Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
18.3.11 13:33

Včera sem byla s dětma na bazéně v Kuřimi, plavání bylo super, kluci řádili, ale byli až nezvykle ukáznění :palec: S lektorkou si padli do oka a tak neměli problém když jim zkoušela lít vodu do obličeje a podobný chuťovky.
Lidinka je rozená kachnička, vodu si užívá to jde vidět i doma ve vaně, jen se mi chvílema zdálo že voda 31st na ni byla asi studená, třepala se jí bradička a dokonce se mi zdálo že má modré rtíky :nevim: No snad to neodmarodí :think:
Asi teda budem chodit, jen ještě nějak zkordinovat tolik dětí a jednu mámu, bo ze začátku prý budou i kluci potřebovat pomoc dospěláka a já se prostě roztřetinkovat neumím :think: Přemlouvám manžela aby na pár lekcí šel s náma,ale je neplavec a antibazénista takže to asi neklapne :-? Kdyby jste věděli o někom kdo nemá jednou týdně v Kuřimi co dělat tak bych uvítala pomoc :mrgreen:

PS: Juru bohužel neberu :mrgreen: To by manžel prskal jak sysel :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.3.11 16:45

Ahoooj!!!
Nechci být urýpaná, ale jako, zaříkávačky (Laci, Mischni), co to je? vy jste ještě nezačaly, co? Nebo zaříkáváte omylem zimu, že jo! Tak chyba, přepnout program! :mrgreen:

Chuanit, prasátka jsem navrhla, neb to někde padlo zaujalo mě, ale taky ještě nevím, jak se tam dopravou dostanu, nicméně vyzjistím a šupnu sem! (neeebo že by nějaký dobrovolník věděl?)

Laci, Markyt… a další lobbisté za dřívější hodinu: posunout sraz samo lze, myslela jsem taky na ty školkáčky a zaneprázdněné, ale zdá se, že se zatím neozvali, tak můžeme posunout na 14:00 (ehm, mně musíte nechávat stopy a navigovat, protože já to na 2 tedy nedám ani náhodou, před půl 2 dorazíme domů ze školičky a práce a ještě obětujeme odpolední spaní..a stejně nemáme z Řečkovic šanci to stihnout :-()

Juro, no, já bych tedy mokrou variantu ani snad nenavrhovala, vítat jaro se má přece venku!!! Tak to bychom raději snad posunuli termín, ne? Ale rosnička Kattka tvrdí, že bude slunko a basta! :-)

A ještě jsem chtěla udělat jůůůů a hele nad lyžaři a vodníky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.3.11 17:39

Markyt - klíííd, makame na tom(že Laci :wink: )
Vždyť do středy daleko. My to teď vypršíme a ve středu svítíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.11 17:50

Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.3.11 18:01

Aha, takže pokud mokrá varianta nebude, tak hlásím svou výbavu zhruba takto: letadýlka z balzy zůstávají, knížky redukuju na dvě malé s obrázky mašinek, dvě autíčka smontovaná z MERKURA už nahotovo a malou krabičku s nějakýma zákuskama (to abych netáhl dva pytle rekvizit… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.3.11 18:08

Laci, byla jsi v tom bazénu někdy i před přestavbou? Jaké to tam teď je? V Kuřimi pár lidí znám, ale nikoho vhodného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.3.11 18:11
Zebra píše:
Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou :nevim:

A není to tato zastávka (Stará dálnice)?
http://jizdnirady.idnes.cz/…16080002.HTM
Tam zastavuje 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.3.11 19:29
chuanitka píše:
Laci, byla jsi v tom bazénu někdy i před přestavbou? Jaké to tam teď je? V Kuřimi pár lidí znám, ale nikoho vhodného :(

Jasně chodily jsme tam za mlada plavat, byl to jediný bazén kde jsem se fakt málem utopila :mrgreen: Nejde porovnat neporovnatelné, ze starého oprýskaného septiku, je luxusní bazén + školní bazén s posuvným dnem(0,25-1.25m, včera měl tak půl metra)+brouzdaliště pro úplný mrňata+„suchá“ herna pro děti co už nechtějí být v bazénu(jde se tam v plavkách, ale není tam žádná voda)+vířivka+parní kabina+tobogán s koncem ve venkovním vyhřívaném bazénu+divoká řeka s proti proudem+ moc pěkné sprchy+šatna(společná :wink: )+ po odejítí z bazénu herna pro aklimatizaci dětí+ uschovna kočárků+bufet.....už si asi na nic nevzpomenu a nebo jo :wink: krásné velké kapacitně dostačující parkoviště, škoda že nemám možnost si to tam užít bez dětí, takto jsme jen držák, ale třeba časem až vyrostou :wink:

Počasí zaříkávám jak to jde, ale jak píše Míša, do středy času dost, to zvládnem. Bude hezky a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.3.11 20:52

Teda Lacenko, to není bazén, to je pohádka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.11 20:58
chuanitka píše:
Zebra píše:
Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou :nevim:
Tam zastavuje 50.

Myslím, že je to ona - je tam jedna nahoře v Kohoutkách (asi zast.hájenka) a potom až jedna přímo u těch prasat pod zatáčkama :-) Ale trasu 50 neznám, jezdívala jsem 52 do žebětína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
18.3.11 21:06

Ahojte,

dovolím se sem vlítnout, ptž jsem taky Brno…jaký je účel této diskuze? Jestli je to plánování výletů a akcí, přijmete nás do kolektivu? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.3.11 21:12
Lenule27 píše:
Ahojte,dovolím se sem vlítnout, ptž jsem taky Brno…jaký je účel této diskuze? Jestli je to plánování výletů a akcí, přijmete nás do kolektivu? 8-)

schváleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.3.11 21:16

Lenule, technický dotaz - kolik máš dětí? Kluci, holky? Věk? (To abych na ně případně pamatoval ve středu s letadýlkama… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.3.11 21:18
chuanitka píše:
Zebra píše:
Tam zastavuje 50.

Chuanitko, zastávku „Stará dálnice“ jsem našel i na trase 52.
Teď je otázka, jestli je to ta samá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.3.11 21:18
Jura007 píše:
Lenule, technický dotaz - kolik máš dětí? Kluci, holky? Věk? (To abych na ně případně pamatoval ve středu s letadýlkama… :mrgreen: )

zapni si mětříky :wink: má dvě krásný děti:-) KLuk 2,5 a děvčátko skoro rok… hmmm taky skoro dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová