Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
Ja spis nechapu, ze si o tom vubec přemýšlela..
Bylo by neco jinyho kdyby tobe mama jako maly dala par facek, nebo na zadek..
Ale tohle, co ti delalato uz je hodne přes caru.. Nevahala bych ani minutu a dceri okamzite rekla, ze uz tam nemusi
Přemýšlím nad tím komu věřit,jak píšu dcera si začala také hrozně vymýšlet,zapírat a přikrašlovat si věci.Tvrdí že jí bije tatínek a také to není pravda,že na ní tatínek řve a není to pravda.Ano,dceři jsem řekla hned v neděli,že pokud k babičce nechce tak tam nemusí a nepojede tam!
@Anonymní píše:
Dcera se vždy vracela od babičky spokojená usměvavá vždy si to pořádně užili a nikdy nedošlo k takové situaci ke které došlo nyní.
Co se druhé strany týče,tak i přesto jak se chovala ke mě,pořád je to moje máma a je nemocná,bojuje s tou nemocí už 10 let.Já nechtěla jsem se s ní stýkat ale po té její nemoci se naše cesty daly dohromady.Pak se narodila malá a já to brala tak že babička šla do sebe a to opravdu šla,jak jsem psala,spokojenější dítě které přijelo od babičky nenajdu ( berte s nadsázkou prosím) .
Pak se dozvím tohle a jsem z toho v šoku!
@Tableta píše:
kdyby to byla pravda, tak bys svoje dítě nikdy ke své matce nedala. TROLLE
Nejsem trolllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem normální. Jako děti nás naši docela řezali a přesto dávám syna na víkend k rodičům už od jednoho roku. Sama jsem těžce nesla, kdykoliv se na něj můj otec jenom špatně podíval, ale teď se to všechno nějak změnilo. Je mu 6 a díky tomu, že se snažíme nepoužívat takové metody jako naši rodiče nám začal těžce přerůstat přes hlavu a upřímně dneska vím, že jediný z koho má respekt jsou moji rodiče a skoro ho tam posílám na převýchovu. Nemluvím o fyzickém mlácení, to si k vnoučeti nedovolí, ale prostě z nich má bohužel větší respekt než z nás, jsou přísnější. Samozřejmě v případě ublížení jako v tom to případě je to něco jiného. Ale chci tím říct, že vše není vždy jenom černo-bílé.
@Anonymní píše:
Nejsem trolllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak se nám ukaz
nováček s jednim prispevkem? ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prveJe pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,,
a to jí tam dáváš dítě, to fakt není normální
![]()
@Anonymní píše:
Přemýšlím nad tím komu věřit,jak píšu dcera si začala také hrozně vymýšlet,zapírat a přikrašlovat si věci.Tvrdí že jí bije tatínek a také to není pravda,že na ní tatínek řve a není to pravda.Ano,dceři jsem řekla hned v neděli,že pokud k babičce nechce tak tam nemusí a nepojede tam!
A proč tam nejedeš s dcerou, k té babičce?
Hned by bylo jasněji, jak se dcera bude chovat a tak, tady to těžko někdo vymyslí…
@Anonymní píše:
tak pokud nejsi troll, tak jsi neinteligentní sadistka, když monstru, které mučí své vlastní dítě, svěřuješ svou dceru ![]()
@Anonymní píše:
Příště aspoň nějakej uvěřitelnější příběh. Mír s tebou.
Příspěvek upraven 02.04.19 v 09:43
Mimochodem, jak je mozny, ze nekdy ctu od novacka, ze obnovuje diskusi, protože novou založit nemuze..
Ale nováček jako anonym zalozit nový tema jo ![]()
@a12 píše:
Tak se nám ukaznováček s jednim prispevkem?
Napiš admin
Nováček teda opravdu nejsem
@Lalelale píše: Čímž se opět dostáváme k tomu, že @admin zpátky limit pro anonymy prostě nevrátí, ale trolly přitom nehlídá/nemá čas hlídat…
Ale vzdyt je to blbost.. Proc nováček potrebuje anonym když ma 0 prispevku asi tezko si ho tu nekdo nekam zaradi podle nicku..
@a12 Myslím, že nováčci mají limit, kolik diskuzí můžou založit během jednoho týdne
Kdežto oživení diskuzí je bez limitu.
Dcera se vždy vracela od babičky spokojená usměvavá vždy si to pořádně užili a nikdy nedošlo k takové situaci ke které došlo nyní.
Co se druhé strany týče,tak i přesto jak se chovala ke mě,pořád je to moje máma a je nemocná,bojuje s tou nemocí už 10 let.Já nechtěla jsem se s ní stýkat ale po té její nemoci se naše cesty daly dohromady.Pak se narodila malá a já to brala tak že babička šla do sebe a to opravdu šla,jak jsem psala,spokojenější dítě které přijelo od babičky nenajdu ( berte s nadsázkou prosím) .
Pak se dozvím tohle a jsem z toho v šoku!