Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Kolíně máme rodinu Poláčkovic…o) ale asi to je větší město nato aby jsi tam znala všechny, ale náhoda je blbec…o) ![]()
@tomma Teď začínáme 10. měsíc a je mi 27.
@Ja.JJu. Já tu moc lidí neznám. Přistěhovala jsem se sem až za manželem.
@Ja.JJu.
jelikož jsme všechny na stejné metě tak pak když to vyjde si je můžeme porovnávat
…jinak to moje bříško je díky MS pěkně nafouklé takže bych si i jako těhule připadat mohla aspoň těch pár dní
![]()
Uvidíme, třeba se poštěstí..o) ještě na ty Vánoce, mělo by to svoje kouzlo..o) Holky já se prozatím loučím, když nemám svoje jdu se pomazlit s kamarádčiným klučinou..o) mějte se krásně a dávejte o sobě vědět, jsem zvědavá jak to dopadne…o) krásný zbytek dne přeji. ![]()
@Ja.JJu. Taky přeji krásný den.
A jinak co se týče bříška, tak určitě vedu, protože jsem ho ještě nějak nezvládla zpevnit po porodu (lenost a teď si pořád říkám, že už to nemá smysl), takže jsem pořád jak v pátém měsíci. ![]()
@tomma píše:
Ahojky holky můžu se přidatsnažíme se s přítelem 3měsíce o mimi a BT teď budu měřit druhý měsíc, dnes jsem 2DC. Jinak pro ukázku můj graf z minulého cyklu
Krásnej grafík
Tak snad příště už teplota nakonci neklesne.
Jinak mě bude už 32 ![]()
@petullle
tak to je fakt zvláštní… Já jsem buď měřila, nebo dělala testy, takže moc nevím co s takovým výsledkem. Ale věřím spíš teplotě, ovulační testy jsem zahodila už dávno. Uvidíš, co naměříš dál. Jestli ti teď teplota vylítne o další 2-3 desetiny, tak byla ovulace později. Jak dlouhé máš cykly?
@jajda32
jo snad příště už neklesne
…ale nebýt bylinek a všeho možného k tomu tak by asi tak hezky ten graf nevypadal
nejsem nejstarší ![]()
32 roku, tak to neni na bouchani hlavou do zdi…o) a navic, vzdycky vam je tolik na kolik se citite, je tak?.o) nevyslo no, ale nevyslo ted vyjde priste… nebo pres priste… nebo pres pres priste…o)) nebo to nevyjde a bude ze me blazen…o)
tak, a ted uz mizim…o) pa pá
![]()
Ahoj holky, tak jsem nad tím vším co jsme tady probrali večer dumala, a tak mě ještě utkvěla v hlavě jedna otázka…o) když je ta ovulace, ten den D, tak jestli by třeba zvýšilo šanci na otěhotnění zkusit to třeba víckrát za ten den?
![]()
Ten růžovej smajlík měl naznačovat že se stydím, ale vypadá jako by se mu chtělo zvracet..
![]()
@jajda32 píše:
@petullle
tak to je fakt zvláštní… Já jsem buď měřila, nebo dělala testy, takže moc nevím co s takovým výsledkem. Ale věřím spíš teplotě, ovulační testy jsem zahodila už dávno. Uvidíš, co naměříš dál. Jestli ti teď teplota vylítne o další 2-3 desetiny, tak byla ovulace později. Jak dlouhé máš cykly?
dneska stoupla jenom o 0,1°C
cykly mám dlouhé 28 dní ale od včera večera ruzově špiním i dneska ráno
já si zkusím udělat ještě po 10 hodině ovulační test, jestli to byla ovulace už by snad neměl být tak silně pozitivní jako včera ![]()