Anketa pro muže - způsob porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
12.9.19 14:10
@Zumpa píše:
Odpovím od konce - se ženou, která odmítá rodit normálně, bych nebyl. Co se týká samotného porodu, tak budu respektovat názor lékaře u porodu.

Ty jsi taky morální výkvět :zed:
Takže bys opustil budoucí matku svého dítěte jenom proto, že rozhodla o svém těle jinak, než se ti to hodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.9.19 14:11
@Lexter píše:
Nic jiného jsem ani neřekl. To jen ty pořád meleš o já já já. A propo, jedna jediná buňka je i od tebe, pokud mám být přesný.

Nakonec stejně budu ono přání respektovat, jenže to ani v nejmenším neznamená, že budu zpívat radostí když se rozhodne pro vyšší riziko.

Příspěvek upraven 12.09.19 v 14:10

Větší riziko je jí do toho nutit, což už ti tady pár lidí názorně popsalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
12.9.19 14:12

@Venetia mimochodem, krásná diskuze, já tam taky psala, ale po nějaké době už mě přešla síla, myslím si o tom své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.9.19 14:14
@Raduna-Raduna píše: Větší riziko je jí do toho nutit, což už ti tady pár lidí názorně popsalo.

A pár lidí zase opak. Takže se ono větší riziko zase snižuje. lol

Teď vážně. Když nechce, má strach, má panické stavy atd… Jsem pro alternativní způsob porodu který takové trauma nezpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106413
12.9.19 14:14
@Lexter píše:
Ale houbelec. Příroda nás vybavila tak abyste vy rodili a my zabodávali naostřené klacky do živých kusů masa. Obé je kurňa facha a u obého můžeme natáhnout brka. Rovný díl práce.Doba se ale, jistě, změnila. Lékařská věda vám dává možnost se rozhodnout, byť iracionálně. Dokud ale do našich dětí máme co mluvit, je nám ponecháno právo tak činit.

jenze nam ty porody zustaly, jeste nam do chlapi krafou a ocumujou, za to vy uz nemate do ceho pichat tema klackama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.9.19 14:15
@Venetia píše:
jenze nam ty porody zustaly, jeste nam do chlapi krafou a ocumujou, za to vy uz nemate do ceho pichat tema klackama.

Klacky se jen změnili na rubačky a pracovní pera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
12.9.19 14:16
@Lexter píše:
I kdyby se chtěl třeba užrat k smrti? Neříkám, že mu do huby nacpu salát, ale proti snad můžu být.

Jeho život, jeho rozhodnutí a můj respekt k němu. Jak přesně by jsi to chtěl eliminovat? protož být proti tomu (jak píšeš nyní) a „snažit se to eliminovat“ (jak jsi psal dříve), jsou dost rozdílné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106413
12.9.19 14:16
@Keyllah píše:
@Lexter když o tom tak přemýšlím -) když jde žena na potrat, tak kde je tam nějaké rozhodování otce? tak se rozhoduje o životě či neživotě dítěte i toho chlapa. Zatímco u porodu se řeší pouze jeho způsob, který se potomka vlastně nedotkne (komplikace jsou možné u obou) :think: proč tedy vadí, pokud by si žena „vybrala“ císařě? :think:

podle.. @pohledzdruhestrany .. diteti upre osidleni spravnymi bakteriemi a pripravi ho o imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
12.9.19 14:17
@Lexter píše:
Jak díš. Je to správně? Podle některých ano, podle dalších ne.

Správné to je, protože otec je vždy nejistý, kdežto matka je jaksi prokazatelná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
12.9.19 14:18
@Venetia píše:

jj, ženy už teď totiž zvládnou obé a to je to, co je tak žere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.9.19 14:18
@Keyllah píše:
Jeho život, jeho rozhodnutí a můj respekt k němu. Jak přesně by jsi to chtěl eliminovat? protož být proti tomu (jak píšeš nyní) a „snažit se to eliminovat“ (jak jsi psal dříve), jsou dost rozdílné věci.

Nevím no. Ve chvilce kdy svůj život spojí s tím mým už to tak jasné fakt není. Ať už je to svazkem nebo potomkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
12.9.19 14:19
@Raduna-Raduna píše:
Ty jsi taky morální výkvět :zed:
Takže bys opustil budoucí matku svého dítěte jenom proto, že rozhodla o svém těle jinak, než se ti to hodí?

Hlavně, že žena, které cosi přeskočí a usmyslí si, že nebude normálně rodit, je vrchol moralismu. V dnešní metoo společnosti asi ano. Navíc, takovou ženu bych neopustil, já bych s někým takovým vůbec nebyl. A teď to nejdůležitější - taková žena nerozhoduje o sobě, jestli chce být rozkuchaná, její problém, ale rozhoduje především o dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106413
12.9.19 14:20
@Lexter píše:
Jako chlap a zdravotnicky vzdělaný chlap vnímám jakýkoli chirurgický zásah do těla jako riziko. Zvláště pokud k němu není důvod. A zvláště pokud se jedná o dvě mnou milované osůbky.Jistě, jak jsem předeslal, panické stavy apod… jsou jistě zvážitelné okolnosti.

vnimas jako horsi chirurgicky zasah nez dlouhotrvajici bolest te tve milovane osubky?
Radeji at trpi nez aby do ni rizli a to trapeni ji zkratili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.9.19 14:21
@Lexter píše:
A pár lidí zase opak. Takže se ono větší riziko zase snižuje. lolTeď vážně. Když nechce, má strach, má panické stavy atd… Jsem pro alternativní způsob porodu který takové trauma nezpůsobí.

Aaaa, zase ta zlatá střední cesta. Pochop, že někdo, kdo prostě nechce, aby mu pipinou prolezlo cokoliv velikosti melounu, tě s alternativou pošle k šípku. Jak už jsem psala, žádná zlatá střední cesta v tomhle prostě neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.9.19 14:22
@Venetia píše: vnimas jako horsi chirurgicky zasah nez dlouhotrvajici bolest te tve milovane osubky? Radeji at trpi nez aby do ni rizli a to trapeni ji zkratili?

Ano, za normálních okolností bych to preferoval s tím, že jí to pomohu maximálně ulehčit. Sežer mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí