Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3648
12.11.10 10:53
Nainuva píše:
Ahoj, dobré ráno.
Shadow - jdu až v 16 hodin. Jsem neskutečně nervozní :-? Taky jste tak nervozní před kontrolou?
Jinak co se týče vitamínků, tak mě hned gynekoložka napsala acidum folicum (kys. listovou) a vit. E společně s těmi léky na špinění a řekla, že prozatím ten calibrum nemusím brát. Ptala jsem se i na jod(protože jsem dříve měla problémy se št.žl) a ona říkala, že v dnešní době je ve stravě všeho dostatek, že se nemusím bát :palec:

Nainuvo, drřím pěsti - to je štěstí. A musím ti říct, že jsem před kontrolou jak na trní, den předtím jsem na nervy snědla půlku čokolády (samozřejmě to nepomohlo :mrgreen: ). Tak ve 4 tu na tebe budeme všechny myslet! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 10:57
Kristýna píše:
Jak tu řešíte ty svatby, tak já jsem se vlastně vdávala s bříškem. Sice svatba byla v plánu dřív, než se ohlásilo mimi, ale když už se to tak pěkně povedlo, tak jsme svatbu rušit nechtěli. Jen jsme ji kapičku posunuli a nakonec se vzali hlavně kvůli penězům tak napůl tajně a jen se svědky, bráchou který točil a jeho holkou, která fotila. Přidávám vzorek. Fotky nic moc a žádnou z boku jsem lepší nenašla, ale alespoň něco.
Kristy
Kristýna píše:
Jak tu řešíte ty svatby, tak já jsem se vlastně vdávala s bříškem. Sice svatba byla v plánu dřív, než se ohlásilo mimi, ale když už se to tak pěkně povedlo, tak jsme svatbu rušit nechtěli. Jen jsme ji kapičku posunuli a nakonec se vzali hlavně kvůli penězům tak napůl tajně a jen se svědky, bráchou který točil a jeho holkou, která fotila. Přidávám vzorek. Fotky nic moc a žádnou z boku jsem lepší nenašla, ale alespoň něco.

Pěkná fotka, bříško není skoro vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
12.11.10 11:00

já žádné vitamíny nereru. jediné co beru jsou ráno léky na štítnou žlázu.jinak se snažím jíst zdravě (rýže, brambory, těstoviny..žádné knedlíky apod. :-D ) a ovoce po kýblech a vodu a čaje s čerstvým citronem :-) zeleninu v tomto období taky moc nemusím, ale okurek a červenou papriku zvládám k snídani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 11:03
Kristýna píše:
Nainuva píše: Kristýnko- to spíš jen vypadá, že ti odstává sáčko :palec: :mrgreen:verci- dík, celý týden jsem se modlila, ať tam je srdíčko … tak snad.
Si děláš srandu, že jsi byla už v 6.měsíci :roll:
Tak to teda není opravdu vůůůůbec vidět :palec:
To teda, vypadalo to celkem dobře. Jak jsem tak projíždela ty fotky, tak nikde to není vidět pořádně :lol: :lol: Dobré maskování na 6. měsíc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 11:06

U nás opět vykoukolo sluníčko, tak vyrazím ven, ať se mi Daník unaví a jde po obědě brzy chrupkat :dance:
Pak se za vámi zase zastavím, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 11:33

Nainu, taky držím palce a budu se těšit na krásný výsledek z kontroly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 11:46

Já jsem minule rodila v srpnu, takže celé léto jsem byla jak slon…oteklé nohy, ještě že bylo léto a všude jsem mohla chodit v cuklách.
zkusím vložit fotku z výletu v londýně, a potom v 9měs na pláži v Brightonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 11:46

tak ještě ten londýn v cuklách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 11:48

Taky držím palečky k dnešní kontrole…neboj vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 11:48

ale na tý plážï ti to sluší! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 12:02

Díky ale bylo to hrozné, ty vedra, furt mi bylo horko. A navíc jsem trpěla na pálení žáhy, to byl fakt hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 12:14

Ty jo, tak mi přišla výplata a nějak se mi to nelíbí. díky nemocenský jsem zameškala jen poslední službu v tom měsíci a mám tak malou výplatu… RRr a šup pro výplatnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 12:34
andiska píše:
Já jsem minule rodila v srpnu, takže celé léto jsem byla jak slon…oteklé nohy, ještě že bylo léto a všude jsem mohla chodit v cuklách.
zkusím vložit fotku z výletu v londýně, a potom v 9měs na pláži v Brightonu

Taky jsem Terezku rodila v srpnu. Kolik je tomu tvému klučinovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
12.11.10 12:45

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Všem Vám moc gratuluji k těhotenství :-)
Po 1. zamlklém těhotenství v 5 tt a revizi v červenci jsem znovu těhotná. Podařilo se nám to prakticky hned první měsíc, co jsme mohli začít zkoušet. Končím osmý týden a až na drobné problémy se cítím celkem fajn. Podle doktora je vše v pořádku, beru pravidelně utrogestan na podporu ranných fází těhu a v týdnu jsem na ultrazvuku poprvé viděla tlukot srdíčka miminka. Už mám i průkazku a krásný termín porodu: 26.6. Držte mi palečky, ať to tentokrát dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 12:47

Ahoj, vítám tě tu, a přidat se můžeš :)
Věřím, že teď budeš mít vše ok, já utrogestan také beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí