Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
19.7.10 15:42

Alenko bydleli jsme v Blansku u Rechů, moc fajnový penzionek…
No teď to bude asi veselejší chystáme se na týden do Beskyd takže jsem asi mrtvá žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.10 19:42

Evelíno - moc gratulujeme k narození Stellinky a prejeme do zivota hodne zdravi a stesti !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.7.10 10:11

Moc dekujem. No, ja jsem z ni cela na mekko :-D

Luckie, preju pekny zybtek tehotenstvi a bezproblemovy porod, at je to pro Tebe taky tak hezky zazitek jako byl pro me :wink:

Lacenko, tak preji pevne nervy na dovcu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.10 11:19

Evelíno, díky. Doufám. Budu rodit v Bohunicích, tak to snad bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.7.10 17:43

Ahojky děvčata :kytka: .
Moc se omlouvám že jsem zde tak dlouho nebyla moc nestíhám mám více dizkuzí takže je toho na mně moc.
:kytka: :kytka: Evelínko-Moc ti gratuluji k malé Stellince a přeji vám oběma moc zdravíčka a at se má malá čile k světu.
A máš moc pěkné fotečky halvně malá je krásná a ty taky.

:kytka: :kytka: Jen jsem ti chtěla nejmenujese tvuj manžel Ondřej a kdysy bydlely v Líšni manžel má bráchu Milana mám pravdu.
Jinak my se známe z Líšně bydlely jsem ve stejném domě oni bydlely v 7.a my v 5.patře.
A pak jeho rodiče se přestěhovaly na baráček co si koupily nebo postavily.
Jibnak je oba pozdravuj od Stani snad si mně budou pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.8.10 22:30

Evelíno - moc blahopřeju ke Stelince a přeju do společného života jen to nejlepší!!!!! :kytka:

Ostatním těhulím přeju, ať se v tom teplém létě nerozpustí a v klidu odrodí v termínu a matkám ať to léto trvá tak do vánoc,ne? :wink: Mě to baví…

Taky se tady moc neukazuju, furt někde lítáme, ale doufám, že v září dáme dohromady zase naši plavací skupinku a taky nějaký hromadný kafe.

A kde jsou matky zakladatelky? Kris, ivusha a spol.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmen
7.8.10 19:10

ahoj holky, je tu mezi vami nejaka snazilka, ktere se uz dlouho nedari otehotnet? Zatim jsem z Brna nikoho takoveho neobjevila, ale moc rada bych poznala :-)

• Citovat
  • Upravit
memi88
10.8.10 07:29

porodnice

Ahoj, já rodila u Milosrdných. Porod byl hodně dlouhý, ale péče porodních asistentek byla perfektní ,za tu dobu jsem měla 2 a obě byly super, Horší to bylo s péči na šestinedělí.Ale když bych to shrnula, tak ty 3 dny v porodnici se dají přežít a pak hurá domů.

• Citovat
  • Upravit
14721
13.8.10 22:27

Ženský, můžu mít blbý dotaz? :mrgreen:
Já hlavně šátkuju, ale budu asi nucená jet brzy dítětem šalinou s golfkama :think: Jak se to prosímvás dělá? :lol: Do kterých dveří se nastupuje? A mačká se něco před vystupováním?
(Nedávno jsem totiž jela s golfkama autobusem a řidič mě donutil vystoupit a nastoupit do jiných dveří :zed: A na dvojité mačkání čudlu před vystoupením jsem si vzpomněla snad omylem :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.8.10 22:28

Chuan mas to oznaceno.u nizko podlazek jsou to prostredni a u normalnich starych jsou to zadni dvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.8.10 08:09

Jojo, je tam obrázek kočárku. No ale že tě donutil vystoupit a nastoupit, to bylo teda od něj blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.8.10 08:48

Luckie, řidič zodpovídá za bezpečnost cestujících i v případě nehody, kterou on nezavinil. V Ostravě se stal případ, kdy do autobusu naboural osobákem nějaký zdivočelý mladík. V tom autobuse byla mamina v sedmém měsíci těhotenství, která při nárazu letěla přes půl autobusu. Její dcerka přišla ještě před narozením o některé prsty na ruce. No a v rámci vyšetření nehody se policajti ptali, jak byli cestující rozmístění uvnitř autobusu… Pokud by při nehodě byl kočárek na jiném než vyznačeném místě, tak má řidič opravdu BIG PROBLEM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.8.10 09:13

Luckie: to blbe rozhodne nebylo.Jak psal Jura.On nese zodpovednost za Tebe.A pokud se neco stane tak to jde na nej ne na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.8.10 09:24

Blbý to od něj nebylo,ale měl vstát a s kočárem ti pomoct :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.8.10 09:30

Jako mimochodem kdyz jede salina a je to takova ta novoo stara a nastupujes s kocarem a snazis se dostat na misto kde je takove to zabradli tak by te mohlo napadnout ze tudy cesta nevede. :lol: pokus nejsi tip matek za kazdou cenu nastoupim i za cenu vyklopeni ditete :cert: :cert: i to jsem zazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová