Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovean No to jsem měla právě taky
Vůbec jsem nedovedla rozlišit PMS a MS
Břicho mě bolelo, takže jsem chodila na WC, abych to podchytila, a furt se nic nedělo, až mi kamarádka vnutila, že bych měla udělat TT. Já si byla jistá, že rozhodně těhotná nejsem. Testovala jsem navíc asi den před vynecháním nebo tak, a nic se mi neukázalo, takže jsem si „potvrdila“, že nejsem těhotná. A byla jsem ![]()
Ahoj holky,
Mám na Vás dotaz, jestli jste to některá zažila. V pondělí mám dostat MS, ale už tak od čtvrtka mě bolí břicho - v podbřišku. Rozhodně nešílím, netestuju se a čekám zda MS dorazí či ne. Ale co mě dneska na mě dost udivilo je ta bolest v podbřišku. Je to taková jiná bolest než u MS, bolí to snad stále, tupá bolest v oblasti vaječníku či močáku. Při močení, mě tak tupě bolí břicho, ale ne jako u IMC. tak tupě divně. Rozhodně si nemyslím, že zrovna já budu ta co si jednou vrzne a otěhotní
ještě bych mohla dodat že posledí tyden beru ATB na angínu, což zase popírá zanět močáku. Díky moc za reakce… ![]()
@Žena Vlk no já mám ještě do menstruace skoro týden takže tu ještě necekam
@Žena Vlk jj já taky ale prostě v mojem případě si říkám že to moc pravděpodobný není ale uvidim za týden
@Tejule Když už jsem online, tak tady jdu rozdávat rozumy na Emiminu
No pokud se pokoušíte o dítko, tak třeba by to mohlo být k tomu
K termínu MS už je blízko…
A jinak mě ještě napadá souvislost s těmi ATB. Rozryjí mikroflóru v břiše, a to je pak člověku všelijak.
@Žena Vlk no měla jsem sex 3-4 dny před ovulkou už jsem to tu psala
@lovean Tož ztracené to určitě není
Život si vždycky najde cestu ![]()
@Žena Vlk ale mě to moc nadějný nepřijde vím že nějaká malá šance tam je ale moc velka ne ale prý se takhle dělají holčičky a tu bych brala
@lovean Uvidíš, no. Ale tady přímo na Emiminu je víc diskusí, kde ženy píšou, že otěhotněly i dřív před ovulací, dokonce prý 6 dní! Třeba už na tebe čeká holčička ![]()
@Žena Vlk no uvidime v pátek jestli mrcha dorazí jelikož beru hormony tak to mám pravidelný
@lovean Já až ten další pátek. Pokud MS nedorazí kdykoliv do té doby. Uf uf uf, kdo na to má mít trpělivost ![]()
Ahoj holky, já jsem po nevydařeném těhu v březnu, taky beru duphaston a ještě něco na srovnání cyklu, minulý týden jsem taky měla takový zvláštní věci, jako že mi smrdělo šéfový jídlo (přiotm to bylo kuřecí na ananasu s rýží a to mám moc ráda), bolely mě trochu prsa ale jinak nic, přikládám to asi k ovulaci nebo nevim
jo a čekáme na první mimi, takže strach je tu obrovskej po tom co se stalo