Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
18.5.11 09:53

IVIK snad by to nebylo tak zlé :mrgreen: Já bych ještě chtěla, ale přítel je proti :cert: On ale žádné vlastní děti nemá a tvrdí mi že nu stačí ti moji dva lumpi. No nevím nevím…až mu bude 30 třeba zatouží po vlastní krvi. Teď je mu 22 takže má ještě nějakých 15 let čas si to rozmyslet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.5.11 09:54

no to má čas, to je fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
18.5.11 09:55

A potom mu řeknu TŮDLE TEĎ ZAS NECHCI JÁÁÁÁÁ :jazyk:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7782
18.5.11 10:04

Ano,synovi je šest poslouchá dobře,občas si musím započítat a ještě se mi nikdy nestalo,že bych napočítala do tří.Nejdřív to řeknu mile potom zvýším hlas,pak výhrůžky a když ani to tak jednu dostane.

Co si budeme povídat,většinou ty maminky co jsou proti mlácení,trestům jako zakazování atd.Prostě,že na to jdou jen domluvou a prosením ty děti mají jak z divokých vajec.Mám nejednu zkušenost.Nedokážu si představit,že se mi dítě v krámě vzteká,že neposlechne na zastavení u přechodu atd.Znám více dětí co mámu pošlou „slušně“ někam,co na ní napřahují atd.Já jsem asi z jiné doby ale na mě dítě napřáhnout tak dostane takovou,že se z toho zblázní.Plácám jen přes zadek občas přes ruce.Žádný pohlavky nebo tak.Nejsem megera,to už musí být aby dostal ale neříkám,že nedostane.Já jsem prostě byla vychovávaná v respektu k rodičům a vůbec starším lidem,nesměl být člověk drzý,dělat ksichty,odmlouvat.A to jsem mlácená nebyla (ne,že mi jedna nepřiletěla :roll: ) ale ten respekt mám do dneška.Když vidím ty děti jak jsou drzí na rodiče a třeba i na učitelky ve školce,tak je mi ouvej.,Jenom proto aby si máma dokázala jak je super,že dítě nikdy neplácla tak dítě plácá a ječí u toho ty ty hračky uklidíš si hnusná a blbá na učitelku.
Ale to je názor a výchova má a vám vaší neberu,každá matka ví co je pro její dítě nejlepší a nikdy bych neřekla ani slovo té nebo té matce na její výchovu či na chování dítěte a to,že při menším šikanování našeho kluka jsem se musela fakt hodně držet.Nakonec si to kluk vyřešil sám,ale přišel se mě zeptat jestli mu může něco říct nebo mu fláknout :mrgreen:

Své děti miluji ale jsou vychovávané tak abych se sním nemusela stydět někam jít nebo aby i beze mě byl stále poslušný jako semnou.
(pacholek to je ale taky nemyslete si :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.5.11 10:09

jo souhlasím, taky jsem zažila, že děcko 3leté odmouvalo, plesklo mamce, vrátilo ji plesknutí několikrát a nakonec do ní žduchlo - to vše v čekárně u dětské dr. 8-o

A ona jen „kryšpínku“ nesmííííš, ne ne a furt dokola…

Měla jsem sto chutí vstanout ze židle a spratka hodit za dveře ať se vzpamatuje :oops:

Takže by mě taky zajímalo, zda tohle jde řešit domluvou či ne, já bych 100% zbila a nenechala to dojít takhle daleko.

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
18.5.11 10:12

Taky jsem to zažila v šatně ve školce nedávno. Tříleté blonďaté děvčátko mlátilo pěstmi do maminky a řvalo MÁMÍNÓ a ona nic :cert: To by si moje mohly dovolit a dostaly by pěknou nakládačku :cert: Tohle už je opravdu moc!

• Citovat
  • Upravit
dada1511
18.5.11 10:14
ivik21 píše:
ach jo, já už taky ne… mít 3. dítě chytré po dvou prvních, tak si předplatím pobyt v Kroměříži :lol:

Min. jsem mladá vysvětlovala,že je mi to jedno,že se s toho zblázním,zas něco,po 20 dokola :-) ,a že pojedu do blázince si odpočinout :mrgreen: ,pohotově řekla,že jede semnou :lol: Tak to nikam jezdit nemusím :lol: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
18.5.11 10:15
dada1511 píše:
ivik21 píše:
ach jo, já už taky ne… mít 3. dítě chytré po dvou prvních, tak si předplatím pobyt v Kroměříži :lol:
Min. jsem mladá vysvětlovala,že je mi to jedno,že se s toho zblázním,zas něco,po 20 dokola :-) ,a že pojedu do blázince si odpočinout :mrgreen: ,pohotově řekla,že jede semnou :lol: Tak to nikam jezdit nemusím :lol: :mrgreen: :lol:

Máte blázinec doma :pankac: Vymakaný :palec: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.5.11 10:16

no to si neodpočineš, ale zas když s Tebou „důvod“ doličný pojede s Tebou :think: …

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.5.11 10:16

… tak si odpočineš doma :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2069
18.5.11 10:19

ciniminisku tak to ti zavidim, zrejme jste meli nake klidne obdobi vzdoru, jestli se ti v krame nebo na ulici dite nikdy nevztekalo a nevalelo :lol: . Emca mi do silnice taky nelitala, Tomik obcas, ale to jsem kdysi cetla v Matejickovi, ze je u dvouletaku normalni. Nevnimaj nic a jen bezej, a ze je tam zrovna silnice, je moc nebere.
Takze to neni tak uplne jejich vina a znak zlobeni, ale za to jedine dostal.

Tuk tuk, zatim jsou deti na verejnosti, na krouzkach, u doktoru, kdyz je nekdo hlida… pomerne vzorny 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.5.11 10:24
ivik21 píše:
jo souhlasím, taky jsem zažila, že děcko 3leté odmouvalo, plesklo mamce, vrátilo ji plesknutí několikrát a nakonec do ní žduchlo - to vše v čekárně u dětské dr. 8-o

A ona jen „kryšpínku“ nesmííííš, ne ne a furt dokola…

Měla jsem sto chutí vstanout ze židle a spratka hodit za dveře ať se vzpamatuje :oops:

Takže by mě taky zajímalo, zda tohle jde řešit domluvou či ne, já bych 100% zbila a nenechala to dojít takhle daleko.

No, tohle taky jsem párkrát viděla…a můžou si za to rodiče sami tím, že nedokážou dítě plesknout- ono by pochopilo, že tohle se nedělá.....Když to vidím, mám taky chut zařvat nebo něco udělat.....

• Citovat
  • Upravit
rozmary
18.5.11 10:29

Kamarádky holčina je taky pěkný číslo,jenže ona snad že jí měla pozdě a vychovává ji sama z ní dělá pořádnýho parchanta,když vidím jak ve třech letech rve psa za ocas,pes skučí jak blázen a mamina se tomu směje fakt nechápu,když jsem byla u nich na návštěvě,uvařila mi kafe,přehazovala malá to kafe pořád na stole a cvrndala a cvrndala,až z toho kafe zbyl jen logr,válela se v tom rozlitým kafeti,až mi nakonec přistála sklenička s tím logrem v klíně,mamina jí ani jednou nenapomenula,tak jsem to udělala za ní,jen jsem jí řekla to nedělej vyleješ to,dělala si stejně svoje a když jsem byla celá zprasená od logru řekla mi kámoška,ona ti ho chtěla jen podat,s úsměvem na tváři :cert: no to by viděla ten cajmrsk.Kdzž se jí v krámě vzteká na zemi,skoro pokaždé,běhá mamina po krámě,ukazuje jí cukrovinky,kterou to miláčku vlastně tolik chceš,kolikrát jich přebere možná dvacet než se lejdy zvedne a k tomu jí koupí ještě lízátko,já bych takové dítě zabila,ale tohle bude asi opravdu vzor milující matky,jen jsem zvědavá,jestli až jí jednou ta facka přilítne,aby jí mamince nevrátila pěstí :roll:

• Citovat
  • Upravit
7782
18.5.11 10:32
Handulinka píše:
ciniminisku tak to ti zavidim, zrejme jste meli nake klidne obdobi vzdoru, jestli se ti v krame nebo na ulici dite nikdy nevztekalo a nevalelo :lol: . Emca mi do silnice taky nelitala, Tomik obcas, ale to jsem kdysi cetla v Matejickovi, ze je u dvouletaku normalni. Nevnimaj nic a jen bezej, a ze je tam zrovna silnice, je moc nebere.
Takze to neni tak uplne jejich vina a znak zlobeni, ale za to jedine dostal.Tuk tuk, zatim jsou deti na verejnosti, na krouzkach, u doktoru, kdyz je nekdo hlida… pomerne vzorny 8-)

Taky mi do ní vběhl ale zřejmě mojí vinou.Byli jsme u známých kteří bydleli přes menší silnici na vesnici než jsem parkovala.Postavila jsem malého na druhou stranu a říkám počkej tady a šla jsem vyndat těžkou tašku.Jel zrovna autobus,vím,že by stál a nic nepodnikl ale radši jsem se rozeběhla k němu kdyby něco,jenže on to pochopil jako hru a se smíchem a se slovy nechytíš vběhl málem pod ten autobus.V té chvíli jsem ale nafackovala sobě.
Jinak se opravdu nikdy nevztekal a po zemi neválel,ted je mu šest.Co mě ale čeká s dcerou to nikdo netuší,obávám se,že úplný opak,je to totiž tvrdohlavý miminko který jak nemá hned to co chce tak se začne vztekat :mrgreen: hlavně když jde o žrádlo :mrgreen: kluk byl úplný opak. :mrgreen: Ale v jejím věku to fakt ještě neřeším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.5.11 10:33
rozmary píše:
Kamarádky holčina je taky pěkný číslo,jenže ona snad že jí měla pozdě a vychovává ji sama z ní dělá pořádnýho parchanta,když vidím jak ve třech letech rve psa za ocas,pes skučí jak blázen a mamina se tomu směje fakt nechápu,když jsem byla u nich na návštěvě,uvařila mi kafe,přehazovala malá to kafe pořád na stole a cvrndala a cvrndala,až z toho kafe zbyl jen logr,válela se v tom rozlitým kafeti,až mi nakonec přistála sklenička s tím logrem v klíně,mamina jí ani jednou nenapomenula,tak jsem to udělala za ní,jen jsem jí řekla to nedělej vyleješ to,dělala si stejně svoje a když jsem byla celá zprasená od logru řekla mi kámoška,ona ti ho chtěla jen podat,s úsměvem na tváři :cert: no to by viděla ten cajmrsk.Kdzž se jí v krámě vzteká na zemi,skoro pokaždé,běhá mamina po krámě,ukazuje jí cukrovinky,kterou to miláčku vlastně tolik chceš,kolikrát jich přebere možná dvacet než se lejdy zvedne a k tomu jí koupí ještě lízátko,já bych takové dítě zabila,ale tohle bude asi opravdu vzor milující matky,jen jsem zvědavá,jestli až jí jednou ta facka přilítne,aby jí mamince nevrátila pěstí :roll:

Tak tohle je smutný......Na druhou stranu tohle je extrém.....Vychovávat lze důsledně a přísně s láskou- určitě i bez plácnutí, já ale občas plácnu, protože si myslím, že někdy to potřeba je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML