. Projizdeli jsme ta mista autem, brrr
. A pak spat v kempu ve stanu
. Fuj to bylo ![]()