Benzin nebo nafta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
9.2.17 13:57
@opozice píše:
jen aby tomu rozuměl :mrgreen:

Neboj rozumí, no ono je pravda že garážmistrů co spravují na každým rohu za pár peněz je hodně a pak to tak vypadá, jejich jediná kvalifikace je přečtení pár stránek na internetu. Ten můj patří k těm nejdražším, ale dělá to pořádně, spousta lidí to už pochopilo a raději si připlatí a pořád je to levnější než v autorizovaném servisu, máme pořád plno a nové lidi už nebere. Takže špatnej nebude, troufám si říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
9.2.17 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 13:59
@NinaU. píše:
@Pavlos-Grey
Jo, o Volvu pritel mluvi porad, i Saab padnul. Ale dalsi auto je stejne hudba budoucnosti, takze dost casu na nastudovani zkusenosti.

Přítele pozdravuj, řekni mu, že je rozumnej chlap a že mu vzkazuju, že má i fajn ženskou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 14:00
@opozice píše:
Když jsme už u těch Švédů, doporučuji gripena. :mrgreen:

No však jo, Saab. Kamoš má starou 9 a do toho sedneš a cejtíš se fakt jak v letadle. A to je snad z roku 2000? Takhle dobrý kokpity Volvo neumí, to umí Saab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
9.2.17 14:01
@Big boss píše:
Neboj rozumí, no ono je pravda že garážmistrů co spravují na každým rohu za pár peněz je hodně a pak to tak vypadá, jejich jediná kvalifikace je přečtení pár stránek na internetu. Ten můj patří k těm nejdražším, ale dělá to pořádně, spousta lidí to už pochopilo a raději si připlatí a pořád je to levnější než v autorizovaném servisu, máme pořád plno a nové lidi už nebere. Takže špatnej nebude, troufám si říct.

Doufám, že od března se přihlásí na EET. :mrgreen: Ale jo, souhlasím s tebou. Do aut. servisu moc nejezdím, jen když musím a z toho důvodu jak píšeš. Tam odírají zákazníka z kůže, ale pokud by byla ta kvalita dobrá, nevadilo by mi to. Kdo má na auto, musí mít i na jeho provoz. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.2.17 14:02
@Pavlos-Grey píše:
@Premek_Orac @Big bossNěkde jsem četl, že nejlepší je se podívat v čem jezdí Taliban. Ti potřebujou sakra spolehlivý auta, no a je to samá Toyota, takže asi tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je dobrý, to by mě nenapadlo. Východní trh je těžce obsazenej Japoncema, od Řecka na východ je to samá Toyota, Mitsubishi atd. Je pravda že tam se auta neopravují, tak se porouchá a vymění. Olej se v Iráku mění tak že se dojede na benzínku, tak strčí hadici, vysajou starej olej normálně z vrchu přes víčko motoru a napustí novej, výměna filtru jim nic neříká. To by jste museli vidět, to se nedá popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 14:06
@Big boss píše:
To je dobrý, to by mě nenapadlo. Východní trh je těžce obsazenej Japoncema, od Řecka na východ je to samá Toyota, Mitsubishi atd. Je pravda že tam se auta neopravují, tak se porouchá a vymění. Olej se v Iráku mění tak že se dojede na benzínku, tak strčí hadici, vysajou starej olej normálně z vrchu přes víčko motoru a napustí novej, výměna filtru jim nic neříká. To by jste museli vidět, to se nedá popsat.

No já trošičku cestuju, ale tohle jsem teda nikdy neslyšel, ale nevím no. Spíš bych ale řekl, že se to povídá, než dělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.2.17 14:06
@opozice píše:
Doufám, že od března se přihlásí na EET. :mrgreen: Ale jo, souhlasím s tebou. Do aut. servisu moc nejezdím, jen když musím a z toho důvodu jak píšeš. Tam odírají zákazníka z kůže, ale pokud by byla ta kvalita dobrá, nevadilo by mi to. Kdo má na auto, musí mít i na jeho provoz. :pankac:

On nepracuje s hotovostí takže se přihlašovat nebude, má stálou klientelu a jede převodem a fakturama, čili výhoda pro obě strany. Co se týče odírání zákazníků tak by jste nevěřili kolik zákazníků je natolik hloupých že platí nesmyslné peníze a bez dokladu těm tzv. mechanikům, je to k pláči, ovšem platí přísloví že na lidské blbosti se vydělává nejvíc a nejjednodušeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.2.17 14:07
@Pavlos-Grey píše:
No já trošičku cestuju, ale tohle jsem teda nikdy neslyšel, ale nevím no. Spíš bych ale řekl, že se to povídá, než dělá :-)

Dělá, zažila jsem to na vlastní „auto“ několikrát, Řeci to tak taky dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 14:09
@Big boss píše:
Dělá, zažila jsem to na vlastní „auto“ několikrát, Řeci to tak taky dělají.

Fakt jsem to v životě neslyšel, jinej kraj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
9.2.17 14:12
@Pavlos-Grey píše:
Fakt jsem to v životě neslyšel, jinej kraj…

Já pochybuji, že islámisti mění olej. Proč by to dělali? jednak na to nemají čas, a jednak, pokud zruší auto, jejich věrní podporovatelé jim dodají auta jiné. Mamematicky bych to vyjádřil jako přímou úměru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 14:17
@opozice píše:
Já pochybuji, že islámisti mění olej. Proč by to dělali? jednak na to nemají čas, a jednak, pokud zruší auto, jejich věrní podporovatelé jim dodají auta jiné. Mamematicky bych to vyjádřil jako přímou úměru. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.2.17 14:17
@opozice píše:
Já pochybuji, že islámisti mění olej. Proč by to dělali? jednak na to nemají čas, a jednak, pokud zruší auto, jejich věrní podporovatelé jim dodají auta jiné. Mamematicky bych to vyjádřil jako přímou úměru. :mrgreen:

Víš jak ono tam nežijou jen islamisti, ale i normální lidi co občas jezdí do práce, teda před lety, než se začalo takhle šíleně válčit. Teď asi olej už nemění, teď už tam totiž ani nemají pomalu na čem jezdit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.17 14:20
@Big boss píše:
Víš jak ono tam nežijou jen islamisti, ale i normální lidi co občas jezdí do práce, teda před lety, než se začalo takhle šíleně válčit. Teď asi olej už nemění, teď už tam totiž ani nemají pomalu na čem jezdit :,(

Třeba na velbloudech by mohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
9.2.17 14:21
@Big boss píše:
Víš jak ono tam nežijou jen islamisti, ale i normální lidi co občas jezdí do práce, teda před lety, než se začalo takhle šíleně válčit. Teď asi olej už nemění, teď už tam totiž ani nemají pomalu na čem jezdit :,(

Já vím, jen reakce na Toyoty co s nimi jezdí i IS. Ti ostatní civilisté, co by dali za Dacii Duster, kdyby ji měli. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová