Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry: tady si budes rozumet se zakladatelkou. https://www.emimino.cz/…nkou-156047/ .Ta taky resi hovadiny.
![]()
Holky, že vás to baví, pořád se tak dohadovat, vždyť je pořád na stejný brdo. ![]()
Marry, nezlob, ale tohle už je i na mě moc, už asi desetkrát jsi napsala, že končíš, tak už prosím fakt nepiš nic o vašich trablech s bydlením. Já Tě sice chápu, že to chceš mít dobře rozmyšlené, než něco koupíte, ale tady to fakt nevyřešíš ![]()
@Marry11 píše:
Hele já si nepamatuju co bylo před rokem… ale pamatuju si, že nás vzbudila ráno v 8!!!
s tím, že pro měn má tepláčky bez domluvi…
marry, zase KECY, KECY, KECY, byly jsme predem domluvene, ze v 8 budu u tebe, bo v 9:30 mame v reckovicich plavani. navic pises, jak ti deti brzy vstavaji, nespi apod. tak jak jste mohli 8 spat
ja si to totiz pamatuju moc dobre bo se tam zenu jak debil, a ty pak nemas slusnost ani sejit dolu. na ty teplacky jsi me tehdy uhanela ty. ja je obratem prodala bo ne vsechny holky mohou mit skoronove teplaky GEORGE bez ozdobne snurky za 50 kc ![]()
p. s. a co je na tom divneho, ze kdyz prsi, tak deti obcas zustanou ve skolce
mozna kdyby jsi pracovala a pak si musela brat volno kvuli nastuzenemu diteti tak by jsi byla rada, ze deti netahli ucitelky v zime ven a pokud ti ta skolka vadi, tak mas nechat nikolu doma a nezaclanet tam bo plno PRACUJICICH maminek by bralo tve misto vsema deseti, ale to ty asi nepochopis ![]()
p. s. s. porad pises, ze je kdyz koupis barak, je to na porad? kdyby to byla pravda, tak je trh realit mrtvy
:-
jo a k tomu najemnemu, jestli platite 10tis. mesicne najem, to je rocne 120 tis., za 10 let co tam budete pri vasem zpusobu uvazovani je to 1,2 mil. do najmu a vy mate prd, kdezto katka vlastni byt
![]()
Hm, no je to tu samý rýpání, dohadování… fakt diskuze jak BRNO!
![]()
@emers píše:
Hm, no je to tu samý rýpání, dohadování… fakt diskuze jak BRNO!![]()
Rejpo ![]()
@emers píše:
Hm, no je to tu samý rýpání, dohadování… fakt diskuze jak BRNO!![]()
njn, vsak ona chudinka ted byla par mesicu mrtva
tak si tu aspon porejpem
teda aspon ja, bo me to fakt neda.
vzdycky kdyz jsem videla u brna ocko, tak jsem mela radost, ze je to treba prispevek, ze se nekde zase sejdem, ci neco konstruktivniho a on opet monolog x prispevkami zasebou o nesmrtelnosti chrousta.
tak treba ted konecne tomu tak bude kdyz tu bylo snad 20 avizovano ze se uz nebude reagovat ![]()
![]()
@emers píše:
Jura a neskáčou ti do okna veverky?
No zatím žádná teda nepřišla. Ale kdyby dorazila na návštěvu, tak by se ve špajzu něco našlo…
Já se picnu! Posledních asi 10 stran jsem s nezájmem přeskočila a jak tak čtu, tak se to tady nějak točí… ![]()
@balenka píše:
Já se picnu! Posledních asi 10 stran jsem s nezájmem přeskočila a jak tak čtu, tak se to tady nějak točí…
lenulko, o nic jsi neprisla
a jak je na chaloupce?
@markytka3 Pohodička
Až na Aduščino „zranění“ se tady vlastně noc neděje… ![]()
@balenka píše:
@markytka3 PohodičkaAž na Aduščino „zranění“ se tady vlastně noc neděje…
jejej, co holka provadel?
doufam, ze nic vazneho! ju jinak marketka uz je mezi chodicimi, jak jsem avizovala, opet den po narozeninach
uz se toci i na miste. sikulka!
adus lita uz asi jako drak ze ![]()
@markytka3 ahoj, vy mate pry v Kovalkach koupani pro deti a muze tam i pulrocni?? Diky ![]()
@markytka3 jo jo, lítá jako dračice… Rozrazila si obočí a má to zamašličkované…
@Kamka33 píše:
@markytka3 ahoj, vy mate pry v Kovalkach koupani pro deti a muze tam i pulrocni?? Diky
jj, super, cistounky bo se cisti pres lekniny, teplounka voda jako kafe bo je to melky, marketka uz tam leze uplne sama, kdyz si u brehu kecne na prdel, tak to ma presne pod krkem. je tam u toho detske hristatko (trampolina, piskoviste s jemnym piskem na beach volejbal, prulezka se skluzavkou, houpacky), holkam se tam urcite bude libit
ale vemte si neco na stineni, stromky jsou tam zatim male a neni tam stin, daji se pujcit sice slunecniky za 10 kc, ale jsou vetsinou brzy rozebrany.