Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
12.10.10 19:33
gabi.design píše:
Holky ovu jsem měla 17 den, takže o těch 17 dní jsme ještě mladší. K doktorovi jsem se ještě neobjednávala, nechci tam jít zbytečně brzy. Viděla bych to až někdy po tom šestém týdnu. Strašně se bojím toho, že se mimísek nebude vyvíjet a nebude srdíčko, už jsem to zažila loni. Tak bych fakt ráda, abych už bylo něco pořádně vidět.

Držím pěstičky :wink: Jsou to nervy, ale dobře to dopadne :potlesk: musíš věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.10.10 19:35
smallj píše:
Holky, byly jste na prvni kontrole samy nebo s tatinkem?

Ahoj, já jsem byla sama, obávala jsem se, že tam možná nebude nic vidět a tak. Ale když jsem byla minule těhu, tak se na druhou kontrolu se mnou chystal, ale to už jsem tam šla na kontrolu po revizi :-( . Teď mám naplánovanou kontrolu v 10. týdnu, kdy mi doktorka udělá i vstupní vyšetření, ale to zatím nevím, jestli se tam se mnou bude chystat či nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smallj
12.10.10 19:38

Ja si taky myslim,ze ted to jeste moc nema smysl,ale on by chtel…kdyz ja mam strach aby bylo vse v poradku…

• Citovat
  • Upravit
3648
12.10.10 19:39
gabi.design píše:
Holky ovu jsem měla 17 den, takže o těch 17 dní jsme ještě mladší. K doktorovi jsem se ještě neobjednávala, nechci tam jít zbytečně brzy. Viděla bych to až někdy po tom šestém týdnu. Strašně se bojím toho, že se mimísek nebude vyvíjet a nebude srdíčko, už jsem to zažila loni. Tak bych fakt ráda, abych už bylo něco pořádně vidět.

Ahoj, tak já to zažila letos v dubnu, měla jsem být 7.tt a byla jen 5. a vidět byl jen váček a do týdne bylo po všem. Ale teď jsem tam byla podle ovu 5+6 (byla až 21.DC) a bylo vidět i srdíčko :-D . Doktorka mi doporučila dokonce se objednat na konec 6.tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.10 19:39

Zuzu říkám si, že musím být optimistka a říkat si, že je všechno normální a v pohodě. Tak snad to tak i bude. Kurnik kdyby to šlo trochu popohnat tak do toho 7.týdne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 19:41

holky,zatlačte slzu,jsem zpět :mrgreen: :mavam:
koupila jsem si haldu jídla,co kdyby byl konec světa? :lol: :lol:
a testík mám taky,takže ráno budu zase čůrat do skleničky :wink:

jo a mimochodem-na papíře stále nulovej nález :potlesk:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.10 19:42

Křupi já jsem tam loni byla 8tt. + 0 a to mi řekli, že mimís se vývojově zastavil na konci pátého týdne a vzdal to. Nejhorší na tom je, že nejsou žádné příznaky, které by na to, že není něco v pořádku, upozornilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 19:42
gabi.design píše:
Zuzu říkám si, že musím být optimistka a říkat si, že je všechno normální a v pohodě. Tak snad to tak i bude. Kurnik kdyby to šlo trochu popohnat tak do toho 7.týdne. :mrgreen:

Prostě si nepřipouštěj, že by tě to potkalo znovu. Svoje už sis protrpěla, teď si zasloužíš to mimi donosit :wink: Přeju na kontrole krásné blikající :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 19:44
S.v.e.t.l.n.a. píše:
holky,zatlačte slzu,jsem zpět :mrgreen: :mavam:
koupila jsem si haldu jídla,co kdyby byl konec světa? :lol: :lol:
a testík mám taky,takže ráno budu zase čůrat do skleničky :wink:jo a mimochodem-na papíře stále nulovej nález :potlesk: :palec:
:palec: :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smallj
12.10.10 19:46

shadowgirl-tak drzim na zitra palecky…

• Citovat
  • Upravit
442
12.10.10 19:47

Pokud to jde, tak myslet pozitivně :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 19:48

holky,nebavme se o takových věcech,prosím :-( taky mám za sebou potrat a po tom,co jsem si zažila posledních pár dní…těžce to nesu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smallj
12.10.10 19:51

taky jsem pro,chce to myslet pozitivne a moc si vsechny ty rizika nepripoustet…

• Citovat
  • Upravit
442
12.10.10 19:52

Světli ty se teď v klidu nadlábni, ať má z čeho mimi růst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 19:53

děkuju smallj :kytka:

jo a jinak jsem zjistila,že mi nedělá dobře rychlejší chůze,to mi v podbřišku začne píchat…tchýně říkala,že to měla taky u všech 3 dětí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí