Benzin nebo nafta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
8.2.17 20:35
@catherine100 píše:
@opozice však já to beru, každý má jiné priority, ale napsal jsi to fakt blbě ;)
Mě je líto třeba nemocných lidí a ne těch co nemají na luxusní auto ;)

ber to s nadsázkou, jak bylo v jednom filmu. Lepší je být bohatý, než chudý a nemocný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.2.17 20:39
@NinaU. píše:
@opozice
Ano, vybava a motor je v aute pro me docela dulezita vec, takze radeji japonskou ojetinu, nez novou Skodu s litrovym turbomotorem. Protoze nase 12 let stara Mazda i dneska ujede vetsine novych koncernovych aut. A svezeni je taky jinde.

zminuješ výbavu, jenže stará auta výbavu neměla. Tedy proti dnešní výbavě. Pokud nepočítám náhradní kolo a trojúhelník při odstavení auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
8.2.17 20:46

@opozice
Zvláštní, ve starém autě mam vyšší výbavu, nez co jsem viděla v novem Rapidu, Fabii, Corse… a to, srovnavam auto za 120 tis. s auty za 250-300. Kdyz srovnam napr. Lexus za 300 s novym autem za 300, vyhraje ten ojety Lexus, vzdycky. O motoru nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 20:47

Necetl jsem celou diskusi, ani radoby zajimave komentare.. nicmene.. my jezdime 5.rokem na LPG, skoda fabia II combi 1,4 63kW, najeto 135000, na lpg najeto 110 000 servis- pouze běžná udržba po 15000km-olej, běžný předepsaný servis atd.. + 1× meneny prední stabilizatory za cca 2500kc.. na LPG najedu na 38L cca 480-510km, jak kdy, cena za nadrz lpg je cca 500 korun, podle ceny LPG.. 1km - 1kč.-. na to diesel nikdy mít nebude… to stejne jde udelat do octavky do motoru 1,6 /75kW.. nebo 1,4 59kw.. my jsme spokojeni auto si nechame tak dlouho, jak to pujde..auto bylo kupovane nove koncem roku 2011… cau.
radeji anonym…

• Citovat
  • Upravit
1309
8.2.17 20:54

… jenže taky srovnavej servis a udržbu auta.. ktera bude u fabie a rapidu za par kaček, kdyžto u lexusu.. nedej bože, když se ti po**re motor.. nebo převodovka.. a další věc, koupit ojetou kraksnu je sazka do loterie - vykuchane DPF filtry, stočené kilometry, vyrajbovane firemni auta s motorem a podvozkem před smrtí.. u nového, nebo předvadecího auta v tovární záruce máš aspon jistotu, že se ti auto do pul roka nepo*ere a nebudes do něj hazet tisíce za servis… a když už sme u toho.. mužes si koupit 8 let starou audi A8, je to svezení takové, že ti ho budou všechny sousedky z ulice zavidet, ovšem když se smíříš s tím, že pravidelný servis vyjde na cca 10000 a hodina v servisu cca 1000kč bez dph a spotřeba je cca 10-20L 100km dle motoru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.2.17 20:57
@lopata píše: … jenže taky srovnavej servis a udržbu auta.. ktera bude u fabie a rapidu za par kaček, kdyžto u lexusu.. nedej bože, když se ti po**re motor.. nebo převodovka.. a další věc, koupit ojetou kraksnu je sazka do loterie - vykuchane DPF filtry, stočené kilometry, vyrajbovane firemni auta s motorem a podvozkem před smrtí.. u nového, nebo předvadecího auta v tovární záruce máš aspon jistotu, že se ti auto do pul roka nepo*ere a nebudes do něj hazet tisíce za servis… a když už sme u toho.. mužes si koupit 8 let starou audi A8, je to svezení takové, že ti ho budou všechny sousedky z ulice zavidet, ovšem když se smíříš s tím, že pravidelný servis vyjde na cca 10000 a hodina v servisu cca 1000kč bez dph a spotřeba je cca 10-20L 100km dle motoru :lol: :lol: :lol:

nenapsal bych to lépe. :mrgreen: Nikdy nevíš, co kupuješ za vrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
8.2.17 21:06

Zakladatelka shanela ojetinu do 300 tisic, poradila jsem dve spolehlive japonske ojetiny. Bohuzel tady v klubu Skodovkaru nikoho nezajima spolehlivost, ale jen spotreba a najete km. Jsem presvedcena o tom, ze v dane cenove relaci je ojety japonsky benzin nejlepsi volba, pri rozumné udrzbe jsou velmi spolehlive a na rozdil od uvedenych Fabii a Octavek s 66kw taky docela vykonne. Vybava je taky nesrovnatelne lepsi. Jenom to bohuzel neni Octavka, na ktere proste nechapu, co kazdy vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
8.2.17 21:09

@lopata
Srovnavat koncernovou A8 s Lexusem je vtip roku.
Ale ok, chapu, ze jsou lidi, kterym proste nesejde na tom, jak se v aute jede, hlavne ze maj noveho Rapida.
Pro me je pocit z jizdy dulezity, nastesti pro muze taky, takze kdybych navrhla doma koupi noveho Rapidu, bude na me asi volat psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.2.17 21:24

@NinaU. taky to nějak nechápu, tu českou posedlost škodovkami, krom" Itala a Francouze" je to jedno z posledních aut co bych volila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.2.17 21:29
@catherine100 píše:
@NinaU. taky to nějak nechápu, tu českou posedlost škodovkami, krom" Itala a Francouze" je to jedno z posledních aut co bych volila :nevim:
škodárnu nemusím, ale pokud bych zaměstnával nějakého obchoďáka, tak bych tu škodovku koupil. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.2.17 22:01

@opozice no tak jasné, je to levné, většina lidí ho bere jako známku kvality - takže když přijede někdo octávkou nebo superbem vypadá to dobře…hlavně když tím nemusí jezdit já…

taky jsem měla jako jedno služební fábku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.2.17 22:05
@catherine100 píše:
@opozice no tak jasné, je to levné, většina lidí ho bere jako známku kvality - takže když přijede někdo octávkou nebo superbem vypadá to dobře…hlavně když tím nemusí jezdit já…taky jsem měla jako jedno služební fábku :mrgreen:

ještě aby si vybírali, mají to zadarmo, tak co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.17 22:29
@NinaU. píše:
@lopata
Srovnavat koncernovou A8 s Lexusem je vtip roku.
Ale ok, chapu, ze jsou lidi, kterym proste nesejde na tom, jak se v aute jede, hlavne ze maj noveho Rapida.
Pro me je pocit z jizdy dulezity, nastesti pro muze taky, takze kdybych navrhla doma koupi noveho Rapidu, bude na me asi volat psychiatra.

tak chapu, pokud jses snobecek, zvykla jezdit v Mercedesu SLK, tak chapu, že rapidem oprvuhuješ.. víš, je to každého volba, pokud si ty s manželem děláte z aut typu rapid, fabia a koncern vw srandu, je to vaše věc..jsou ale lidi, kteří by toho rapida brali.. některým lidem je totiž pocit z jízdy a machrování před sousedy celkem u zadku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.17 22:31
@catherine100 píše:
@opozice no tak jasné, je to levné, většina lidí ho bere jako známku kvality - takže když přijede někdo octávkou nebo superbem vypadá to dobře…hlavně když tím nemusí jezdit já…taky jsem měla jako jedno služební fábku :mrgreen:

a to si představ, že spousta lidí jezdá do práce sockou - vlak, autobus, mhd, metro…nepochopitelné.. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
8.2.17 22:38

@lopata
Jezdim 12 let starou Mazdou, takze o snobstvi to nebude. Komfortem to auto strci nove Skodovky do kapsy. Kvalitou provedeni taktez. Motorove naprosto v poradku.
Dalsi auto bude zase ojetina, protoze za 300 tisic nove auto nebude stat za nic.
Muz najede denne 120 km, potrebuje auto, ktere jede normalne, nekonci na 90km/h a je pohodlne a bezpecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová