Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeJá si ho nechám až bude trošku tepleji… nemám nánožník na něj, mám do něj jen fusak lodger…
mně se třeba plusko víc líbí i jsem chtěla ty vytahovací nožní část a zádíčka, pač máme dlouhána a má být po kom, takže se určitě vyplatí… tak uvidíš…
někdo si zas nemůže vynachválit klasiku bee, že je lépe kryté a když dočteš tuto diskuzi, tak někde ze začátku je klasika i vyfocena s dvouletou holčičkou, takže vejít se tam určitě může i později ![]()
@Sype ahooooj, už máte Bee doma? Já ho mám týden a je boží!!! Malá z něch nechce slézt, hrozně si v něm lebedí.. doma s ním každý den jezdíme
(než začne být venku hezky, že?
@Ivett z MK
díky moc za info! Moc jsi mi pomohla!
@Martooni ahoj, no ten je krasny, ta puntikata vlozka je super
. No ja zatim cekam
, vcera mi volala pani, ze by jim ho meli dnes uz konecne privest. Tak snad si ho zitra uz vyzvedneme. Jsem zvedava, jak bude v realu ten Neon vypadat…
Ale uz aby bylo moudrejsi pocasi, taky by se mi nechtelo ho v tomhle bordelu vytahovat.
Mimochodem holcicka je krasna, jak si tam hezky sedi… ![]()
Na Beecko jdou v podstate vsechny tasky, kdyz mate ty spravne hacky…nejlepsi jsou od tasek z DM, na suchy zip, podobne se davaji temer ke vse taskam JJ Cole, nebo ty klasicke karabinky…posilam par fotek nasich Bee s ruznyma taskama ![]()
Mimochodem, máme Froga, což je starší typ Chameleona (jsou skoro identické) a nemůžu si ho vynachválit… ![]()
@madamecrazy píše:
Na Beecko jdou v podstate vsechny tasky, kdyz mate ty spravne hacky…nejlepsi jsou od tasek z DM, na suchy zip, podobne se davaji temer ke vse taskam JJ Cole, nebo ty klasicke karabinky…posilam par fotek nasich Bee s ruznyma taskama
a jak jsi tam dala ty háčky na ty karabinky? nebo to bylo u tě tašky? já mám maxi-cosi a tam jsou taková poutka a na svém kočárku na ně mám čudlíky, ale na bee nic není… ![]()
@madamecrazy píše:
Na Beecko jdou v podstate vsechny tasky, kdyz mate ty spravne hacky…nejlepsi jsou od tasek z DM, na suchy zip, podobne se davaji temer ke vse taskam JJ Cole, nebo ty klasicke karabinky…posilam par fotek nasich Bee s ruznyma taskama
to je asi toto, že?
http://www.vybirame-kocarek.cz/…k-taskam-2ks
Madamecrazy: viděla jsem, že tam máš držák na pití. Kamarádka mi říkala, že prej to s tim nejde složit. Je to pravda? Musíš to pokaždé oddělávat? Já bych ten držák chtěla, ale protože BGB používám do auta tak by to byl problém.
K těm zmiňovaným úchytkám pro tašku jjcole - já jsem si koupila tašku a měla jsem je k tomu zdarma. Dokonce mám dvoje, protože už mám od jjcole už druhou.
@Lenny0 píše:
Madamecrazy: viděla jsem, že tam máš držák na pití. Kamarádka mi říkala, že prej to s tim nejde složit. Je to pravda? Musíš to pokaždé oddělávat? Já bych ten držák chtěla, ale protože BGB používám do auta tak by to byl problém.
K těm zmiňovaným úchytkám pro tašku jjcole - já jsem si koupila tašku a měla jsem je k tomu zdarma. Dokonce mám dvoje, protože už mám od jjcole už druhou.
jo ony jsou ty úchytky k jj cole taškám jako bonus jo?
no jám mám od maxi cosi, tak jsem koukala, že se dají i dokoupit… asi za 200 třeba v Malvíku… pač na sporťáku mám úchytky integrované… ![]()
Pokud si koupíš tašku tak je k ní dostaneš. Je pravda, že jdou i dokoupit, asi v případě že by jsi potřebovala vícero. Ona ta taška je designovaná pro maminy a mysleli opravdu na vše. Součástí je i přebalovací podložka a má tam hodně kapes, že do nich dáš pleny, ubrousky, mobil… takže je přehledná. Přikládám foto aby jsi měla představu. Můzu to vyfotit i na kočárku. A hlavně nevypadá špatně a můžeš ji využít i když nejdeš s dětmi. Já ji mám prostě za kabelku.
Bee s držákem na pití jde složit, protože ten držák jde přidělat na různá místa…já ho vždy měla na té tyčce nejblíž k pěnové rukojeti a tím pádem mi to šlo hezky složit i s tím ![]()
Pettom: když si koupíš tu jednoduchou tašku na kočárek v DM, stojí cca 179,–, tak tam ty úchyty také jsou a máě to levnější a i s hezkou jednoduchou taškou ![]()
@madamecrazy píše:
Bee s držákem na pití jde složit, protože ten držák jde přidělat na různá místa…já ho vždy měla na té tyčce nejblíž k pěnové rukojeti a tím pádem mi to šlo hezky složit i s tím
Tak super. To si ho asi pořídím!
Taky mám držáky od JJ Cole a jsou super, používala jsem je u všech kočárků.. bohužel když jsme byli u moře, tak dostali zabrat, tak už nejsou tak hezké, lesklé, ale funkci splňují.. a mám tu tašku z DM a je super! Ale rozhodně nestála 179,–, ale platila jsem před rokem a půl 599,–
jo a pořád je jak nová a to ji používám denně, nikde nezníčená, neroztržená ![]()