Babička zbila vnučku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
2.4.19 10:03
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror :(
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prve :( Je pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,, :,(

No tak to se na me nezlob, ale ses dost pitoma, kdyz ji tam davas. Ty bys mela dostat misto dcery. Protoze po tom, co ti mama udelala, tak tam davas dceru. No to si kabrnak :zed:
Copak svoji dceru nemas rada nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
2.4.19 10:03
@Lalelale píše:
@pikola no právě, už jen ten nadpis. Jen aby přitáhl co nejvíc lidí. Mě by zajímalo, kdo normální by to takhle pojmenoval. Babička zbila vnučku, omg :mrgreen: mohla napsat „nevím zda si dcera nevymyslí“ nebo cokoliv jiného, ale ne, to by nepřitáhlo tolik čtenářů

A ne, není to nováček. Jsou tu horší názvy a pak skutek utek. Jen se zeptala, nebyla si sama jistá jak se má zachovat.

Příspěvek upraven 02.04.19 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
2.4.19 10:04
@Anonymní píše:
Děkuji,tohle bude asi nejlepší ;) Dojíždět za babičkou na návštěvu a počkat jak se celá situace vyvine dál.Nenechávat jí tam samotnou prostě přijet a zase odjet :kytka:

A proc se s ni stykas? Ja bych ji uz v zivote nechtela videt. 8o ja to nechapu. Bych utikala hodne daleko a uz bych ji nikdy nevidela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
2.4.19 10:05
@pikola píše:
Zase to nenafukuj, ten nadpis mi přijde horší než ten popis. Mohla ji dát facku nebo asi pěstí, nikde není popis že by dítě leželo někde v louži krve. Jen si sama není jistá že by toho byla opravdu schopna a pokud si dcera části vymýšlí, ověřila si informace u mámy co samozřejmě mlží. Naše tchýně teda svoje děti netyrala ale byla taky tvrdá a na vnouče by v životě nesáhla a hrozně je rozmazluje. Až moc.

A ten druhej prispevek anonymni si cetla? :roll:
To ti jako prijde normalni, ze by se tu takhle ptala kdyby ji mama delala to, co popisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.4.19 10:06
@Anonymní píše:
může to být náhoda mohlo se to odehrát jinak třeba to už nezjistím každopádně se podle toho zařídím.

No hele, klidně mohla. Ale pokud by fakt někde upadla, nemyslíš, že by ti to mamka hned při předání řekla? Přímo před dcerou? My si běžně tyhle informace říkáme. Moje máma třeba vždy upozorní „bacha, má modřinu na zadku, jezdila na poklici po schodech, nedostala vařečkou“ :mrgreen: Apod. Prostě to, že ti to vlastně zamlčela a přiznala až poté, co jsi jí volala, je zcela všeříkající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 10:08
@pikola píše:
Zase to nenafukuj, ten nadpis mi přijde horší než ten popis. Mohla ji dát facku nebo asi pěstí, nikde není popis že by dítě leželo někde v louži krve. Jen si sama není jistá že by toho byla opravdu schopna a pokud si dcera části vymýšlí, ověřila si informace u mámy co samozřejmě mlží. Naše tchýně teda svoje děti netyrala ale byla taky tvrdá a na vnouče by v životě nesáhla a hrozně je rozmazluje. Až moc.

Moc ti děkuji..to je přesně ono,nejsem si jistá a právě že mámu znám a vím jak se změnila za poslední roky a jak jí změnila nemoc hlavně.Vím čeho byla schopná na mě ale pořád tak nějak nevěřím verzi své dcery která mi také řekne jak už jsem psala že jí tatínek strčil až upadla a nebyla to pravda.Ale jak jsem napsala,dceru tam samotnou nenechám,budeme tam jezdit společně a častěji ale dokud se situace neuklidní a nevyřeší se to tak má babička smůlu.A řeknu ti,že poslouchat vlastní mámu jak moc brečí do telefonu a přísahá,že to není pravda,že by za malou dýchala atak :? Z toho důvodu jsem na vážkách protože i když s ní mám zkušenost jakou mám tak takhle se nikdy ke mě nechovala,nikdy nebrečela kvůli mě a nikdy se mi neomluvila když jsem byla malá je to strašná situace ale přes to všechno se přikláním k verzi dcery .

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
2.4.19 10:08
@unuděná píše:
No hele, klidně mohla. Ale pokud by fakt někde upadla, nemyslíš, že by ti to mamka hned při předání řekla? Přímo před dcerou? My si běžně tyhle informace říkáme. Moje máma třeba vždy upozorní „bacha, má modřinu na zadku, jezdila na poklici po schodech, nedostala vařečkou“ :mrgreen: Apod. Prostě to, že ti to vlastně zamlčela a přiznala až poté, co jsi jí volala, je zcela všeříkající.

Jo, my to tak mame taky.. Kdyz ma nakej uraz vim o tom uz pri predani, nezjistim to az doma ve vane apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
2.4.19 10:09
Takže v prvním příspěvku zapomněla pár maličkostí:
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror :(

Toto dělají TROLLOVÉ, přiživují diskuzi. A je-li to pravda, tak je to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
@a12 píše:
A ten druhej prispevek anonymni si cetla? :roll:
To ti jako prijde normalni, ze by se tu takhle ptala kdyby ji mama delala to, co popisuje?
Četla. Mě osobně by vadilo i kdyby moje dítě někdo plácnul. Ale jak jsem dopsala, sama si asi nebyla jistá jak se má zachovat. To je snad normální. To jak to má v dospělosti s mámou asi ví sama. Ale jak sama vím, ne všichni kdo mlátil svoje děti jak žito to samé praktikuje na vnoučatech.
A taky jsem jako první napsala, že bych tam to dítě už nikdy neposlala aniž bych věděla jak se chovala k ní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@TopSecret píše:
A proc se s ni stykas? Ja bych ji uz v zivote nechtela videt. 8o ja to nechapu. Bych utikala hodne daleko a uz bych ji nikdy nevidela :cert:

Je nemocná :? A je to pořád máma i přes to všechno ..já vím :?

• Citovat
  • Upravit
36009
2.4.19 10:12
@Luboš P píše:
Takže v prvním příspěvku zapomněla pár maličkostí:Toto dělají TROLLOVÉ, přiživují diskuzi. A je-li to pravda, tak je to ještě horší.

Tak to asi nechtěla psát všechno aby jsme nedělali závěry hned díky jejímu dětství. Někdo tady na sebe vyblije všechno, někdo to dávkuje pomalu. Protože se za to stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 10:12
@Luboš P píše:
Takže v prvním příspěvku zapomněla pár maličkostí:Toto dělají TROLLOVÉ, přiživují diskuzi. A je-li to pravda, tak je to ještě horší.

On to objasní admin ty trolle :roll: To je nějaká nová přezdívka tady??Tak že to čtu v každé druhé diskuzi a nepřeji si aby se mě někdo s touto přezdívkou napadal a aby se mi v této diskuzi tak říkalo,díky!

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
2.4.19 10:14
@pikola píše: Četla. Mě osobně by vadilo i kdyby moje dítě někdo plácnul. Ale jak jsem dopsala, sama si asi nebyla jistá jak se má zachovat. To je snad normální. To jak to má v dospělosti s mámou asi ví sama. Ale jak sama vím, ne všichni kdo mlátil svoje děti jak žito to samé praktikuje na vnoučatech.
A taky jsem jako první napsala, že bych tam to dítě už nikdy neposlala aniž bych věděla jak se chovala k ní.

Tak to napisu znovu.. Je rozdil kdyby jako dite dostala na zadek, par facek..
To mama svymu diteti da, jako babicka si to uz nedovolí..
Ale kdyz mama svy dite tyra způsobem jaky tu zakladatelka popisovala.. Tak to bych se vážně nemusela ptat na netu jak se mam zachovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 10:14
@pikola píše: Četla. Mě osobně by vadilo i kdyby moje dítě někdo plácnul. Ale jak jsem dopsala, sama si asi nebyla jistá jak se má zachovat. To je snad normální. To jak to má v dospělosti s mámou asi ví sama. Ale jak sama vím, ne všichni kdo mlátil svoje děti jak žito to samé praktikuje na vnoučatech.

Změnila se,opravdu moc se změnila a o to to je všechno těžší :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 10:16
@pikola píše:
A ne, není to nováček. Jsou tu horší názvy a pak skutek utek. Jen se zeptala, nebyla si sama jistá jak se má zachovat.Příspěvek upraven 02.04.19 v 10:05

Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová