Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
10.1.12 07:14

To říká hodně lidí, že kouření jim drží váhu.. no že bych začala??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NIKDY! :mrgreen: :mrgreen:
Já mám Mirenu od září… taky jsem na netu četla rozdílné reakce.. někdo po ní přibírá, někdo ani neví, že jí má…
Tak začneme s hubnutím? Myslím, že to sama nedám, chce to se navzájem podporovat… kdo jde do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.1.12 08:03

Dobré ráno, tak já se přidávám. Posnídala jsem čaj a suchý celozrnný rohlík a nejradši bych šla ujíst asi půl sklenice nutelly, ale vydržím to. Musí se mi stáhnout můj rozežraný žaludek, to bude nejhorší. Dneska ráno jsem se po delší době zvážila a mám ještě víc než jsem myslela, rovných 80, to je hrůza :poblion: Tak aspoň se mně ta startovací váha dobře pamatuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.1.12 08:35

Mně se nejvíc zamlouvá to „udělat pro sebe každý den něco pěkného“, protože UDĚLAT něco je lehčí než NEDĚLAT (nejíst moc). Jdu si teda vytrhat obočí :mrgreen: . A s tím hubnutí holky, mám jednu radu - když je chuť (ne hlad), tak nejlepší je vyčistit si zuby. Ona pak ani ta čokoládička není dobrá :mrgreen: a jako bonus, když si člověk čistí zuby šestkrát denně, jsou krásně bílé :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.1.12 08:47

Jo s tím čištěním zubů to je dobrá rada, už jsem na tenhle trik nějak zapomněla, tak ho znovu opráším. Taky když mám na něco velkou chuť, pomáhá mně uvařit si nějaký hodně chuťově výrazný čaj, třeba mátu.
Jinak já jako dnešní zkrášlovací proceduru volím pedikůru - bohužel sama sobě, protože nemám hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.1.12 12:20

ahojik..taky bych s vámi začala hubnout a moc ráda, aspon v tom nebudeme samy a navzájem si pomužeme..jinak já nesnídala nic, nebyl čas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.1.12 12:21
kacakaca píše:
Mně se nejvíc zamlouvá to „udělat pro sebe každý den něco pěkného“, protože UDĚLAT něco je lehčí než NEDĚLAT (nejíst moc). Jdu si teda vytrhat obočí :mrgreen: . A s tím hubnutí holky, mám jednu radu - když je chuť (ne hlad), tak nejlepší je vyčistit si zuby. Ona pak ani ta čokoládička není dobrá :mrgreen: a jako bonus, když si člověk čistí zuby šestkrát denně, jsou krásně bílé :palec: .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fajn nápad :) já dyž mam jen chut dávam si žvejku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
10.1.12 14:05

Holky, já jdu do hubnutí, zítra bo pozejtří jedeme na velký nákup a pojedeme dle toho jídelníčku.Tak nám držte palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
10.1.12 15:00

Kilo a čtvrt dole… takže jsem nakonec nepřibrala čtyři kila zpátky, ale jen tři - pitomá zácpa… :cert: Fajn, o to lehčí to bude. Holky, jdeme na to - jsme kočky už teď a budem ještě větší! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.1.12 15:11
Jaji77 píše:
Kilo a čtvrt dole… takže jsem nakonec nepřibrala čtyři kila zpátky, ale jen tři - pitomá zácpa… :cert: Fajn, o to lehčí to bude. Holky, jdeme na to - jsme kočky už teď a budem ještě větší! :palec:

nuu dáme se do toho…když nás bude víc, bude nás to víc, bavit, budem psát uspěchy a neuspěchy..ono to náký bude a znovu budem kočky :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.1.12 15:37

No kéž bysme to vydržely! Já jsem si řekla, že každý týden začlením nějaký dietní princip. Takže tento týden je to to, že budu jíst pětkrát denně a nic mezi tím, protože v poslední době jsem se cpala jaksi kontinuálně celý den, pořád něco uždibovala a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.1.12 16:34
sanyaa píše:
No kéž bysme to vydržely! Já jsem si řekla, že každý týden začlením nějaký dietní princip. Takže tento týden je to to, že budu jíst pětkrát denně a nic mezi tím, protože v poslední době jsem se cpala jaksi kontinuálně celý den, pořád něco uždibovala a tak.
A CO MAM DĚLAT JÁ KDYŽ JIM MAX 3KRÁT??? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.1.12 16:42

Jaj holky, jak tak čtu, tak jsem tu asi vlítla nevhodně či nevinně :lol: Tady se řeší hlavně váha? Tak to já musím zase zmizet, já mám váhu dobrou :mrgreen: - jen jsem chtěla říct, ať nezoufáte, každá jste svým způsobem kočanda ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.1.12 16:48

Jajinka: No, to je právě to. Dřív jsem jedla málo a furt držela diety, a když jsem pak chtěla opravdu shodit, nasadila jsem půst, protože nic jiného už nezabíralo. Teď jsem hrozně rozežraná, tak toho musím využít a řekla jsem si, že právě budu ubírat postupně.
Ale jednou jsem chtěla zhubnout a začala jsem jíst víc než předtím a pravidelně, jen jsem si vybírala lepší potraviny, dopoledne ovoce a celozrnné pečivo, odpoledne už jen bílkoviny a zeleninu a je pravda, že první týden jsem asi kilo přibrala, protože jsem najednou jedla opravdu daleko častěji než předtím, ale vydržela jsem a od druhého týdne tělo asi fakt pochopilo a hubla jsem, sice ne moc rychle, ale hubla. Můj problém je závislost na čokoládě, vždycky se k ní zase vrátím a kila jsou zpátky nahoře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
10.1.12 16:56

Vám holky závidím, že u vás fungujou diety - u mě když nejím tak váha stojí… kdysi jsem, abych moc nepřibrala při kortikoidové léčbě, držela 1000kcal dietu a nic… takže jedině cvičit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
10.1.12 17:17

Já teda nijak extra hubnout nepotřebuju, ale 3-4 kilečka bych uvítala…v těhu jsem sice nepřibrala nic navíc, ale právě těch pár kileček jsem přibrala ještě před tím..No tělo si o to asi řeklo, protože se mi to takhle už drží. Tak zkusím asi sport, ten u mě zabíral vždycky :) A pomohla mi kupodivu i sauna jednu dobu kdy jsem chodila jednou týdně :palec:
Dneska teda jak píšete taky pro sebe něco udělám - třeba odchlupení nohou po tak šesti týdnech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková