Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanitko - zatím nevím, psala jsem včera Evě, že bysme rády čtvrtek, tak čekám. My jdeme zítra na očkování, tak doufám, že nebude bouřlivá reakce a zúčastníme se.
Tak psala Eva, jestli zamluvit ten čtvrtek, tak jsem řekla, že jo. Až to bude natuty, napíšu.
Mischni, díky
My totiž ladíme program na čtvrtek, respektive se s chlapem pereme o auto ![]()
BAzén objednán na čvrtek 9.30 - 11h. Těšíme se. Jen doufám, že po dnešním očkování bude Bára ok.
Mischni, super
U nás zápas o auto stále nerozhodně
Ale dorazíme každopádně, vzpomínka na vysmátou Markét mi dodává energii i na cestování MHD ![]()
my byly na očkování dnes x splaničkám - ve čtvrtek stejně nemůžeme mám lekaře tak hold budu muset cestovat s dítkem
, protože se tam nějak dopravit musím nebo pojedem autem a tatka nás musí odvést zase zpět.
A další týden též nemůže reakce je za 8-11 dnů…takže ji máme za 8 dnů zase dopovat diazepamem a čípkem x teplotě
měli jsme fabrilní křeče v 11 měsících šílený zažítek nikomu to nepřeju a od té doby, když má teplotu tak se strašně bojím ![]()
Tak jdeme trénovat nočníkování.
A v červenci se určitě ještě chci připojit k plavání ![]()
Není tu nějaký marod?:)
http://www.lekarna.cz/…-sprej-20ml/
dali mně je v lékarně zdarma při otevírání nové lékárny ale mají trvanlivost do července 2010. A my jsme zdravý, takže je škoda je nechat propadnout daruju je ![]()
Ahoj vespolek!
BAzén je objednaný zase na čtvrtek 9.30-11h. Jak to bude s náma nevím, čekám, jestli bude reakce na Priorix. Tak prosím napište, kdo půjde, jestli má Eva shánět posily.
my nemůžem malá je po čkování a bude od středy večer do pátku jištěna diazepamem a čípem proti teplotě. Aby nedostala fabrilní křeče, ale od příště jsme už určitě připraveni ![]()
Mischni - my hlásíme, že jdeme ! Tedy pokud se nevyvrbí nějaká nemoc, ale to doufám, že snad ne.
Ahoj maminky, při brouzdání internetem jsem narazil na Muzeum průmyslových železnic ve Zbýšově u Brna - www.mpz.cz Tak přidávám odkaz, třeba se někomu bude hodit jako tip na výlet.....
Tak my plavat definitivně nejdeme. Báře vyskočila teplota - reakce na to očkování a dnes i 3× srajdila. Snad jí bude zítra líp. Musíme totiž odtransportovat tatínka na ortopedii do úrazovky. Snad už mu konečně někdo řekne, co mu je.
A mě včera tahali nerv ze zubu.
Zdravím z lazaretu a užijte si to! ![]()