Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
3.10.07 08:02

Těhulky co se děje v poradně, já myslela že to je to samé jak KO. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.10.07 09:26

ahooooooooooooooooj!!!!

no tusim si tu dopisujeme len my dve :lol: :lol: :lol:

ja sa musim na nejake to cvicenie opytat lekara, ci to mozem, ale ved to nie je az take narocne, nie?

ja co chodim do poradne do skalice, tak ma tam prezeraju tak isto ako u mojho doka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.10.07 09:58

Já půjdu do poradny poprvé, ale mám to u svého lékaře. tak jsem zvědavá co mi bude dělat navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.10.07 10:21

no ja myslim , ze nic . :wink: ale ved uvidis.
ja som si myslela ze na poradni sa radi :lol: , ale je to len prehliadka

dnes sa mi tak nic nechce :? (ako keby som nieco musela :roll: ) som trapna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.10.07 12:06

No tak nic nedělej. Dneska se u nás udělalo hezky a tom jsem měla pocit že hlásili zataženo.
Misurdo tak musíme doufát, že se k nám ještě nějaké těhulky připojí.
Těhulky kdeeeeeeeeee jsteeeeeeeeeeeee???????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.10.07 14:21

my sme boli nakupovat, lebo vcera sme to uz nestihli.
u nas je tiez tak trosku zatiahnute, ale svieti slniecko, moc sa na tie predpovede nespolieham, lebo to je furt inak :lol:

tak dnes som zostala len na polievke, lebo som chcela varit strapacky a moj drahy bol este zaviest nakup babke a ta robila lokse s makom, tak prisiel uz najedeny a mne sa pre mna samu nechce varit. :evil: ale kupili sme udenu makrelu, tak si na nu chutim, uz som ju nejedla snad 10 rokov, dufam ze mi z toho nebude zle :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.10.07 07:33

Dobré ránko, tady zase nikdo nebyl. Teda kromě Misurdy.
Včera jsem se byla podivat na baby-cafe a tam je tolik březnových miminek. Misurdo jestli chceš tak tam zavítej taky. Těhulky tam jsou prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.07 09:32

dobre ranko!!!

to je v pohode. ja som toto forum nasla hned ked som si spravila test, slovenske som nevedela najst, ale uz asi 2 mesiace chodim aj na jedno slovenske forum, tiez tam je plno tehuliek. neviem preco to tu nejde??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.10.07 10:34

Cauves holky,

trochu pozde, ale hlasim se k Vam :D , jenom jeste musim nejak spachat metriky.

Btw. tu makrelu bych si taky dala, sem ji jedla naposledy taky tak nejak pred mozna i vic jak 10lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 10:51

ahoj holky :)

tak vcera konecne meli vysledky triple testu a jsou v poradku :)

a moc nas tady neni ale nebojte ono se to casem rozjede alespon vime s kym mluvime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.07 11:08

jeeeeeeej ahoj gissele, tusim sme o tom tolko rozpravali az si prisla :lol: :lol: :lol: vitame vas!!!!

enko gratulacie!!!!! kedy ides ty na ten velky UTZ?

mne to tu tiez nevadi ze nas je tu zatial pomenej, ale hlavne ze sa tu nieco deje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.10.07 11:28

Ahoj,

tak konecne se mi podarilo zaktivovat ty metriky, prekonala jsem svoji vlastni lenost a dala se do toho, tak snad to bude fungovat :).

Testy vcetne screeningu mam v poradku, tak uz muzu byt v klidu. Brisko uz se zacina pekne kulatit a kalhoty mi jsou skoro vsechny v pase male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 11:41

Gissele, ukaz fotku briska prosiiiim :)

Misurdo, az 18.10., objednavali me podle posledni MS a nenechali si vysvetlit ze to uz bude nejaky 22.-23.tyden… ale na kontrolu jdu v utery k nove gynekolozce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.07 11:48

gissele ja uz gate moje davno nenosim , lebo mam velky pupek ( vid fotka v galerii :lol: ) hod tam aj ty nejaku ak mas :wink:

enko oni si teda davaju na cas!!!! :lol: vymenila si lekara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 11:49

misurdo, ani ne tak na cas, jen si proste nikde nenechaji vysvetlit ze podle UTZ jsem otehotnela driv a je pro ne rozhodujici posledni MS… jj zmenila, moje byla v jinem meste a nemela bych cestovat tak proto… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí