Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
24.6.10 21:38

mishi my jsme taky byly od úterý nemocní…Furt chtěla dávat medicínky no hrozný i dnes jsme na čípku a diazepamu.

Holky neměl by někdo zájem o mlíčko s kaší vanilkové 4×250 ml za 50 kč?Malá to prostě nechce vůbec pit 2 krabičky jsem otevřela a vyhodila :-x

• Citovat
  • Upravit
18651
24.6.10 21:51

Dneska došla Lidušce nová kamarádka :palec: Babička mi dala peníze abych jí koupila nějakou panenku a tak jsem nelenila a už ji má doma :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.6.10 07:46

Pěkná panenka, akorát stejně velká jak Lidunka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.6.10 21:47

lacenko - a která je Liduš? :wink: :lol: Jedna hezčí než druhá!

BAZÉN PŘES PRÁZDNINY - protože Eva mi přes prázdniny předala velení( má doma i druhé, poněkud hyperaktivní dítko, takže by nás všechny utopil, tak říkala, že bude chodit zas až v září 8-) ),tak jsem psala majiteli, jak je to s pronájmem o prázdninách.
Funguje na domluvu, ale voda bude mít jen cca 25C a nikoli našich oblíbených 30. :-?
Takže jak to vidíte? Chcete do studené nebo se tam vrátíme až v září, až zase „zatopí“?

chuanitko - mám pro tebe ty spony, tak si musíme dát nějak rande. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.6.10 08:14

Mischni - my klidně i 25 st., stejně potřebujeme natrénovat chladnější vodu - moře určitě 30 st mít nebude :-D :-D :-D A nebo to klidně necháme na září, když se nás nesejde dostatek - ale od září můžeme už jen po, út.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.6.10 13:32

Jsme zpět z dovolené, podrobnosti později.

Mischni, pokud by měl bazén jen 25, tak bohužel :( Na Marky je to málo. Navíc se jí udělal na dovolené (kdy jindy, že :mrgreen: ) na zádech jakýsi herpes, tak to s koupáním moc nevidím :zed: :zed: :zed:
Určitě si zarandíme, jen co se vzpamatuju z dovolené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.6.10 19:38

Tak to asi necháme až na to září. Mě se do studené taky moc nechce. A navíc doufám, že už konečně bude léto a budeme se cachtat na zahradě.
Na konci srpna provedu průzkum, jak jsme na tom,jo?

chuanitko - vítej z dovolené, důležitý je, že jste přežili. A pak se ozvi, až se z toho vzpamatuješ.

Monix - já teda doufám, že moře bude m ít víc, než 25. :wink: A ty už jdeš od září dělat na víc dní,jo?
Já právě přemýšlím,že bych taky otevřela další den a mělo to být úterý. NO, uvidíme, jestli by se nás sešlo na ty úterky dost a podle toho se zařídím. Mě je to celkem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.6.10 20:14

Ok - bereme na vědomí a zkusíme plavčo v bazénu v Řečovicích, příp. pokud bude hezky tak koupaliště (asi na Dobráku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.6.10 20:18

já bych to holky taky viděla spíš rovnou jít s malou na koupaliště. A v srpnu jedeme k vodě tak snad bude hezky. Se zářím asi už ne, já budu mít obavy, aby se mně dítko uhnízdilo :think: byla jsem na rizikovce takže já se bojím už ted aby všechno dobře dopadlo :think:

• Citovat
  • Upravit
24320
29.6.10 00:30

A ja hlasim ze mam plavky pozde ale preci. :lol:
Po prazdninach budem chodit. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.6.10 16:58

Ahoj jsme z5 z naštěstí krátké dovolené…
Fotečky jsou tady
http://lacenka.rajce.idnes.cz/…29_kras2010/
Jééé to byla paráda taková spokojená rodinka na úžasným výletě :mrgreen:

Mno a pravda…joo bylo to super, ale…
Náš nejstarší synáček nám s pěkného výletu dělal peklo na zemi, nevydržel ani chvilku mlčet, přerušoval průvodce, neustále prudil že už chce jít pryč a pak si vymyslel nový „sport“ čůrání do petky, neb vždy uprostřed prohlídky(jeskyně, zámku) si vzpomněl že se mu chce čůrat a nebylo jiné východisko… :cert:
Tomáš byl oproti němu slabý odvar, i když taky to dokázal roztočit…
Liduška byla jak jinak ta nej nej nej a s ní bych jela klidně na konec světa, za celou dobu s ní nebyl jediný problém…

Po příjezdu domů náš táta jak jinak zalehl do postele - včera se přežral a má průjem tak kňučí s postele, já lítám jak debil okolo vybalování, kojení, vaření atd… a hnusáci kluci mi opět klackama omlátili nááádherně rozkvetlý keř růží… :cert: :cert: :cert: :cry: :cry:

že já se vůbec někam hnala, mohli jsme ušetřit hromadu peněz a výsledek by byl stejný :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.6.10 22:32

Jen nakukuju, jestli se něco chystá? :-) 8-)

Snad se máte všichni dobře, my jsme pořád na zahradě, Benda ani nechce dom, maximálně se nechá namazat, napije se a kousne do rohlíku a zase valí ven :lol:
Už dva dny nosí celej den trenky a čůrá do nočníku :dance: Snad to vydrží, už si na to zvykám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.6.10 09:13

Omlouvám se,že tak vstupuji do diskuze,chtěla jsem se zeptat jestli tu není nějaká maminka s malým mimouškem 1-2 měsíce. My jsme se narodily 31.5. a kolem sebe máme samý starší děti, tak bych ráda poznala někoho kdo prožívá to stejný co my. Je to moje první takže si dovedete představit jak člověk občas tápe a nervuje se:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.10 09:16

Ahojky, no já čekám mimi na konci srpna, tak pokud vydržíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.6.10 11:28
pomni píše:
Omlouvám se,že tak vstupuji do diskuze,chtěla jsem se zeptat jestli tu není nějaká maminka s malým mimouškem 1-2 měsíce. My jsme se narodily 31.5. a kolem sebe máme samý starší děti, tak bych ráda poznala někoho kdo prožívá to stejný co my. Je to moje první takže si dovedete představit jak člověk občas tápe a nervuje se:(

no mi už máme měsíce tři, ale tápat nemusíš, klidně se ptej, ještě si snad vzpomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová