Babička zbila vnučku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
2.4.19 09:44
@Anonymní píše:
Přemýšlím nad tím komu věřit,jak píšu dcera si začala také hrozně vymýšlet,zapírat a přikrašlovat si věci.Tvrdí že jí bije tatínek a také to není pravda,že na ní tatínek řve a není to pravda.Ano,dceři jsem řekla hned v neděli,že pokud k babičce nechce tak tam nemusí a nepojede tam!

Ver dceri a nevymyslej blbosti. Uz ji tam nedavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
2.4.19 09:44
@a12 píše:
Mimochodem, jak je mozny, ze nekdy ctu od novacka, ze obnovuje diskusi, protože novou založit nemuze..
Ale nováček jako anonym zalozit nový tema jo :roll:

Může jsou nová pravidla. Teď si tu může zakládat kdo chce co chce.
Ale já ji třeba výjimečně věřím a to většinou tady nikomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.4.19 09:46
@a12 píše:
Ale vzdyt je to blbost.. Proc nováček potrebuje anonym když ma 0 prispevku asi tezko si ho tu nekdo nekam zaradi podle nicku..

Přesně tak. Akorát se za tím pořád schovávají trollové „prosím anonym moc se stydím“ a pak se uklikne a bum, včera založený profil :roll:

• Citovat
  • Upravit
1079
2.4.19 09:47

Ja nechapu,co jsi za choreho cloveka,vymyslet si takove veci,jsi normelni?to nemas co na praci a tak strasne se nudis??tahni makat a hned te to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.4.19 09:48
@pikola píše:
Může jsou nová pravidla. Teď si tu může zakládat kdo chce co chce.
Ale já ji třeba výjimečně věřím a to většinou tady nikomu nevěřím

Mně teda už úvodní příspěvek přijde troll jak vyšitý. Dítě dostalo přes hubu do krve, a pak se pomaličku rozjíždí story o babičce psychopatce, co mlátila zakladatelku hlava nehlava, ale když ona chudinka neví, zda si dítě nevymyslí :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 09:50

Skutečně nejsem troll!
Má máma naší dceru nikdy netrápila,opakuji,má dcera vždy přijela od babičky spokojená,klidná,odpočatá a nadšená.
Přihodila se věc,která se přihodila,pravda je někde na půl,věřím dceři ale také nevím zda se skutečně stalo co se stalo,i přes mé zkušenosti v dětství,v tomhle jsem tedy na vážkách.Od dnešního dne má dcera k babičce sice pojede ale pod dohledem a nenechám jí tam samotnou.

• Citovat
  • Upravit
1459
2.4.19 09:52

No to nemůže být pravda snad. Matka Tě týrala a to dost šíleným způsobem a Ty tam dáváš dítě? Nepochopím. Ty tyranský vlohy má v sobě, myslím, že ji dcera naštvala a jí ujela ruka a nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
2.4.19 09:53

pokud tě matka mučila tak, jak popisuješ, měla skončit v kriminále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.4.19 09:56

Jestli nejsi troll, dej si pár facek :zed: Že ty matce odpustíš, jak tě týrala, je jedna věc. Ale slepě jí věřit, že se polepšila a na dceru bude svatá, to může jen totální blázen. Jasně, nevěř dceři, příště se ti třeba vrátí přiškrcená :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
2.4.19 09:56
@Anonymní píše:
Skutečně nejsem troll!
Má máma naší dceru nikdy netrápila,opakuji,má dcera vždy přijela od babičky spokojená,klidná,odpočatá a nadšená.
Přihodila se věc,která se přihodila,pravda je někde na půl,věřím dceři ale také nevím zda se skutečně stalo co se stalo,i přes mé zkušenosti v dětství,v tomhle jsem tedy na vážkách.Od dnešního dne má dcera k babičce sice pojede ale pod dohledem a nenechám jí tam samotnou.

Jo jasne.. Ty napises, ze ti dcera rekla, ze ji babicka rekla at to nikomu nerika jinak dostane znovu, stejně jako to rikala tobe.. A dcera si vymyslela zrovna tohle jaka nahoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
2.4.19 09:57
@Lalelale píše:
Mně teda už úvodní příspěvek přijde troll jak vyšitý. Dítě dostalo přes hubu do krve, a pak se pomaličku rozjíždí story o babičce psychopatce, co mlátila zakladatelku hlava nehlava, ale když ona chudinka neví, zda si dítě nevymyslí :roll:

Zase to nenafukuj, ten nadpis mi přijde horší než ten popis. Mohla ji dát facku nebo asi pěstí, nikde není popis že by dítě leželo někde v louži krve. Jen si sama není jistá že by toho byla opravdu schopna a pokud si dcera části vymýšlí, ověřila si informace u mámy co samozřejmě mlží. Naše tchýně teda svoje děti netyrala ale byla taky tvrdá a na vnouče by v životě nesáhla a hrozně je rozmazluje. Až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 10:00
@a12 píše:
Jo jasne.. Ty napises, ze ti dcera rekla, ze ji babicka rekla at to nikomu nerika jinak dostane znovu, stejně jako to rikala tobe.. A dcera si vymyslela zrovna tohle jaka nahoda :mrgreen:

může to být náhoda mohlo se to odehrát jinak třeba to už nezjistím každopádně se podle toho zařídím.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
2.4.19 10:00

@pikola no právě, už jen ten nadpis. Jen aby přitáhl co nejvíc lidí. Mě by zajímalo, kdo normální by to takhle pojmenoval. Babička zbila vnučku, omg :mrgreen: mohla napsat „nevím zda si dcera nevymyslí“ nebo cokoliv jiného, ale ne, to by nepřitáhlo tolik čtenářů

• Citovat
  • Upravit
Uslava
2.4.19 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj :kytka:
Jdu si k Vám pro radu…v neděli mi dcera ( 5 let) řekla, že k babičce už jet nechce protože když byla u babičky na víkend, babička jí praštila pěstí do pusinky až jí tekla krev!!! :,( :,( Prý to bylo z důvodu, že zlobila prý brečela a chtěla jet za maminkou(za mnou) domů, babička prý dostala zlost a uhodila jí. Také jí řekla, že když to řekne mamince tak na ní bude naštvaná a dostane znovu! 8o :,( A je pravda, že dcera měla nateklý ret a zaschlou ranku na rtu, když mi jí máma přivezla ale bylo mě řečeno, že zakopla a upadla.
Ihned jsem kontaktovala mojí mámu a zeptala se na to co mi dcera řekla. Máma celou situaci negovala a tvrdí mi, že by tohle nikdy neudělala, že se tedy přizná k tomu, že jí dala par krát jednu po zadku ale nikdy by jí takto neublížila. Má jí moc ráda, miluje jí a nikdy by nedokázala naší malé ublížit.
Vůbec nevím jak reagovat dál, protože za měsíc má jet má dcera k babičce opět na víkend, brečí mi že už tam nechce jet a prosí mě aby tam nemusela spát a já sama mám opravdu strach jí tam pustit. :(
Z pochopitelného důvodu anonym děkuji.

Fak nevíš, jak máš reagovat?

• Citovat
  • Upravit
Uslava
2.4.19 10:03
@Anonymní píše:
může to být náhoda mohlo se to odehrát jinak třeba to už nezjistím každopádně se podle toho zařídím.

Ty potřebuješ hlídat dítě a je ti jedno, jak to dopadne? Jinak není možné to, co tu píšeš. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová