Kolísání bazální teploty během cyklu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JJJAAANNAA
21.11.12 08:04

.o) říkala jsem si ještě že by silná vsugerace, ale to bych musela být blázen nebo taková bolest se vsugerovat nedá… Co bych dala za to aby to vyšlo, ale nedávám tomu moc šanci. Ono to zklamání pak nesotjí za to… Teď je krizové období, sestra potratila, dneska málem vykrvácela… mám takový pocit že se nám začalo štěstí nějak vyhýbat…o/ Děkuju moc za tvůj čas a taky držím palečky ať se na vás štěstí usměje..o) Nevím jestli na fotečce je miminko tvoje, ale určitě vám to tam moc sluší. Jseš, nebo budeš krásná maminka..o) Krásný den..o)

• Citovat
  • Upravit
13536
21.11.12 08:21
@JJJAAANNAA píše: .o) říkala jsem si ještě že by silná vsugerace, ale to bych musela být blázen nebo taková bolest se vsugerovat nedá… Co bych dala za to aby to vyšlo, ale nedávám tomu moc šanci. Ono to zklamání pak nesotjí za to… Teď je krizové období, sestra potratila, dneska málem vykrvácela… mám takový pocit že se nám začalo štěstí nějak vyhýbat…o/ Děkuju moc za tvůj čas a taky držím palečky ať se na vás štěstí usměje..o) Nevím jestli na fotečce je miminko tvoje, ale určitě vám to tam moc sluší. Jseš, nebo budeš krásná maminka..o) Krásný den..o)

Držím palečky, ať to klapne. Nateklá prsa jsou dobrý ukazatel, při prvním těhotenství jsem je měla těsně před menstruací také :palec:. Akorát tedy nebolela, to začala až malinko později. Sugesce je pěkná mrcha, ale věřím, že to klapne. Kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo.
Holčička je moje, fotka je tedy již rok stará, ale je to zlatíčko. Teď bychom právě chtěli pořídit sourozence a zatím čekáme již 9 měsíců, teď budeme začínat desátý. Ale ono to jednou klapne.
Sestry je mi líto, to je hrozné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJAAANNAA
21.11.12 08:57

Krásná princezna… závidím…o)snad se vám ten druhej prdola co nejdřív podaří,.o) Ja ti nevim, ale s tou teplotou to nevypadá a jestli to je pravidlo… ze bych byla tehotna pri teplote 36,7… nevim, nikde jsem o tom necetla… Dnesni doktori jsou hrozni, byla jsem se segrou na genetice (ve 3mes.) a az tam ji rekli ze musela potratit nekde na zacatku tehu, ze tam nema zadny plod, jeji gyn. to nepoznal a dneska zacala hrozne krvacet tak ji odvezli a rekli ji ze jak mohla tak dlouho nosit mrtvej plod… jeste ji nadali… to je co… clovek aby se bal zadat o pomoc lekare…o/ konec sveta.

• Citovat
  • Upravit
13536
21.11.12 09:03
@JJJAAANNAA píše:
Krásná princezna… závidím…o)snad se vám ten druhej prdola co nejdřív podaří,.o) Ja ti nevim, ale s tou teplotou to nevypadá a jestli to je pravidlo… ze bych byla tehotna pri teplote 36,7… nevim, nikde jsem o tom necetla… Dnesni doktori jsou hrozni, byla jsem se segrou na genetice (ve 3mes.) a az tam ji rekli ze musela potratit nekde na zacatku tehu, ze tam nema zadny plod, jeji gyn. to nepoznal a dneska zacala hrozne krvacet tak ji odvezli a rekli ji ze jak mohla tak dlouho nosit mrtvej plod… jeste ji nadali… to je co… clovek aby se bal zadat o pomoc lekare…o/ konec sveta.

