Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Změnila se,opravdu moc se změnila a o to to je všechno těžší
Ale prd změnila, to jen ty jsi vyrostla a už si na tebe nedovolí
Pokud nepodstoupila nějaké dlouhodobé léčení, psychoterapii, nebo nemá medikaci, tak prostě ne. Rodič, který týrá své dítě, je psychicky nemocný člověk a vkládat v něj důvěru je prostě do nebe volající blbost.
@a12 píše:
Tak to napisu znovu.. Je rozdil kdyby jako dite dostala na zadek, par facek..
To mama svymu diteti da, jako babicka si to uz nedovolí..
Ale kdyz mama svy dite tyra způsobem jaky tu zakladatelka popisovala.. Tak to bych se vážně nemusela ptat na netu jak se mam zachovat..
Tak ona se zeptala no
lidí se tu ptají na větší hovadiny. Aspoň je tu něco jineho než milon počůraných testu s otázkou „vidíte něco?“
@unuděná píše:
Ale prd změnila, to jen ty jsi vyrostla a už si na tebe nedovolíPokud nepodstoupila nějaké dlouhodobé léčení, psychoterapii, nebo nemá medikaci, tak prostě ne. Rodič, který týrá své dítě, je psychicky nemocný člověk a vkládat v něj důvěru je prostě do nebe volající blbost.
Ano docházela na ambulantní léčbu na psychiatrii
Dobrý den,
dívala jsem se na diskusi i historii zakládající uživatelky a nemám důvod se domnívat, že se jedná o trolla. Jde o naši stálou uživatelku.
Tím bych prosím ukončila off topic na toto téma. Diskusi zatím zamykat nebudeme, pokud by ale pokračovala dále proti pravidlům, budu muset zakročit.
Děkuji všem za pochopení ![]()
Josefina
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prveJe pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,,
Tak to si měla napsat asi hned na začátku… Pak není co řešit a dítě bych tam neposílala.
@pikola píše:
Tak to asi nechtěla psát všechno aby jsme nedělali závěry hned
Já to vidím tak, že diskuse se dostávala do: „my ti neporadíme, my tvou dceru ani matku neznáme“ a tak přiložila polínko (spíš pořádné poleno), aby se to pěkně rozhořelo.
@Anonymní píše:
Ano docházela na ambulantní léčbu na psychiatrii
Skvělé, ale na tvé hlouposti to nic nezmění - svěříš bez obav své dítě někomu, kdo je zjevně psychicky nemocný?? To, že se léčila, je sice fajn, ale neznamená to přece, že je zdravá. Alkoholik bude taky navždy alkoholikem, i když podstoupí léčbu
Pokud jí točily děti natolik, že měla potřebu je týrat, tak fakt „nejlepší“ zkouška jejího psychického zdraví je šoupnout jí na hlídání další dítě (asi jako zavřít toho alkoholika doma s lahví nejlepší skotské, pardon za příměr). Vážně jsi blázen. Sice je to máma a chápu, že jí nechceš odepsat, ale můžete přece chodit na návštěvy. Nemusíš jí tam dceru hned nechávat
Buď vděčná, že to byl jen ten ret. Ovšem budovat si teď důvěru bude babička už hodně těžko.
Příspěvek upraven 02.04.19 v 10:28
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prveJe pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,,
a po tomhle co dělala Tobě jí svěříš vlastní dítě? Tak se teď podívej na dceru jak řve že má jít za babi. To normální není a nadávala bych si hlavně sobě že někomu takovému jsem svěřila dítě ![]()
@Anonymní píše:
A to jako myslíte vážně? Až do tohoto komentáře jsem chtěla napsat něco v tom smyslu, že přece svou matku znáte. Ad komentáře typu ,,dítě bych v životě neuhodila"- pracuji ve školství a můžu říct, že bez nejmenších potíží během dne poznáte spratka, který vyrůstá v takové rodině, od dítěte, které tu výchovnou sem tam dostane (a zaslouženě). Nejsem samozřejmě pro bezhlavé mlácení, ale osobně děkuji každý den svým rodičům za to, že jsem přes zadek nebo přes pusu dostala, když jsem zasloužila. Není nic šílenějšího než pozorovat bezohledné rozmazlence, jak postupně dospívají a pak mají svoje děti…které většinou končí se speciálními potřebami, ve speciálních školách atd. Nicméně to, co popisujete Vy jako zážitky svého dětství, patřilo na sociálku. V životě bych takové paní nesvěřila ani zvíře, natož vlastní dítě. A obávám se, že bych ji ani nenazývala svou matkou.
@admin píše:
Dobrý den,dívala jsem se na diskusi i historii zakládající uživatelky a nemám důvod se domnívat, že se jedná o trolla. Jde o naši stálou uživatelku.
Tím bych prosím ukončila off topic na toto téma. Diskusi zatím zamykat nebudeme, pokud by ale pokračovala dále proti pravidlům, budu muset zakročit.
Děkuji všem za pochopení
Josefina
Tak to je snad ještě horší, než kdyby to troll byl
strašný, komu někteří svěří svoje vlastní děti
@Anonymní píše:
Je nemocnáA je to pořád máma i přes to všechno ..já vím
tyranka a ty jí svěříš svoje malé dítě, které se nedokáže bránit. Co musela udělat že dostala pěstí a ty jí ještě nevěříš. Tyranka Tě jistě řekne pravdu
Dcera měla rok že ke tchýni nechce, k nim domů vůbec ani ven s ní nechtěla. jen z důvodu že je tam nuda
. Taky se stalo že tam přišla a za hodinu že chce k mamince a tchýně jí přivedla domů. Ted u s babi chodí na hřiště a i k nim. jen jíst tam nechce tak chodí po obědě. Ale tchýně nemlátila žádné dítě a když Vali víc zlobila tak mne to jen řekla. Ale svěřit dítě někomu kdo je schopný co tvoje máma to fakt ne. Já se se svojí rodinou nestýkám a i kdyby ano vlastní děti jim nesvěřím. Vím co jsem zažívala já a v tomhle se ten člověk nemění, je to v něm. U nejstaršího asi ok, ten je tvárnej a udělá co se mu řekne,ale u Vali by byl problém a tam by si vše vynutili násilím. To by je manžel byl schopný přizabít ![]()
Jinak abych teda poradila. Zakladatelko, zamysli se nad tím, kolik lidí tě tu mělo za trolla. Tak moc jsme nemohli uvěřit, že by tvůj příběh mohl být pravda. Být tebou, navštívím psychologa, aby sis v sobě špatné dětství srovnala, protože vaše sitiace opravdu byla zralá na sociálku. A tvojí máme bych dceru nikdy v životě nesverila. Lidi se v tomhle nemění, to jen ty jsi vyrostla a ona si už na tebe netroufne… takže štafeta je teď na tvém dítěti, to se nemůže bránit a tvá matka je prostě chora. Popravdě, začínám mít tušení, o koho jde… Dcerka, hlídací máma, těžké týrání v dětství…
@unuděná píše:
Ale prd změnila, to jen ty jsi vyrostla a už si na tebe nedovolíPokud nepodstoupila nějaké dlouhodobé léčení, psychoterapii, nebo nemá medikaci, tak prostě ne. Rodič, který týrá své dítě, je psychicky nemocný člověk a vkládat v něj důvěru je prostě do nebe volající blbost.
@Anonymní píše:
Jestli je tohle fakt pravda co píšeš..tak je jasné ze takovemu cloveku nwbudu sverovat dítě aby prožívala to same co ty......