Kolísání bazální teploty během cyklu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
19.11.12 10:48
@JJJAAANNAA píše:
Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko, druhý měsíc… první to nevyšlo a tak jsem si vypočítala plodné dny a zkoušíme to tak, a taky nic. Teda myslím, mám 5 dní před očekávanou MS a BT mám 36,5…o/ včera jsem měla 37 a dnes jen 36…o/ dělala jsem si ráno těh. test a bílo…o/ myslíte že je ještě možnost že těhotná jsem? jsem z toho strašně zklamaná… miminko si moc přejeme… nevím kde je chyba…o/ :,(

Nějak ti to kolísá, možná anovulační cyklus? Měříš každý den ve stejnou dobu? Jaké jsi měla teploty v průběhu? Ukázala se ovulace? Jinak teplota 36 spíš vypadá, že by dnes nebo zítra měla přijít ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJAAANNAA
19.11.12 10:53

Dobrý den, já jsem na tu BT přišla až před týdnem, maěla jsem 36.8, 36,9, 37 a pak 36,5… dnes ráno… jinak měřím ve stejnou dobu, ale jak říkám, jen pár dní… takže raději s ničím nepočítat…o/ já se snad nedočkám…

• Citovat
  • Upravit
3168
19.11.12 10:58
@JJJAAANNAA píše:
Dobrý den, já jsem na tu BT přišla až před týdnem, maěla jsem 36.8, 36,9, 37 a pak 36,5… dnes ráno… jinak měřím ve stejnou dobu, ale jak říkám, jen pár dní… takže raději s ničím nepočítat…o/ já se snad nedočkám…

aha, prve jsem ty tvoje teploty špatně pochopila. tak to vypadá na normální ovulační cyklus, akorát už asi přijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
19.11.12 10:59

Kocko, ja cekam uz pres dva roky, takze neplas kvuli dvoum mesicum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
19.11.12 11:00
@pikola píše:
Kocko, ja cekam uz pres dva roky, takze neplas kvuli dvoum mesicum.

viď… já pět let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJAAANNAA
19.11.12 11:29

Pet let? dva roky?.o/ to je mi líto… to je nepředstavitelné…
já šílím kvůli dvoum měsícům… připadám si jak trouba… ale tatouha po tom mimcu je silna no..

• Citovat
  • Upravit
JJJAAANNAA
19.11.12 11:31

Nemáte nějakou radu jak tomu pomoci?

• Citovat
  • Upravit
3168
19.11.12 11:46
@JJJAAANNAA píše:
Nemáte nějakou radu jak tomu pomoci?

Dej tomu ještě aspoň měsíc nebo víc, podle teploty zjistíš, zda a kdy máš ovulaci a když se ani tak nezadaří v plodných dnech, tak můžete zkusit nějaká vyšetření. Ale do roka ti asi každý doktor řekne, že je to normální a ať to zkoušíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
19.11.12 12:27

Mer si teplotu dele, at zjistit zda ovulujes, pokud u tebe bude ok, pak chlap ( spermio). No a kdyby to po roce neslo, tak doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.11.12 12:36

Chceš trošku statistiky na uklidnění? Zdravý pár, který se miluje v tu správnou dobu pro oplodnění má asi 20% šanci na těhotenství. Je tam hrozně moc faktorů, které to ovlivňují a hrozně moc dějů, které musí správně dopadnout, aby na konci cyklu bylo miminko. To v praxi znamená, že průměrná doba pro otěhotnění u zdravého páru je asi 5-6 měsíců. U někoho je to samozřejmě hned, u někoho později, tak to prostě je.
Rozhodně nevyšiluj, že je něco v nepořádku po dvou měsících. Spousta holek se tu snaží mnohem déle a žádné objektivní problémy také nejsou.
Pokud tomu chceš pomoci, doporučuji měřit bt celý cyklus a sledovat zda a kdy ovuluješ a na vystihnutí správné chvíle bych použila ovulační testy. Zbytek bych zatím neřešila, je to opravdu krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAANNAA
19.11.12 15:36

No tohle, ze bych neovulovala?.o/ ted si BT budu psat porad a uvidim, ale celkem me to zaskocilo… achjo. Proc nestaci cuchnout k trenkam…o))) moc vam vsem dekuju za odezvy…o) minulej mesic jsem si tehotensky test delala cca tyden pred ocekavanou menstruaci a vysel mi pozitivni, carecka nebyla uplne viditelna ale byla tam… delala jsem jeste dva dalsi a naznak tam byl… no a potom sem dostala mesicky… kdyz jsem si voala na gyndu bylo mi receno ze to nemam resit, ze pokud mi za 14 dni vyjde pozitivni mam si zavolat, pokud ne nemam to resit… a potom uz nic… tak snad nejsem nejaka pochroumana.. :?

• Citovat
  • Upravit
JJJAAANNAA
21.11.12 07:14

Předevčírem BT 36,5, včera a dnes 36,7… a mam 3 dny před měsíčkama. Neměmala by teplota klesat?

• Citovat
  • Upravit
13536
21.11.12 07:16
@JJJAAANNAA píše:
Předevčírem BT 36,5, včera a dnes 36,7… a mam 3 dny před měsíčkama. Neměmala by teplota klesat?

Může klidně skákat, klesá až den před nebo v den menstruace. Já mám třeba den před i 37, v den ms 36,8 a po ms už 36,5. Je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJAAANNAA
21.11.12 07:20

Děkují…o) tak aspoň vím že je to normální…o) A ještě bych se chtěla zeptat jestli je normální když mě už asi přes týden šíleně bolí prsa a natíkají mi a bolí mě v podbříšku? nikdy mě tak nic před MS nebolelo…

• Citovat
  • Upravit
13536
21.11.12 07:45
@JJJAAANNAA píše:
Děkují…o) tak aspoň vím že je to normální…o) A ještě bych se chtěla zeptat jestli je normální když mě už asi přes týden šíleně bolí prsa a natíkají mi a bolí mě v podbříšku? nikdy mě tak nic před MS nebolelo…

Tak samozřejmě to může být těhotenství a nemusí. To se rozlouskne během pár dní. Já osobně jsem u sebe už u příznaků skeptická, protože od té doby, co se snažíme, mám ukázkové příznaky každý měsíc. Ale držím pěsti, ať ti to dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí