Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bumbrlik píše:magda82 píše:Já začala menstruací
ahoj, tak jak začneme dnešní den?![]()
Jé, tak to je strašná škoda. ![]()
taky je mi to líto. tak snad tento měsíc bude úspěšnější než minulý,držím palečky. jen nevím proč poslední dobou chodím pořád na záchod
,asi čekám tu mrchu fakt netuším ![]()
tak jsem kontrolovala čípek,ale není zkrácený, jen mírně dozadu a není moc měkký. myslíte že to můžu ještě dostat?
magda82 píše:
tak jsem kontrolovala čípek,ale není zkrácený, jen mírně dozadu a není moc měkký. myslíte že to můžu ještě dostat?
takhle jsem ho měla včera i dnes
tak to nevím, tomu nerozumím, čípek jsem nikdy nezkoušela.
já mám zase pořád pocit hladu. Ale ne jako vlčí hlad, že bych snědla vše, co potkám. Jen prostě něco sním a stále má pocit prázdného břicha a trochu nevolnost z hladu. ![]()
Ahoj holky , a ahoj všem nově příchozím:-), tak mě mrška odešla a hurááá do nového snažení. Koukám, že jenjedné se to tento měsíc povedlo, že? blahopřeji!!!! Doufám, že si to nepletu a nepřeju tady jen tak
.
Tak holky zatím zase ahojda ![]()
Ahojky,
taky čekám na MS…už 4.4. měla být a zatím nic…
ale jsem z těch, který by ji naopak uvítala.. ![]()
Máme 7.měs. kluka a další mimi zatím nechci…asi teď řeknete, že mám být ráda..apod…
ale na miminko jsme čekali přes rok, než se to povedlo a přes půl roku jsem brala Clostilbegyt…a už jsme s Dr. začli uzvažovat o umělém… …jen chci říct, že chápu vaše pocity a každé naštvání, když ta mrcha přijde…
Tak budu doufat, že vám nepřijde a mě jo !!! ![]()
ahoj holky, tak mrcha zatím má zpoždění, zítra je poslední den kdy bych to měla mít po 29 dnech.Jinak v minulých měsících jsem to měla vždy takto 9.1.,9.2.,9.3.tak tedy teď nevím jestli ještě nemám počkat do 9.4. a pak kdyžtak počítat zpoždění.
magda82 píše:
ahoj holky, tak mrcha zatím má zpoždění, zítra je poslední den kdy bych to měla mít po 29 dnech.Jinak v minulých měsících jsem to měla vždy takto 9.1.,9.2.,9.3.tak tedy teď nevím jestli ještě nemám počkat do 9.4. a pak kdyžtak počítat zpoždění.
Magdi, já bych to počítala to zpoždění po těch 29 ndehc, protože jsi to měla v únoru po 30 dnecha v březnu po 28 dnech, což je v průměru 29, takže bych to tak nechala.
Přeji ti, aby ti už ta mrška nepřišla.
A budu počítat dny zpoždění s tebou.
A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.
Janie Bast píše:magda82 píše:Magdi, já bych to počítala to zpoždění po těch 29 ndehc, protože jsi to měla v únoru po 30 dnecha v březnu po 28 dnech, což je v průměru 29, takže bych to tak nechala.
A budu počítat dny zpoždění s tebou.A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.
díky za podporu,ale mám špatné tušení, že mrcha příjde ![]()
magda82 píše:Janie Bast píše:díky za podporu,ale mám špatné tušení, že mrcha příjdemagda82 píše:Magdi, já bych to počítala to zpoždění po těch 29 ndehc, protože jsi to měla v únoru po 30 dnecha v březnu po 28 dnech, což je v průměru 29, takže bych to tak nechala.
A budu počítat dny zpoždění s tebou.A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.
Nemaluj čerta na zeď. UVidíš. Třeba budeš příjemně překvapena.
tak a je to v háji
, zítra to bude na plné čáře
, už je první náznak, že mrcha nakonec dorazí ![]()
Dobré ránko holky.
Magdi, ozvi se, jak jsi dopadla. Stejně ale doufám, že to nedostaneš. ![]()
Já dnes měla šílenou noc. Pořád jsem se budila nebo nebudila? Prostě mě v noci pobolívalo v podbřišku. Myslím, že to byla spíše bodavá bolest, ale nejsem si jistá, jestli to bylo opravdu nebo to byl jen sen. Každopádně to bylo dost živé. Pak vím, že se mi zdála spousta různých a živých snů, ale naštěstí si ty blbosti, které se mi zdály nepamatuji.
Ráno mi bylo špatně z hladu, tak jsem musela pojíst. Ale nechutnalo mi to. Manžel mi koupil testovinový salát s bylinkami a kuřecím masem. Nic moc nebo mám potrhlé chutě.
V podbřišku mě stále pobolívá, ale už jen tupá bolest. Už aby byl víkend, docela bych spala. Ale možná je to tím, že chodívám do práce brzy, takže vstávám už 4:15.
Jdu zatím zkouknout nové zprávy ze světa. ![]()
Janie Bast píše:
Dobré ránko holky.Magdi, ozvi se, jak jsi dopadla. Stejně ale doufám, že to nedostaneš.
Já dnes měla šílenou noc. Pořád jsem se budila nebo nebudila? Prostě mě v noci pobolívalo v podbřišku. Myslím, že to byla spíše bodavá bolest, ale nejsem si jistá, jestli to bylo opravdu nebo to byl jen sen. Každopádně to bylo dost živé. Pak vím, že se mi zdála spousta různých a živých snů, ale naštěstí si ty blbosti, které se mi zdály nepamatuji.
Ráno mi bylo špatně z hladu, tak jsem musela pojíst. Ale nechutnalo mi to. Manžel mi koupil testovinový salát s bylinkami a kuřecím masem. Nic moc nebo mám potrhlé chutě.
V podbřišku mě stále pobolívá, ale už jen tupá bolest. Už aby byl víkend, docela bych spala. Ale možná je to tím, že chodívám do práce brzy, takže vstávám už 4:15.
Jdu zatím zkouknout nové zprávy ze světa.
dobré ráno holky.
tak nevím
, protože mě dnes pobolívá břicho,tak asi bude dobré ještě nějaký den asi počkat počkat.tak brzo ráno vstává můj manžel já by tak brzo nevstala.