Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Makino
.
Klidně se přidej,bude nás víc,alespoň si to čekání společně zkrátíme ![]()
Já mám dneska první bodanec za sebou,teď mě pěkně bolí hlava,asi reakce na první dávku.Snad to bude zítra lepší,jinak to v práci bude docela mazec.
Tak ať ti pěkně rostou folikuly a vajíčka pěkně zrajou.Já měla jen čtyři zralá vajíčka a dvě emryjka mi zavedly a ty dvě se přestaly po dvou dnech vyvíjet,takže nic na zmražení.Snad to dopadne.Už mám z prvního IVF před skoro sedmi lety holčičku.
Ahoj maki taky Tě vítám mezi námi… držím pěstičky určitě to vyjde… ![]()
Elennn,jak jsi na tom? Už v tom taky jedeš? Jo,jsem zapoměla- ahooj ![]()
Ahoj holky po dlouhé době jsem tady zavítala ![]()
Pamatujete si na mně?Jaruš,Elennn
.
Katka1311 píše:
Ahoj holky po dlouhé době jsem tady zavítala
Pamatujete si na mně?Jaruš,Elennn.
Ahojky
Nemáš náhodou jinou ikonku? ![]()
Neplete
Jak ty jsi na tom? My teď jedeme naplno ve stimulaci na druhý IVF. Dává mi to docela zabrat,ale co by pro to člověk neudělal ![]()
Ahoj Jaruš.Tak jak pokračuješ?Folikulky rostou,už víš kdy půjdeš na odběr?A kam vlastně jezdíš?
Jaruš já byla v listopadu na LPSK a zjistili mi neprůchozí vejcovody a navíc v pravém vejcovodu saktosalpinx(zánětlivou tekutinu)která tam vůbec nedělá dobře.
Tenhle týden jdu na 2 laparku na odstranění vejcovodů a pak rekonvalescence a pak doufám už stimulace na IVF
.
A ty si jak daleko?
MAKINACB píše:Ahojky
Ahoj Jaruš.Tak jak pokračuješ?Folikulky rostou,už víš kdy půjdeš na odběr?A kam vlastně jezdíš?
Katka1311 píše:
Jaruš já byla v listopadu na LPSK a zjistili mi neprůchozí vejcovody a navíc v pravém vejcovodu saktosalpinx(zánětlivou tekutinu)která tam vůbec nedělá dobře.Tenhle týden jdu na 2 laparku na odstranění vejcovodů a pak rekonvalescence a pak doufám už stimulace na IVF
.
A ty si jak daleko?
Katko,koukám,že to máš to samý,co jsem měla já. Nejdřív LSK,diagnostická,při ní zjistili neprůchodnost a zkusili napravit. Nepomohlo,tak jsem šli do 1.IVF,z toho bylo ZT,potom další LSK-přesně jako u tebe oboustranná salpingektomie,taky pro nahromaděnou tekutinu.Když to počítám,tak to teď bude přesně jedenáct měsíců, co jsem na té operaci byla. Šíleně to letí,ani mi to tak nepřijde.
Tak hlavně,ať ti to dobře dopadne
![]()
Tak jak jsi na tom Jaruš,už víš,kdy pojedeš?Moc držím palečky.Já už se snad v sobotu dočkám těch//
Ahoj holky ![]()
Jaruš ty už jdeš na OPU?Pokud to správně chápu? ![]()
Makina,ty už čekáš na //
??