Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@kotýsek gratulace k buffalovi!-) nechceš hodit nějaké foto, ať ho vidíme na živo? já jsem s cameleonem velice spokojená, tykže měnit nebudu
.Teď už jsme teda převlékli na sportovní korbu, protože do hluboké se už pomalu nevešel a sháním ten fusak UNI (ideálně v barvě petrol blue),ale ty ceny, to je teda masakr-nejlevněji ho mají asi v Praze v Anna a Viktorie s klubovou slevou 8% za nějakých 2700kč… nevíte někdo o nějakém bazarovém fusaku z druhé ruky? zas nechci dát za bazarový fusak 2000kč
díky ![]()
Gratuluji k buffáči
já po něm toužim a slintám co vím že bude na trhu
mám cameleona jenže jelikož bydlíme ve Vrchlabí tak je to s terénem celkem blbý, a ted mám i problém, že v něm nechce spát, jak drncá a nemá na to klid tak prostě nespí, minulý víkend jsme byli pryč a ani jednou v něm nespala a jen brečela, mrška malá… na terase mám ještě x-landera aa tam se dá stříška zatáhnout až dolů jako ted u bufala a to je teda bomba, jenže s tim nikam nejezdim protože se mi ten kočárek nelíbí
budu ráda když sem dáš fotku aby jsme víděli kočárek v reálu
já budu určo cameleona prodávat a na druhý si pořídim buffalo…
mě vadí že se zimní kola netočí…
@xxLeninka -jak vyfotím, tak ho sem hodím. Já jsem kupovala minulý týden na MMB také ten Uni v barvě dark grey, krásnej, jako novej za 1.300 kč.
Často tam nabízejí ty modré, ale zelenej jsem ještě tam neviděla.
@kotýsek Ahoj, pokud jedeš i s Buff v terénu, tak je třeba ty přední kola aretovat. Jakmile bys vjela do nějaké větší díry, tak se ti přední nezaaretovaná kola „štosnou“ a mohla by sis to kolečko vylomit.
@Stanislava30 píše:
@kotýsek Ahoj, pokud jedeš i s Buff v terénu, tak je třeba ty přední kola aretovat. Jakmile bys vjela do nějaké větší díry, tak se ti přední nezaaretovaná kola „štosnou“ a mohla by sis to kolečko vylomit.
tak zatím nebylo nějak ještě potřeba zaaretovávat, ještě v nějakém extrémním teréně jsme nebyli, ale i tak zvládne vše v pohodě ![]()
@kotýsek super, díky! vypadá jako cameleon s lepšími koly
a co košík? je trochu jiný, že? mně strašně vyhovuje ten u cameleona, že se tam vejde taková hromada věcí, to jsem ještě u žádného kočáru neměla ![]()
@kotýsek krásnej, mám přesně tuhle kombinaci… černej s růžovým ![]()
druhej kočárek bude 100% buffalo když vidim ty přední kola…
@xxLeninka -možná na té fotce to tak nevypadá, ale i tady je košík obrovský. V návodu ke kočárku je napsané, že sedačka má nosnost 23 kg košík má 10kg a rukojet má nosnost, že mužeš naložit tašku na 6 kg.
Taky jsem ještě neměla žádný kočárek, co by měl tak objemový košík. ![]()
@Kačka H -na té fotce mi to tak ani nepříjde, ale přední kola mají pruměr 25 cm a zadní 30 cm.
Takže jsou opravdu dostatečná a parádně se sním jezdí, lehounký a otočný na místě.
@kotýsek - přesně tuhle kombinaci jdu zítra doplatit, už mi přišel, ale ja si ještě tři mesice počkám než vyjedu. Termín mám v prosinci. Jo mám ještě strisku off white na střídání nebo kdyby se spletli s tou holkou, ale mám to z plodovky, tak snad. Už se nemůžu dočkat. Ja tedy objednala ten fusak arctic, je drahy, ale snad ho užiju. Ten kosik vypadá uzasne ![]()
@kačka25 ten fusak určitě užiješ, je úplně super, ale do hluboký korby ho nedáš, je až do sportáku… já do hlubokýho měla lodger a do sportáku artic..