Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike píše:
už jsem psala duvod..to prostě neřešte..nevídite do toho do hloubky.Jen mě štve jak se opět zachoval a jen jsem chtěla vědět zda někdo bude mít taky ne zrovna nejlepší vánoce
Ja neresim duvod zrovna tveho bratra. Tusim jak jsi to myslela, ja myslim duvody obecne. Hodne lidi to slavit odmita a jejich okoli to nechce respektovat nebo to vnima dost negativne. Prijde mi, ze o nic nejde. Nechce? At neslavi, sejdem se na pokec mezi svatky treba.
Už to budou druhé Vánoce bez tragicky zesnulé ženy a mámy. A i když to loni bylo čerstvé a nejhorší, vím, že už to nebude jako dřív. Malá jede za babičkou a dědečkem - tak snad si to užije.
@Šarlota4 píše:
Ja neresim duvod zrovna tveho bratra. Tusim jak jsi to myslela, ja myslim duvody obecne. Hodne lidi to slavit odmita a jejich okoli to nechce respektovat nebo to vnima dost negativne. Prijde mi, ze o nic nejde. Nechce? At neslavi, sejdem se na pokec mezi svatky treba.
No jo,jenže bud řeknu..nechci slavit svátky,celkem jsou o ničem …ok ..budiž,ale druhá věc je slibovat,že chce na vánoce k mamce,co komu má koupit..plánovat jak koupí to a to..chovat se jak konečně někdo,kdo nejen bere,ale i dává…aby se zas zachoval jak…
@Malike chapu tady je proste problem, ze je to sobecek, ktery na rodinu dlabe obecne.
@Malike píše:
No jo,jenže bud řeknu..nechci slavit svátky,celkem jsou o ničem …ok ..budiž,ale druhá věc je slibovat,že chce na vánoce k mamce,co komu má koupit..plánovat jak koupí to a to..chovat se jak konečně někdo,kdo nejen bere,ale i dává…aby se zas zachoval jak…
Jo. Je to smutné a trapné. A maminky je mi líto.
Mam manzela v nemocnici, nevim co bude … vanoce jsou odsunuty az se vrati..... a modlim se, aby se vratil… syn rok a pul z toho jeste nema rozum a dcera skoro 15 zase chape, ze musime pockat, aby to jejich tata nevzdal a bojoval
@Šarlota4 píše:
@Malike chapu tady je proste problem, ze je to sobecek, ktery na rodinu dlabe obecne.
přesně tak..a když už vypadal,že se dal dohromady..zas se projevil jak…a to je ten problem,mě dalo dost práce mu odpustit a mamce taky..ted se zas zachoval jak.
@Jindřiš píše:
Mam manzela v nemocnici, nevim co bude … vanoce jsou odsunuty az se vrati..... a modlim se, aby se vratil… syn rok a pul z toho jeste nema rozum a dcera skoro 15 zase chape, ze musime pockat, aby to jejich tata nevzdal a bojoval
držím palce.. ![]()
@terinka4444 Přeju mamince hodně štěstí
věřím, že rok 2019 bude plný radostných zázraků pro nás pro všechny.
Kazit Vánoce? Snad ani ne, ale budou hodně smutné, tatínek je na tom hodně zdravotně špatně, pomalu odchází na onen svět, ta mrcha rakovina ho sžírá zaživa, takže tyto Vánoce budou asi poslední, které budeme trávit společně
![]()
Budu na Štědrý večer sama. Už počtvrté v životě. Chlap musí do práce. Zase na mě padne, že nemám rodinu.
každopádně nám to vynahradí muj chlapeček.Jako autista o hračky zájem neměl..loni poprve ukazal radost a letos to bude ještě lepší ![]()