Babička zbila vnučku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.4.19 09:34
@blumen píše:
V tom pripade se divim nejen tomu, ze ji tam chudinku davas, ale i tomu, ze se spolu VUBEC stykate.

Dcera se vždy vracela od babičky spokojená usměvavá vždy si to pořádně užili a nikdy nedošlo k takové situaci ke které došlo nyní.
Co se druhé strany týče,tak i přesto jak se chovala ke mě,pořád je to moje máma a je nemocná,bojuje s tou nemocí už 10 let.Já nechtěla jsem se s ní stýkat ale po té její nemoci se naše cesty daly dohromady.Pak se narodila malá a já to brala tak že babička šla do sebe a to opravdu šla,jak jsem psala,spokojenější dítě které přijelo od babičky nenajdu ( berte s nadsázkou prosím) .
Pak se dozvím tohle a jsem z toho v šoku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 09:37
@a12 píše:
Ja spis nechapu, ze si o tom vubec přemýšlela..
Bylo by neco jinyho kdyby tobe mama jako maly dala par facek, nebo na zadek..
Ale tohle, co ti delala :zed: to uz je hodne přes caru.. Nevahala bych ani minutu a dceri okamzite rekla, ze uz tam nemusi

Přemýšlím nad tím komu věřit,jak píšu dcera si začala také hrozně vymýšlet,zapírat a přikrašlovat si věci.Tvrdí že jí bije tatínek a také to není pravda,že na ní tatínek řve a není to pravda.Ano,dceři jsem řekla hned v neděli,že pokud k babičce nechce tak tam nemusí a nepojede tam!

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
2.4.19 09:37
@Anonymní píše:
Dcera se vždy vracela od babičky spokojená usměvavá vždy si to pořádně užili a nikdy nedošlo k takové situaci ke které došlo nyní.
Co se druhé strany týče,tak i přesto jak se chovala ke mě,pořád je to moje máma a je nemocná,bojuje s tou nemocí už 10 let.Já nechtěla jsem se s ní stýkat ale po té její nemoci se naše cesty daly dohromady.Pak se narodila malá a já to brala tak že babička šla do sebe a to opravdu šla,jak jsem psala,spokojenější dítě které přijelo od babičky nenajdu ( berte s nadsázkou prosím) .
Pak se dozvím tohle a jsem z toho v šoku!
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 09:38
@Tableta píše:
kdyby to byla pravda, tak bys svoje dítě nikdy ke své matce nedala. TROLLE

Nejsem trolllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 09:38

Já jsem normální. Jako děti nás naši docela řezali a přesto dávám syna na víkend k rodičům už od jednoho roku. Sama jsem těžce nesla, kdykoliv se na něj můj otec jenom špatně podíval, ale teď se to všechno nějak změnilo. Je mu 6 a díky tomu, že se snažíme nepoužívat takové metody jako naši rodiče nám začal těžce přerůstat přes hlavu a upřímně dneska vím, že jediný z koho má respekt jsou moji rodiče a skoro ho tam posílám na převýchovu. Nemluvím o fyzickém mlácení, to si k vnoučeti nedovolí, ale prostě z nich má bohužel větší respekt než z nás, jsou přísnější. Samozřejmě v případě ublížení jako v tom to případě je to něco jiného. Ale chci tím říct, že vše není vždy jenom černo-bílé.

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
2.4.19 09:39
@Anonymní píše:
Nejsem trolllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak se nám ukaz :lol: nováček s jednim prispevkem?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.4.19 09:40
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror :(
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prve :( Je pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,, :,(

a to jí tam dáváš dítě, to fakt není normální :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
2.4.19 09:41
@Anonymní píše:
Přemýšlím nad tím komu věřit,jak píšu dcera si začala také hrozně vymýšlet,zapírat a přikrašlovat si věci.Tvrdí že jí bije tatínek a také to není pravda,že na ní tatínek řve a není to pravda.Ano,dceři jsem řekla hned v neděli,že pokud k babičce nechce tak tam nemusí a nepojede tam!

A proč tam nejedeš s dcerou, k té babičce?

Hned by bylo jasněji, jak se dcera bude chovat a tak, tady to těžko někdo vymyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.4.19 09:41
@a12 píše:
Tak se nám ukaz :lol: nováček s jednim prispevkem? :lol:
Čímž se opět dostáváme k tomu, že @admin zpátky limit pro anonymy prostě nevrátí, ale trolly přitom nehlídá/nemá čas hlídat…
  • Citovat
  • Upravit
78489
2.4.19 09:42
@Anonymní píše:

tak pokud nejsi troll, tak jsi neinteligentní sadistka, když monstru, které mučí své vlastní dítě, svěřuješ svou dceru :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
@Anonymní píše:
:lol: Jasně, nenápadná jak svíčka v tunelu. Nahlášeno ;)

Příště aspoň nějakej uvěřitelnější příběh. Mír s tebou.

Příspěvek upraven 02.04.19 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155

Mimochodem, jak je mozny, ze nekdy ctu od novacka, ze obnovuje diskusi, protože novou založit nemuze..
Ale nováček jako anonym zalozit nový tema jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 09:43
@a12 píše:
Tak se nám ukaz :lol: nováček s jednim prispevkem? :lol:

Napiš admin ;) Nováček teda opravdu nejsem

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
2.4.19 09:44
@Lalelale píše: Čímž se opět dostáváme k tomu, že @admin zpátky limit pro anonymy prostě nevrátí, ale trolly přitom nehlídá/nemá čas hlídat…

Ale vzdyt je to blbost.. Proc nováček potrebuje anonym když ma 0 prispevku asi tezko si ho tu nekdo nekam zaradi podle nicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.4.19 09:44

@a12 Myslím, že nováčci mají limit, kolik diskuzí můžou založit během jednoho týdne :think: Kdežto oživení diskuzí je bez limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová