Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janett27 píše:
u nás na slovensku si nikto nedovolil povedat budete tu pracovat pul dne a podle toho vás prímu nebo ne, tu v čechách je tu normálne
Tak to určitě normální není. Žiju v Čechách asi o něco déle než ty.
@janett27 píše:
povinnost?? ok ja som nemala problém ji to zaplatit ale začala po mne řvát to je to
ne tys jí řekla že jí nezaplatíš..aspon tak to vyznělo.. nebo mi chceš říct, žes jí řekla jééé pardon, já zapomněla odvolat hlídání ale peníze ti jistě dám, protože je to má hloupost a holka se na Tebe rozkřikla? ![]()
@janett27 píše:
s tým to suvisí tak že i když jdem tam pracovla cca 3 týdne tak kdyby jsem si na neho otvorila usta tak mi asi nezaplati ani korunu ne??
Aha, takže když ti dá na ulici někdo pěstí, tak je v pohodě že ty půjdeš a natáhneš jí někomu dalšímu?
A to, že by ti nezaplatil je sice možné, ale určitě ne legální.
@janett27 píše:
povinnost?? ok ja som nemala problém ji to zaplatit ale začala po mne řvát to je to
Ano, jistě, povinnost. Jak se řve po sms prosím tě?
To ty ses jí neměla ptát co to jako znamenalo, měla ses jí v první řadě omluvit za to, že tam šla zbytečně. Pak by po tobě určitě štěkat nezačala ![]()
@hanka.br. píše:
A souvislost s chůvou?
souvislost je v tom že kdyb si otvorila pusu tak pochybujem o tom žeby mi nekto zaplatil, bože v akom svete to žijete? vám se nikdy nestalo že vám niekto nezaplatil za prácu??
@janett27 ja si otevru usta skoro vzdy, kdyz se mi neco nelibi a vetsinou to dopadne k me spokojenosti.
@janett27 píše:
u nás na slovensku si nikto nedovolil povedat budete tu pracovat pul dne a podle toho vás prímu nebo ne, tu v čechách je tu normálne
ne není to tu normální, to jen ty a tobě podobné se nechají zneužít - vlastní vinou
@janett27 píše:
U toho zamestnavatele jsem byla celý den pracovala som celý den a nedal mi za to ani korunu a to nebyl jeden a čo som sa mala ist stažovat na lapáren??
A to ti dava pravo chovat se stejne?
Ja te chapu, mela jsi blby den. Ja taky nekdy delam seky! Ale byla to tvoje vina. Nebyla jsi k ni fer.
@janett27 píše:
souvislost je v tom že kdyb si otvorila pusu tak pochybujem o tom žeby mi nekto zaplatil, bože v akom svete to žijete? vám se nikdy nestalo že vám niekto nezaplatil za prácu??
Ale to vis, ze stalo. A udelala jsem takovy brajgl, ze jsem penize dostala.
@SussieS píše:
Ano, jistě, povinnost. Jak se řve po sms prosím tě?To ty ses jí neměla ptát co to jako znamenalo, měla ses jí v první řadě omluvit za to, že tam šla zbytečně. Pak by po tobě určitě štěkat nezačala
ja som si všimla zmeškaný hovor tak som jej volala že se omlouvám že nech si príde pro penize, potom som si našla sms že jak si to predstavujem že ona šla do školky a že malá nikde že si příde okamžite pro penize a že jej mám zaplatit i dnešek, že čo som si to vobec dovolila že som jej nedala vediet
@janett27 píše:
Ne, nestalo. Buď pracuju za peníze nebo z lásky. A ty jsi udělala chybu, holka se ozvala. Jestli nepřiměřeně - nemůžeme posoudit. V každém případě ji nesrovnávej se sebou - ta se v životě neztratí a věř mi, že zadarmo makat nebude.
@janett27 píše:
Stalo a také se to řešilo skrze právníka, jelikož jsem nebyla sama.
Takže podle tebe je v pohodě dělat stejné podfuky, jako lidé dělají tobě? Podle mě jsi divná a máš divný přístup k lidem. ![]()
„Holka zlatá, nezaplatila jsem ti, protože se mnou zaměstnavatel vyjebal a také mi nezaplatil.“
@g.sandova píše:
A to ti dava pravo chovat se stejne?
Ja te chapu, mela jsi blby den. Ja taky nekdy delam seky! Ale byla to tvoje vina. Nebyla jsi k ni fer.
Ja vím že sem nebila proto mne to mrzdí, mna takéto veci trápia keby som bola taká svine tak by ma to netrápilo
@janett27 píše:
ja som si všimla zmeškaný hovor tak som jej volala že se omlouvám že nech si príde pro penize, potom som si našla sms že jak si to predstavujem že ona šla do školky a že malá nikde že si příde okamžite pro penize a že jej mám zaplatit i dnešek, že čo som si to vobec dovolila že som jej nedala vediet
Ano, ale to bylo před tím, než jste si volaly. Tím hovorem se vše vysvětlilo a když přišla, nechápu, proč jsi se k tomu vracela…
@jdukolem píše:
ne tys jí řekla že jí nezaplatíš..aspon tak to vyznělo.. nebo mi chceš říct, žes jí řekla jééé pardon, já zapomněla odvolat hlídání ale peníze ti jistě dám, protože je to má hloupost a holka se na Tebe rozkřikla?
jo ja sem ji vola že prominte ja som malou nedávala do školky a zapomela jsem vám to říc, klidne si přidte pro penize a už som jej chystala i za dnes ti za včera a až potom som si prečitala tu sms a to ma dožralo.