Kolísání bazální teploty během cyklu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
22.11.12 12:14

@tomma Ahoj, graf je v pohodě. S vyznačením ovulace souhlasím, luteální fáze (od ovulace k menstruaci) je dostatečně dlouhá. Dej tomu čas, ono to klapne.
Jinak koukám, že jsme tady všechny na začátku cyklu a budeme společně čekat na Ježíška. :mrgreen:
@Ja.JJu. Jak dlouho se snažíte vy? Jinak z toho pomalého rozjezdu si nic nedělej, taky to občas mám a že se občas o den dva posune, to je taky v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.11.12 12:16

Ahoj holky potřebovala bych poradit od zkušenějších snažilek. Dělala jsem si testy ovulační jak vidíte na první fotce 14. a 15. to jsem za ovulaci nepokládala, avšak jak vidíte na druhý fotce 17.11. už jsem mi objevila testovací čárka výrazně silnější než kontrolní, proto jsem ji považovala za pozitivní test. Dneska jsem však udělala ovulační test znovu, výsledek vidíte na 3.fotce. Můžete mi říct jak je to možné? :think: BT měřím odkaz zde http://www. womenzone. cz/…onelka/grafy?…

moc děkuji za názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.11.12 12:24

@petullle Graf bohužel nevidím, ale ty testy jsou zvláštní. Napadají mě buď 2 ovulace, vadné testy nebo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.11.12 12:26
@ajleenka píše:
@petullle Graf bohužel nevidím, ale ty testy jsou zvláštní. Napadají mě buď 2 ovulace, vadné testy nebo těhotenství.

myslíš že by byly vadne 4 testy z jiných krabiček :think: tady znovu graf ale merim poctive první měsíc http://www.womenzone.cz/…onelka/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.11.12 12:26

Tak holky doufám že ten mimiježura dorazí ke každé z nás…o)dejte vědět..o) my se snažíme dva měsíce…o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.11.12 12:30

@petullle Tak to asi vadné nebudou. Ta první ovulace se mi tam dle teploty taky zdá, že byla. Uvidíš, jak to bude dál, ale pokud ti v následujících dnech teplota ještě výrazně stoupne, tak bych to klidně viděla na 2 ovulace. Je to málo časté, ale ne nemožné. Nebereš nějaké hormony na podporu ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.11.12 12:33
@ajleenka píše:
@petullle Tak to asi vadné nebudou. Ta první ovulace se mi tam dle teploty taky zdá, že byla. Uvidíš, jak to bude dál, ale pokud ti v následujících dnech teplota ještě výrazně stoupne, tak bych to klidně viděla na 2 ovulace. Je to málo časté, ale ne nemožné. Nebereš nějaké hormony na podporu ovu?

ne ne neberu na ovulaci ne, jen beru utrogestan na zkrácení cyklu, a ted jsem ho začla brat 20.11. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.11.12 12:35

Jo bylo by to krásný kdyby ježura dorazil ke každé z nás s miminkem :mrgreen:…já v to tedy věřím že se povede a čekám už jen a jen na ten stromeček na ten datum 24.12. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.11.12 12:38

Jak tak poslouchám tak pokud se to podaří budou to hodně vymodlená miminka…o)) :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.11.12 12:41

Teda jak tak čtu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.11.12 13:28

@Ja.JJu.
jj to máš pravdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.11.12 13:30

@ajleenka
Jů koukám že jsi z Kolína či od něho, vždy když tady koukám tak jsou holky z druhý strany republiky a konečně někdo kdo je blíž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.11.12 13:32

@Ja.JJu. No u nás rozhodně. Však už si na něj taky pěknou dobu čekáme. Sice už jedno máme, ale rozhodně tu to touhu po dalším nezmenšuje.
@tomma Ano, z Kolína. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.11.12 13:39

@ajleenka super :palec:
můžu se zeptat jak dlouho se snažíte o druhé…možná jsi to tu někde psala ale než bych všechno pročetla tak je tohle rychlejší :)

a holky kolik vám je let…mě bude v lednu 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.11.12 13:45

Tak schválně komu to bříško naroste rychleji…o)) ja ho sice narostle mam ale zatim bez trpaslika…o)) me je 23…o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí