Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska došla Lidušce nová kamarádka
Babička mi dala peníze abych jí koupila nějakou panenku a tak jsem nelenila a už ji má doma

lacenko - a která je Liduš?
Jedna hezčí než druhá!
BAZÉN PŘES PRÁZDNINY - protože Eva mi přes prázdniny předala velení( má doma i druhé, poněkud hyperaktivní dítko, takže by nás všechny utopil, tak říkala, že bude chodit zas až v září
),tak jsem psala majiteli, jak je to s pronájmem o prázdninách.
Funguje na domluvu, ale voda bude mít jen cca 25C a nikoli našich oblíbených 30. ![]()
Takže jak to vidíte? Chcete do studené nebo se tam vrátíme až v září, až zase „zatopí“?
chuanitko - mám pro tebe ty spony, tak si musíme dát nějak rande. ![]()
Mischni - my klidně i 25 st., stejně potřebujeme natrénovat chladnější vodu - moře určitě 30 st mít nebude
A nebo to klidně necháme na září, když se nás nesejde dostatek - ale od září můžeme už jen po, út.
Jsme zpět z dovolené, podrobnosti později.
Mischni, pokud by měl bazén jen 25, tak bohužel
Na Marky je to málo. Navíc se jí udělal na dovolené (kdy jindy, že
) na zádech jakýsi herpes, tak to s koupáním moc nevidím
![]()
Určitě si zarandíme, jen co se vzpamatuju z dovolené ![]()
Tak to asi necháme až na to září. Mě se do studené taky moc nechce. A navíc doufám, že už konečně bude léto a budeme se cachtat na zahradě.
Na konci srpna provedu průzkum, jak jsme na tom,jo?
chuanitko - vítej z dovolené, důležitý je, že jste přežili. A pak se ozvi, až se z toho vzpamatuješ.
Monix - já teda doufám, že moře bude m ít víc, než 25.
A ty už jdeš od září dělat na víc dní,jo?
Já právě přemýšlím,že bych taky otevřela další den a mělo to být úterý. NO, uvidíme, jestli by se nás sešlo na ty úterky dost a podle toho se zařídím. Mě je to celkem jedno.
Ok - bereme na vědomí a zkusíme plavčo v bazénu v Řečovicích, příp. pokud bude hezky tak koupaliště (asi na Dobráku).
já bych to holky taky viděla spíš rovnou jít s malou na koupaliště. A v srpnu jedeme k vodě tak snad bude hezky. Se zářím asi už ne, já budu mít obavy, aby se mně dítko uhnízdilo
byla jsem na rizikovce takže já se bojím už ted aby všechno dobře dopadlo ![]()
A ja hlasim ze mam plavky pozde ale preci. ![]()
Po prazdninach budem chodit.
![]()
Ahoj jsme z5 z naštěstí krátké dovolené…
Fotečky jsou tady
http://lacenka.rajce.idnes.cz/…29_kras2010/
Jééé to byla paráda taková spokojená rodinka na úžasným výletě ![]()
Mno a pravda…joo bylo to super, ale…
Náš nejstarší synáček nám s pěkného výletu dělal peklo na zemi, nevydržel ani chvilku mlčet, přerušoval průvodce, neustále prudil že už chce jít pryč a pak si vymyslel nový „sport“ čůrání do petky, neb vždy uprostřed prohlídky(jeskyně, zámku) si vzpomněl že se mu chce čůrat a nebylo jiné východisko… ![]()
Tomáš byl oproti němu slabý odvar, i když taky to dokázal roztočit…
Liduška byla jak jinak ta nej nej nej a s ní bych jela klidně na konec světa, za celou dobu s ní nebyl jediný problém…
Po příjezdu domů náš táta jak jinak zalehl do postele - včera se přežral a má průjem tak kňučí s postele, já lítám jak debil okolo vybalování, kojení, vaření atd… a hnusáci kluci mi opět klackama omlátili nááádherně rozkvetlý keř růží…
![]()
že já se vůbec někam hnala, mohli jsme ušetřit hromadu peněz a výsledek by byl stejný
![]()
Jen nakukuju, jestli se něco chystá?
![]()
Snad se máte všichni dobře, my jsme pořád na zahradě, Benda ani nechce dom, maximálně se nechá namazat, napije se a kousne do rohlíku a zase valí ven ![]()
Už dva dny nosí celej den trenky a čůrá do nočníku
Snad to vydrží, už si na to zvykám ![]()
Omlouvám se,že tak vstupuji do diskuze,chtěla jsem se zeptat jestli tu není nějaká maminka s malým mimouškem 1-2 měsíce. My jsme se narodily 31.5. a kolem sebe máme samý starší děti, tak bych ráda poznala někoho kdo prožívá to stejný co my. Je to moje první takže si dovedete představit jak člověk občas tápe a nervuje se:(
pomni píše:
Omlouvám se,že tak vstupuji do diskuze,chtěla jsem se zeptat jestli tu není nějaká maminka s malým mimouškem 1-2 měsíce. My jsme se narodily 31.5. a kolem sebe máme samý starší děti, tak bych ráda poznala někoho kdo prožívá to stejný co my. Je to moje první takže si dovedete představit jak člověk občas tápe a nervuje se:(
no mi už máme měsíce tři, ale tápat nemusíš, klidně se ptej, ještě si snad vzpomenu ![]()
mishi my jsme taky byly od úterý nemocní…Furt chtěla dávat medicínky no hrozný i dnes jsme na čípku a diazepamu.
Holky neměl by někdo zájem o mlíčko s kaší vanilkové 4×250 ml za 50 kč?Malá to prostě nechce vůbec pit 2 krabičky jsem otevřela a vyhodila