Poradna duly
Jana Čurdová
Misurdo myslela jsem že dorazíš kým půjdu domů. Škoda, dozvím se až zítra co ti dělal. V půl čtvrté frčím domů.
Mějte se krásně, opatrujte bříšká. ![]()
stejfo, jmena mame par vybranych,ale konecna ne. to az casem a pokud budu vedet z plodovky, tak to uz asi rozhodneme a budeme si s nim nebo s ni povidat. tak si uzij zbytek dne
![]()
tak uz som spat, ale boli sme tak strasne hladni, ze sme si najprv museli spravit obed ![]()
no na kontrole celkom v pohode, najprv do mna nacpal klieste, ale nastastie to netrvalo dlho a potom sme isli na UTZ, na podiv ten vnutorny.
som mala nervy, lebo sa vo mne asi 2 min rypal a len sa divne tvaril a nic nehovoril no a potom sa opytal, ze ci tam boli cysty a ja ze ano, no babo mi ani poriadne neukazal ale nakoniec mi povedal dobru spravu, ze placenta je uz vyssie, tak dufam ze az pojdem za 2 tyzdne na dalsiu prehliadku, ze uz ta potvorka bude na mieste
aked som odchadzala tak ma prekvapil najviac, lebo mi povedal: drzte sa a to bol ten neprijemny primar
no skoro som sa rozplakala z toho ze som to necakala ![]()
budem vam vsetkym drzat hrozne vsetky palce ako aj vy mne
![]()
dobré ránko ![]()
tenhle týden je tak hektický.Ani nestíhám sledovat co tu kdo píše.Včera už jsem volala na výsledky a je všechno v pořádku..Upf…Postel jsme nepořídili..někdo se ptal kde jsme spali před tím
no,taky na posteli,ale je dost malá pro nás tři ![]()
Jinak jména máme vybraná-Nikola nebo Robin.
Tak Ať vám všechno probíhá jak má!
ahoj vespolek!!!!
werco gratulujem k dobrym vysledkom!
tak my dnes ideme do wiedne (akoze za odmenu
) tak konecne snad kupim aspon dvoje nohavice
a budem chodit oblecena ako clovek aj ked po vonku teda moc nechodim ![]()
ozvem sa az sa vratime
opatrujte sa ![]()
Misurda: tak dobře pořiď ![]()
jinak má zítra můj taťka,brácha a synovec svátek a já absolutně netuším co jim koupit.kdyby vás něco napadlo ,dejte vědět,já už jsem z toho zoufalá ![]()
Ahoj tehule!
Koukam, ze se to tu rozjelo.Jsem rada, ze jste vsechny v poradku a preju jen same dobre zpravy od doktoru.
A hlasim, ze uz u me probehla nejspis ovulace, takze snad se blizi prvni MS a pokud bude kontrola v poho - jdeme na to znova!Huuuraaa!
Tak se opatrujte a at vam rostou pupky! ![]()
Ahoj těhulky,
Misurdo tak to je dobře že ti dopadla dobře ko. Mám šanci, že uvidím prcka. Když dělal tobě UTZ.
Werčo Nikolka a Roben to jsou pěkné jména. Já chtěla Kristýnku a tchyně mi řekla že už máme 2. Tak budu muset vymyslet něco jiného.
Mischny tak to je dobré, tak vzhůru do toho. Budem na tebe myslet.
tak sme konecne dorazili, cesta byla nekonecna , ale sa vyplatila
, kupila som tehu rifle za 50 (mali aj lacnejsie ale tieto sa mi pacili) a este jedny tmavohnede nohavice za 35 a tie su trosku volnejsie ( myslim na rezervu)
a este dvoje tricka po 15-tie su aj kojace a este jedno a jedny tehu teple bavlnene pancusky na zimu ![]()
mischni, super ze sa tu obcas zastavis!!!!
nech vam to tiez dopadne dobre a mozete na to „vlitnout“
![]()
werco ty mena su moc pekne!!!
ja zatial mam jasno len s dievcenskyma: katka, lenka alebo monika ![]()
tehulky kde ste vsetky?
pozerate rozpravky? ja uz sa tesim na silene smutnou, to je moja najoblubenejsia
![]()
jaaaaaaaaaaaaaaj az teraz mi to doslo, ved vy uz mate vikend
my zahoraci sme takovi trosku spomaleni, hlavne ze som vedela ze idu rozpravky
![]()
tak teda krasny predlzeny vikend ![]()
Dobré ranko, tak jak pak se vám vede těhulky?
Já se už nemůžu dočkat, dneska mám kontrolu. A budu vědět výsledky. Ale až ve čtyři. Ráno jsem se zapomněla vyčurat do lahvičky, myslíte že můžu vzít i pozdnějšiu moč, když jdu až tak pozdě?
Jinak víkend super, teda aspon neděle. Škoda že nebylo hezčí počasí pátek, sobota.
Včera jsme grilovali asi naposled.
Misurdo tak to jsi měla úspěšný den, takových věcí.
Werčo jak dopadla oslava? Vymyslela jsi nakonec něco k dárku?
dobre rano!!!! ![]()
tak drzim palce na tu kontrolu, (ja by som tam chodila aj kazdy den keby sa dalo
). ja chodim na kontroly tiez az okolo stvrtej a minule saom curala az predtym, pytala som sa na to, ze im je to jedno, ale neviem ako u vas ![]()
u nas bolo pekne uz od piatku, ale vcera bolo uplne teplo a dnes by to malo byt este lepsie ![]()
Misurdo tak to máte vymoženosti, hezky už od pátku. Dík za odpověd, ohledně moči. Doufám že prcka dneska uvidím. Aspon chviličku.
Naštěstí nervózní nejsem, tak to snad dopadne dobře.
tak potom napis, jak to tam dopadlo!!! a ked ti daju fotecku, hod ju do galerky ![]()
mna tak vselijak picha brucho,ale len obcas
, a zistila som ze mi je v poslednej dobe nejak divne od zaludku, nevim ci jem nieco co mi nerobi dobre alebo cim to je
![]()
a kde su ostatne tehulky? enka, jitus ,werca ,verca haloooooooo
jitus tusim mala ist na tu genetiku, nie?