Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
gabi.design píše:
Nekoukám. Nebaví mě to, koukala jsem jen na první řadu.
ja koukam na tuhle a ještě jsem koukala uplně na tu první českou superstar vitězka byla tušim Aneta langerová
Nainuva píše:
Koukám, když nic jinho nedávaj, ale vadí mi, že s tím obsaděj tři dny v týdnu!
Jinak z poroty mi nesedí rytmus, protože mám pocit, že moc frajeříze zoěváků mám pár, který jsem si oblíbila, ale bohuže si nepamatuju jména, jen podle obličeje
taky si mena moc nepamatu, jen ševčíka díky tomu, že už tam byl minulou superstár a regeemana, kterej se prostě zapomenout nedá
ty 3 dny v týdnu myslim, že sou jen ted až budou finálový kola, myslim , že budou vyřazovat hned v tu nedeli a nebo odzpívaj v neděli a v pondelí bude vyřazování, v sobotu už to nebude.
gabi.design píše:
nu myslim, že by lidi na ni koukali víc kdyby to uváděl nikdo jinej, Leoš začíná bejt dost trapnej a Týna ta mi nikdy připadá, že neví co říct
Ahoj. Já koukám (nebo teda přesnějí řečeno mívám to zapnuté
), ale třeba včera jsem u toho dělala milion jiných věcí, páč mě to moc nebavilo.
Mým favoritem je Lukáš a Alžbětka
. Petr Ševčík se mi líbil od začátku, ale poslední dobou mi (nevímproč) spíš vadí. Z porotců samozřejmě Habera
. H.Zeťovou jsem nesnášela, ale musím říct, že jsem díky Superstar na ni změnila názor. Jen to tetování teda
, to není nic pro mě, to mě dost „ruší“. Ale já to spíš poslouchám, než že bych se na to upřeně koukala, takže zas tak často to její tetování nevidím
.
Jo a musím ještě dodat, že jsem nadšená z moderátorky. Předtím jsem ji neznala vůbec, ale moc se mi líbí, jak to moderuje. ![]()
gabi.design píše:
Tak to já zas nekoukala na první řadu. Viděla jsem jen jedno finále (myslím to, jak vypadla Balogová), a to jen proto, že jsme byli zrovna na ŠvP a kdybych se nedívala, byla bych tam mezi dětmi úplně mimo - všichni to tam hrozně řešili (deváťáci) a holky měly s sebou dokonce plakáty některých finalistů a lepily si je na ten týden na skříně
. A běda, když o tom jejich idolu někdo řekl jen půl nechvalného slova
.
Já to napíšu opačně, kdo podle mě má vypadnout - z holek určitě Vokalíková a pak Pappová a z kluků..
Takto tam jich zpívá dobře víc, ale nevím proč já nemám ráda, takové ty… já božátko, já miláček, jestli mě chápet
prostě nemám to ráda.. Proto mi trochu vadí Ševčík a teď mě sežerete ale i ten Noah, prostě mám ráda chlapy a ne nějaké ukňouránky… To už ten 15 kluk má určité charizma..
Nebo i ten co teď vypadl s těmi kudrnatýma vlasama, to jsem měla chvílemi pocit, že tam bude plakat ![]()
Takže mě se líbí nejvíc ten Lukáš ze SLovenska, Kurc - nevím, jestli se to tak píše. Šebs je zajimavý, jinak už nevím kdo tam je, ale vyřadila bych teď toho silného, nelíbilo se mi jak zpíval
kvaček píše:
Já to napíšu opačně, kdo podle mě má vypadnout - z holek určitě Vokalíková a pak Pappová a z kluků..
Takto tam jich zpívá dobře víc, ale nevím proč já nemám ráda, takové ty… já božátko, já miláček, jestli mě chápetprostě nemám to ráda.. Proto mi trochu vadí Ševčík a teď mě sežerete ale i ten Noah, prostě mám ráda chlapy a ne nějaké ukňouránky… To už ten 15 kluk má určité charizma..
Nebo i ten co teď vypadl s těmi kudrnatýma vlasama, to jsem měla chvílemi pocit, že tam bude plakat
Takže mě se líbí nejvíc ten Lukáš ze SLovenska, Kurc - nevím, jestli se to tak píše. Šebs je zajimavý, jinak už nevím kdo tam je, ale vyřadila bych teď toho silného, nelíbilo se mi jak zpíval
Jurenka tam byl jedinej při těle ale ten už vypadnul , ted nevim kdo je tam silnej
já jsem na to ze startu nekoukala… ani na tu minulou ne… ale kolegyňky v práci mi vyprávěli o Michalovi Šebsovi a tak jsem se začala koukat… jinak teda úžasnej sexy hlas má Lukáš Adamec a z holek se mi nejvíc líbí Alžbětka… má krásnej hlas a je moc hezká holka… taková rebelka
![]()
jinak se pokaždé těším samozřejmě na Michala Šebse… to je démon
![]()
za mě by měl vypadnout ten Noah leze mi na nervy jak se pořad kření z Holek ta Vokáliková nelibí se mi jeji hlas to je za mě
Příspěvek upraven 04.04.11 v 12:39
tak v tom případě takový ten tmavovlasý - arogantní -, brýle, ten mi přijde hodně namyšlený.
A nejlepší byla Banášová,s tou byla prdel.Teď co je tu tato(mám okno,nevzpomenu si na jméno
).tak mi to přijde takový neslaný nemastný ![]()
Příspěvek upraven 04.04.11 v 15:52
jinak souhlas s Marsi tam jak píše.. Jen jsem si netroufla napsat Noaha, protože ten asi nevypadne, mladé holky ty o nedají ![]()
Marsi, ten mě taky se*e… neviňátko… čumí jak trouba… a taky jsem nepochopila, jak říkali, že jeho rodiče jsou misionáři na severní Moravě… jací misionáři? Copak jsme rozvojová země nebo co?
Marsi86 píše:
za mě by měl vypadnout ten Noah leze mi na nervy jak se pořad kření z Holek ta Vokáliková neli se mi jeji hlas to je za mě