Bude vám ,,něco,, kazit vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
18.12.18 20:41

@alisekR taky síla..muj syn byl teda taky v nemocnici,ale na zubním v motole.Přišel o celou horní řadu zubu…naštěstí jsou to jedničky.Ale teda to co se stalo vám,to co stalo vám,se nedá samozřejmě srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.12.18 20:45

@alisekR je dobře, že je zlatíčko v pořádku :srdce: jo, ten rok 2019 bude lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
18.12.18 20:49
@Anonymní píše:
Prostredni 21 leta dcera. Tyden pred Vanoci nam oznamila, ze nema na darky a my ji taky nemame nic davat. A to i presto, ze uz po tyri roky se ukaze doma tak 2× do roka, porizuje si luxusni dovolene . Kdyz jsem ji rekla, ze to neni o hodnote, ze na zadnych drazich darcich nebazirujeme, ale ze by stacila kazdemu malickost, tak jsem se dozvedela, ze se me boji, ze ji od narozeni fyzicky a psychicky tyram a ze jsem ji znicila sebevedomi. Docela jsem se slozila. Anonym,protoze se za to stydim, jakou mam dceru.

A Vy jste ji někdy bila a psychicky týrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.12.18 20:51

Netrápí mne nic a všem, co měli těžký rok, přeji ten další 2019 plný zdraví a spokojenosti, prostě lepší rok než ten, co končí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
18.12.18 20:52

Je mi líto, že se Vám tohle děje. Moc, mám slzy v očích. Takže přeji, aby ztráty přebolely jak nejvíce mohou, aby se děti i příbuzní vzpamatovali. Přeji všem zdraví a uzdravení a mnoho sil.

• Citovat
  • Upravit
9053
18.12.18 20:56
@Malike píše:
@alisekR taky síla..muj syn byl teda taky v nemocnici,ale na zubním v motole.Přišel o celou horní řadu zubu…naštěstí jsou to jedničky.Ale teda to co se stalo vám,to co stalo vám,se nedá samozřejmě srovnat

To je vždycky subjektivní hrůza. Pro každou mámu je bolest a nebezpečí jejího dítěte nejhorší. Je pravda, když jsem viděla tu černou odumřelou nožku prvně byl to šok. 9 krát řezání bez umrtvení bylo horší. Drželi jsme jí a já pokaždé brečela s ní. :,( A hrozný bylo, že jsem doktorovi sama řekla po x týdnech, aby to udělal a začal to odřezávat. Že už dál čekat až zabere stříbro nebudem. :,( Moje soukromé peklo sídlí v nemocnici na chirurgii :poblion: Vraťme se raději k tématu Vánoc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.12.18 20:57
@terinka4444 píše:
@alisekR je dobře, že je zlatíčko v pořádku :srdce: jo, ten rok 2019 bude lepší :srdce:

Děkuji :hug: věřit v zázraky je často jediná cesta. A já fakt hrozně soucítím s každým, kdo takový zázrak potřebuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
18.12.18 20:58
@jack-and-rose píše:
Mám je zkažené už druhým rokem, protože mi zemřela přítelkyně..... . O té doby to už není ono… Jinak jsem Vánoce miloval, dělal jsem výzdoby, světýlka po celým domě a další tradice a věci okolo, ale hlavně jsem byl se svou milovanou přítelkyní..... Letos jsem se tak tak přemohl, abych udělal výzdobu alespoň pro své mladší sourozence..... . Už aby byl konec Vánoc, a já to mohl skončit a další snad už raději nezažiji…Ale jinak přeji všem, Šťastné a veselé Vánoce i Nový rok, a hlavně zdraví Vám i Vašim dětem, manželům, manželkám,přítelkyním, přítelům a rodinám, protože zdraví a trochu toho štěstí je asi jediné co je v životě nejdůležitější, vše okolo je vedlejší.....a buďte šťastní za každou chvilku,při které můžete být spolu se svou rodinou a milovanými protějšky, protože nic lepšího totiž neexistuje.....

Přeji ti, ať v novém roce zažiješ něco, co ti vrátí sílu a chuť do života :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.18 20:58

@alisekR mohu se jen zeptat co se jít hrozneho stalo,že to došlo až takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.12.18 21:01

Jako každý Vánoce výročí smrti maminky. I kdyz už to je 20 let, stejně je díky tomu nemám ráda. Ale naše malá se moc těší, takže mám trochu motivaci se snažit pro ni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.12.18 21:06
@J_Doe píše: :( Buďte co nejvíc s ním… Přeji vám mnoho sil! :hug:

On je v komatu :,( dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
18.12.18 21:08

Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
18.12.18 21:12

hrozný co se děje lidem :think: ale myslím, že když v tom člověk není sám, je to jistá aspoň malá úleva.všem přeju sílu a vitřní klid pokud to půjde a hlavně zdraví ať slouží. :pankac: jsem v tom s váma.taky závěr roku příšernej,ale dokud dejchám, ta žiju. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.12.18 21:15
@alisekR píše: :hug: v takové chvíli se vhodná slova hledají těžko. :,( Neznám tě a přesto posílám obětí. :hug: moc silné obětí. Pokud tatínek odchází kvůli vážné nemoci, posílám mu sílu na cestu :,( a přeju mu, aby byla pravda, co mi vzkázala moje babička, když předčasně odešla. Čeká ho krásný svět pro dušičky. :srdce: Vám všem posílám, co nejvíc sil, aby jste to zvládli. Je mi vás moc líto :hug:

Dekuji. Ne, zadna nemoc. Jeste v rijnu byl v poradku, pak mel uraz hlavy. Je v komatu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 21:17

Umřela mi kamarádka a nestihla jsem se s ní ani rozloučit a ani nevím jestli proběhl pohřeb. Pořád slyším její jedinečný, nakažlivý smích a hlášky. Ahoj kočko Míco. Ale aspoň už se netrápí. Všem přeji do roku 2019 pevné zdraví a slunce v duši. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová