Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tomma píše:
@petullle
když zakázal tak bych prubla ten co máš a nebo musíš koupit 10. na tajňačku
tak jsem ho zkusila a myslím, že tam duch je i na te 25. tak jestli to není vadny test tak tam možná opravdu něco je
ale nechci to zakřiknout ![]()
@petullle
no paráda hoď sem obrázek ať můžeme zkoumat a být tebou možná bych zkusila přesvědčit přítele že koupíte tu 10. test ať je to víc jistý a pak hurá za dr.aby se něco neprojelo…jinak jsem našla jak tě asi přidat tak by ti snad mělo přijít něco na email ![]()
@tomma píše:
@petullle
no paráda hoď sem obrázek ať můžeme zkoumat a být tebou možná bych zkusila přesvědčit přítele že koupíte tu 10. test ať je to víc jistý a pak hurá za dr.aby se něco neprojelo…jinak jsem našla jak tě asi přidat tak by ti snad mělo přijít něco na email
to asi nevyfotím je to strašně slaboulinky
takjá jdu kouknout na meil ![]()
@petullle
na email koukat nemusíš teď mi to napsalo že tvůj email není dosažitelný na jejich serverech ..tak už tedy nevím co mám udělat ![]()
@petullle
jéé tak to držím palečky…o) duchové jsou potvory ale snad tobě to vyjde…o) ja kupuju a testuju taky na tajňačku, rano držím čůrání a pak až v práci…o)) oni to ti chlapi berou trochu jináč..o) držím palečky..o) ![]()
@petullle
jéé, tak super, držím palce, ať se duch potvrdí a zesílí ![]()
@Fifka91 píše:
Ahooj holky mužete mi některá říct něco víc o BT měřím ale nějak nevidím ovuhttp://www.womenzone.cz/…na2012/grafy?…
Ten graf se nezobrazuje, asi to máš zakázané. zkus vložit obrázek přímo sem.
@Fifka91 píše:
@jajda32 A jak ho mám vložit?
no jak píšeš příspěvek, tak tam máš nahoře „přidat fotky“. Uložíš do počítače a pak ho vložíš sem. nebo si to zkus nějak odemknout. nevím, womenzone nepoužívám.
@Fifka91 šikovná ![]()
Ovšem graf je trochu divoký, ovulaci tam taky nevidím. jak dlouhé máš cykly? Jestli delší, tak ovulace teprve bude třeba, teď máš pár dní teplotu stabilně dole.
bereš nějaké léky?
Tak už jsem se tam konečně dostala ale vubec mi to nechce ukladat data ![]()
@petullle píše:
Tak už jsem se tam konečně dostala ale vubec mi to nechce ukladat data
To jsem ti asi poradila já, ten FF, viď?
Doufám, že se ti to podaří. já jsem s ním moc spokojená. Musíš ukládat zpětně.
@jajda32 píše:
To jsem ti asi poradila já, ten FF, viď?Doufám, že se ti to podaří. já jsem s ním moc spokojená. Musíš ukládat zpětně.
me furt nejde zmenit ty stupne na celsia proste se to neulozi a delam to furt dokola ![]()
@petullle píše:
me furt nejde zmenit ty stupne na celsia proste se to neulozi a delam to furt dokola