Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
takže tady už to bude asi uzavřená kapitola, když už máme měsíc květen.
magda82 píše:
takže tady už to bude asi uzavřená kapitola, když už máme měsíc květen.
Asi jo Magdi ![]()
Ahojky holky
, už jsem tu dlouho nebyla. Ve čtvrtek jsem byla u doktora a další cyklus jdu na ivf. Prý není na co čekat. Jak to tady vypadá? Komu můžu gratulovat k mimískovi v bříšku?
aleena píše:
Ahojky holky, už jsem tu dlouho nebyla. Ve čtvrtek jsem byla u doktora a další cyklus jdu na ivf. Prý není na co čekat. Jak to tady vypadá? Komu můžu gratulovat k mimískovi v bříšku?
Ahojíček,
no Mě, Hannulce a VERCATOMIK. Ale podařilo se nám to až v dubnu
Tak jsme ještě jen v začátku ![]()
Ahojky, tak to moooc moc gratuluju. Já mám po ivf a čekám na příští týden, až si budu moct udělat test. Doufám,že se k vám přidám ![]()
Už sem nikdo nechodí? ![]()
aleena píše:
Ahojky, tak to moooc moc gratuluju. Já mám po ivf a čekám na příští týden, až si budu moct udělat test. Doufám,že se k vám přidám
Už sem nikdo nechodí?
Ahojíček, no držím palečky. Holky se přesunuly do „Nečekáme MS“ ![]()
Já jsem v Ledeňátkách ![]()
Ahojík, tak to doufám, že se brzo taky někam přestěhuju
Mám z vás obrovskou radost
![]()
Příspěvek upraven 01.07.11 v 21:22
aleena píše:
Ahojík, tak to doufám, že se brzo taky někam přestěhujuMám z vás obrovskou radost
![]()
Ale vidím, že i Tobě se zadařilo ![]()
Gratuluji ![]()
Který si týden ??
A podařilose Ti otěhotnět přirozeně nebo vám pomohli v Caru?
ahoj, nepovedlo se . Dávala jsem si metřík předčasně. Byla jsem po IVF, ale mimísek se nechytnul. Snad příště. Vy se holky opatrujte a přeju hodně štěstíčka.
Ahojky Bumblíku
Díky moc, už se nemůžem dočkat, snad to teď vyjde a budeme mít miminko z mého vajíčka ![]()
ocekavana menstruace mela prijit 15.3.ale misto toho jsem jen lehce tri dny spinila,bolelo me ,bricho,zada a strasne hlava.muze to byt zacatek tehotenstvi?
Ahojíček, ježišku to už je rok co jsem zakládala tuto skupinu.
Ten čas ale letí ![]()
Jojo může to být těhotenství, ale podle mích zkušeností nezůstává nic jiného jen počkat ![]()
Hodně štěstí ![]()