To je fakt šílené, pak věř doktorům.
Hele, ono s tou bazální teplotou to žádné pravidlo není. Tělo není stroj. Je potřeba měřit poctivě fakt alespoň celý měsíc nebo i více, abys viděla, jak se u tebe ty teploty vyvíjejí. Někdo má v těhotenství přes 37, někdo je rád za 36,5. Fakt každý v tomhle funguje jinak.
A třeba já, když jsem byla poprvé těhotná, teploty se mi sice pohybovaly kolem 36,9-37, ale v den, kdy jsem očekávala menstruaci propad na 36,7. Takže jsem to brala za jasné, do toho silné menstruační bolesti (jak se tam mimísek uveleboval), tak jsem pořád běhala na záchod kontrolovat a ono nic. A další den stoupla zase na 37 a na testu //. Takže fakt jediný spolehlivý ukazatel dle mého je vynechaná menstruace a dálnice na testu (nebo ještě lépe potvrzený ultrazvuk). Podle ničeho jiného těhotenství poznat nejde. Však se taky dočkáš, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJAAANNAA
21.11.12 12:10

Uvidime… ja mam teda bolesti v brise taky a to dost silne… uz tak 5 dni… uvidime jestli ta MS prijde nebo ne… ale nemusela by… byl by to ale zazrak… takove stesti a zrovna ja? no uvidime…o)dam vedet jak to dopadlo…o))

• Citovat
  • Upravit
JAAANNAA
21.11.12 17:50

Ja to nevydrzela a udelala si test…o/ mam tam ducha, mini ducha, je to mozny? ze by mzitky? muze byt i nepatrny?.o) :D

• Citovat
  • Upravit
3168
21.11.12 17:57
@JAAANNAA píše:
Ja to nevydrzela a udelala si test…o/ mam tam ducha, mini ducha, je to mozny? ze by mzitky? muze byt i nepatrny?.o) :D

Proč by to nebylo možný :-) Jestli ti stoupá teplota… Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAANNAA
21.11.12 18:01

No tohle…o) teplota stoupa ale porad mam jen 36,7 a ne 37 jako vetsina…o/ kez by…o)

• Citovat
  • Upravit
35799
21.11.12 18:01

Ja mam tri dny po terminu a dalnici, teplotu dneska extra vysokou, jelikoz jsem asi nastydla… Vydrz do ms, treba pak budes cucet jak ja ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAANNAA
21.11.12 18:06

.o)) gratuluji…o)) musis byt v sedmem nebi…o) zavidim…o) v sobotu se ukaze… a jestli to dostanu tak… tak co ze.. tak se pokusime znovu, vsak ono to prijde… ale bylo by to kouzelny, prala jsem si slavit vanoce s miminkem v brisku…o)

• Citovat
  • Upravit
35799
21.11.12 18:09

No, ja si to zas tak neprala, ale co nadelame, uz jsem si zvykala ze budem bez deti ;-) cloveka obcas prekvapi, kdyz to nejmene ceka. A priznaky nemam mimochodem zadny, jsem nastydla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAANNAA
21.11.12 18:31

Nevim cim to je ale mnohem vic maji deti pary ktere to nechteji nebo necekaji nez ty ktere se o to snazi…o) teda alespon tady kolem me…o) asi to tak ma vsechno byt…o)

• Citovat
  • Upravit
35799
21.11.12 18:37

Ja se snazila rok, pak jsem to vzdala, jelikoz bych se asi zblaznila ;-) byla jsem stejna jako ty, zacali jsme predloni v lednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAANNAA
21.11.12 18:45

Tak ono to asi cloveka porad nebavi, upnout se na to a byt zklamana kazdy mesic, porad dokola… mas pravdu ze clovek jak to nema pod kontrolou tak se muze i zblaznit… kdyz nam to nepujde dyl taky to asi prestanu resit… i chlap to rikal… ze kaslem na to prilisne snazeni a ze kdyz od toho upustime prijde to samo… tak snad uz se nas to tykat nebude…o)

• Citovat
  • Upravit
13536
21.11.12 18:47
@JAAANNAA píše:
Ja to nevydrzela a udelala si test…o/ mam tam ducha, mini ducha, je to mozny? ze by mzitky? muze byt i nepatrny?.o) :D

Tak to vypadá nadějně, držím palečky. Nemáš fotku? A co to bylo za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí