A to jste věděli??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
31.10.23 17:04
@KalamityJohn píše:
A to jste věděli, že existuje Egg and I silnice? Tam co měli tu farmu ve státě Washington. Stačí zadat Egg and I do google maps.Jednou jsem byl služebně v Seattlu a tak jsem vykonal hadž - projel jsem si ostrov Vashon.

A jaký to bylo na Vashonu? Když na to Betty pěla takový ódy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21125
31.10.23 18:15
@OpportunityNox píše:
A jaký to bylo na Vashonu? Když na to Betty pěla takový ódy :)

Připomínal mi ten ostrov český hory v létě. Zarostlej smrkama a všechno vedení venkem.¨

Akorát český hory nemaj hned vedle ten ledovej oceán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
31.10.23 18:27

@Betty MacDonald myslím, že by se mi tam líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21125
31.10.23 18:43
@Magical-eyes píše:
@Betty MacDonald myslím, že by se mi tam líbilo :palec:

Ale až si Mount Rainier ublinkne, tak pojede celej Seattle i s Vashonem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
31.10.23 19:07

Ja mám internet ráda i proto, že když čtu nějakou knížku, kde zmiňují místo, které neznám, tak gůglím, abych si ten příběh uměla zasadit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
31.10.23 19:17

Mě baví číst Betty, Švejk i Babička :oops:. U Pottera mám pocit, že bych měla číst v aj, ale to se mi strašně nechce…takže nečtu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.10.23 20:48
@KalamityJohn píše:
Připomínal mi ten ostrov český hory v létě. Zarostlej smrkama a všechno vedení venkem.¨Akorát český hory nemaj hned vedle ten ledovej oceán.

Joooo, jehličnany, tak ty já můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.10.23 20:49
@tulipán píše:
Mě baví číst Betty, Švejk i Babička :oops:. U Pottera mám pocit, že bych měla číst v aj, ale to se mi strašně nechce…takže nečtu :lol:.

Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepší :nevim:

Jak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21125
31.10.23 21:16
@Magical-eyes píše:
Ja mám internet ráda i proto, že když čtu nějakou knížku, kde zmiňují místo, které neznám, tak gůglím, abych si ten příběh uměla zasadit ;)

Jj, to dělám taky a často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
31.10.23 21:41
@OpportunityNox píše:
Já se přiznám, že Švejka jsem nečetla, jen viděla :oops: ale film mám ráda.

Naopak všeobecnou oblíbenost až hysterii kolem Harryho Pottera nechápu dodnes. Včetně filmů.

Vejce a já a Co život dal a vzal si občas ráda připomenu.
Přesně.

Já jsem tu oblíbenost Švejka popravdě pochopila až v dospělosti. :mrgreen: Taky je to tím, že jsem studovala literaturu. Ale film jsem nikdy nedokoukala, nelíbil se mi, líbila se mi jen kniha (četla jsem 1. díl).

Vejce a já je super, tu jsem četla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
1.11.23 11:06
@OpportunityNox píše:
Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepší :nevim:Jak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.

Nemohu posoudit, jeste jsem necetla nijak :lol: a take tu oblibu nechapu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21125
1.11.23 11:10
@OpportunityNox píše:
Já četla HP v originále první, druhý a třetí díl, ale že by to bylo o tolik lepší :nevim:Jak jsem psala, prostě tu oblibu nechápu.

HP v angličtině, bo to bylo doma v angličtině. Je to čtivý a lehký, dával jsem jeden díl za den, předtím jsem takhle hltal jen v češtině. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.11.23 11:18
@tulipán píše:
Nemohu posoudit, jeste jsem necetla nijak :lol: a take tu oblibu nechapu. :lol:

Tak já HP četla a líbil se mi moc, jen tedy bylo velmi nudné se prokousat začátkem prvního dílu, ale já jsem na sci-fi, fantasy, magii, upíry, vlkodlaky, včetně krvavého Kulhánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
1.11.23 12:25
@KalamityJohn píše:
Jj, to dělám taky a často.

Já vždycky, i když slyším o něčem, co se stalo někde, kde to neznám, okamžitě to hledám na mapě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
1.11.23 13:01
@Betty MacDonald píše:
Já vždycky, i když slyším o něčem, co se stalo někde, kde to neznám, okamžitě to hledám na mapě.

Proto me tak desi severske detektivky. Projizdeli jsme ta mista autem, brrr :mrgreen:. A pak spat v kempu ve stanu 8o. Fuj to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová