Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ja.JJu. píše:
Ahoj holky, tak jsem nad tím vším co jsme tady probrali večer dumala, a tak mě ještě utkvěla v hlavě jedna otázka…o) když je ta ovulace, ten den D, tak jestli by třeba zvýšilo šanci na otěhotnění zkusit to třeba víckrát za ten den?![]()
naopak, vícekrát za den tomu uškodí, protože spermie potřebují 2 dny na to, aby uzrály. Ony teda zrají pak i v ženě, ale už nejspíš ne tak dobře…
@petullle
divný
Zkus si to zadat do fertilityfrind, jestli ti vyznačí ovulaci.
ale spíš byla asi ovulace ten den kdy byly teploty na minimu…
@jajda32 píše:
@petullle
divnýZkus si to zadat do fertilityfrind, jestli ti vyznačí ovulaci.
ale spíš byla asi ovulace ten den kdy byly teploty na minimu…
nemuzu se na fertility dostat uz delší dobu ![]()
Dobré dopoledne přeji ![]()
@jajda32
zajímalo by mě tedy zda je lepší ob den a nebo když je jasný kdy je ovulace tak zda tam vadí že by to bylo každý den ..co je vlastně ideální ![]()
@petullle
z toho si nic nedělej že se na fertility nemůžeš dostat já se pokoušela o registraci několikrát a stále mě to nechtělo pustit a až teprve když jsem si dala jiné jméno a použila svůj druhý email tak registr proběhl a to během chviličky…takže nechápu proč s jedním to jde a s druhým ne
![]()
No tady je tedy muj dnesni OVU test na te spodni fotce, ten horní je uschly ze včerejška ![]()
@tomma píše:
@petullle
bych možná zkusila ten těhu test
no jo když já mám doma jen 25. a jiný už koupit nemohu manža zakázal
![]()
Ahooj holky mužete mi některá říct něco víc o BT měřím ale nějak nevidím ovu
http://www.womenzone.cz/…na2012/grafy?…
@petullle
když zakázal tak bych prubla ten co máš a nebo musíš koupit 10. na tajňačku ![]()
@tomma píše:
@petullle
když zakázal tak bych prubla ten co máš a nebo musíš koupit 10. na tajňačku
no jo když on je doma až do pondělí
ale zkusim ![]()
@petullle
aha tak to ho přesvědčit že je to nutný použij ženské zbraně ![]()
@tomma píše:
@petullle
z toho si nic nedělej že se na fertility nemůžeš dostat já se pokoušela o registraci několikrát a stále mě to nechtělo pustit a až teprve když jsem si dala jiné jméno a použila svůj druhý email tak registr proběhl a to během chviličky…takže nechápu proč s jedním to jde a s druhým ne![]()
ted jsem kvuli tomu zalozila novy meil a furt nic
nemuzes me pozvat?
@petullle
ráda tě pozvu jen nějak nevím jak se to dělá nemám na to buňky
..ale už se pokouším to tam najít
@tomma píše:
@petullle
ráda tě pozvu jen nějak nevím jak se to dělá nemám na to buňky..ale už se pokouším to tam najít
kdyžtak jmeno je PETRONELKA, a jestli to je podle emailu tak petronelka. CR@seznam.cz moc děkuji ![]()