Chci dát své dítě k adopci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15225
4.3.14 17:13
@Anonymní píše:
@Moňas.p malému na jídlo oblečení a z těch 3800 musím dávát 2tisice na bydlení priteli.

Tady není jiné řešení než odejít, jestli je to takhle. Předpokládám, že se nedomluvíte. Tohle není normální!

• načítám...
15225
4.3.14 17:14
@Anonymní píše:
@Ukulina a potřebuju tu žádanku od obvodního?omlouvam se ale musím končit zítra bych měla mít zase na chvíli přístup k internetu :/

Jak u kterého, zavolej, zeptej se. Když je to urgentní, tak tě vezmou i bez něho a pak jim ho dáš dodatečně.

• načítám...
Moňas.p
4.3.14 17:16

Ajo, ty mas tak malou materskou jo? Hmmm, no zajdi na ospod na socku, dite si nech sverit do pece a jeho otec je povinen platit, ale vime,' jak to chodi, ze… stat ti ale da nejaky prispevky, najdes si brigadu,… treba najit nejskou mamku,' ktera je na tom podobne a vzajemne si vypomoct a jit spolu bydlet,' to je taky reseni :-)

• Upravit
Moňas.p
4.3.14 17:19
@Anonymní píše:
@Ukulina a potřebuju tu žádanku od obvodního?omlouvam se ale musím končit zítra bych měla mít zase na chvíli přístup k internetu :/

Jak kde, vetsinou ne

• Upravit
Moňas.p
4.3.14 17:20
@Ukulina píše:
Tady není jiné řešení než odejít, jestli je to takhle. Předpokládám, že se nedomluvíte. Tohle není normální!

Zajimalo by me, jak se on stara o syna… ja bych mu teda najem neplatila…

• Upravit
15225
4.3.14 17:21
@Moňas.p píše:
Zajimalo by me, jak se on stara o syna… ja bych mu teda najem neplatila…

To já taky ne. Tohle je pro mě něco nepředstavitelného. Ale jak už jsem se tady víckrát dočetla, není to ojedinělé. Bohužel.

• načítám...
4328
5.3.14 08:29

Zakladatelko, pokud opravdu o pomoc stojis tak mi napis do sz. A hlavne okamzite prestan platit priteli na bydleni jsi padla na hlavu nebo se ho bojis? On ma povinost davat penize na maleho ne ty jemu na bydleni. Skoda, ze jsi tak daleko osobne by hsme to vyresily rychleji od bydleni az po penize. Jak chces je to na tobe, ale zacni tim, ze jemu uz nic nebudes platit a drz se tam zuby nehty pokud ti neublizuje!

• načítám...
Kobliha51
5.3.14 08:40

Pokud je partner zakladatelky takový formát, že nepociťuje soužití s ní za rodinu, tak nezbývá se opravdu dohodnout a platit každý, co má. Pokud je to jeho byt, tak mu platit polovinu nájmu a energií. On jí zase výživné na dítě. Každý by platil své jídlo a měl by samostatnou přihrádku v lednici. Každý by si pral sám a nakupoval si svou drogerii. O dítě by se po dobu partnera v zaměstnání starala matka a poté by se v péči mohli nějak střídat. O úklid by se mohli také střídat. Takto bude mít matka dítěte všechny své peníze, alimenty budou zřejmě ve výší nájmu a energií, které připadají na matku dítěte. To by sice pokrátilo, ale pořád by na tom byla lépe. Ovšem pokud by to řešili takhle vzniká otázka, jestli by jí nebylo lépe samotné. :lol:

• Upravit
5.3.14 11:45

Zakladatelko už jsem ti tu psala, napiš mi do zprávy, pokud se budeš schovávat za anonymitu, nenůže ti nikdo pomoci.

• načítám...
2
14.5.14 20:54

Chtela bych radu jsem v 6 mesici tehotenstvi do ted bylo relativne vse ok ale najednou nemam kde bydlet financne to taky je bleda a ma rodina stoji za prd miminko bych chtela ale vaham zda ho dat do adopce a nebo si ho nechat zase na druhou stranu v mem pripade je lepsi adopce nez aby mi ho vzali po porodu par dni kdyz nemam ani kde spat

• načítám...
2
14.5.14 20:56

Poradte co mam delat prosim

• načítám...
1675
14.5.14 20:57

@daiy napsala jsem ti soukromou zprávu

• načítám...
16.5.14 15:39

Zakladatelko ty tady fnukas o pomoc a kolik pomocných rukou ti tady nabídli?…
Zajímalo by mě jestli si po nejake sáhla, protože ja bych v tom neváhala…
mám skoro dvouletého syna, je mi 21let, můj „milovaný“ partner si uvědomil že nikdy vztah nechtěl a místo toho by raději „ojel každou díru“ neustále hádky výhrůžky ignorace ať dělám co dělám a co z toho mám? Jen vetu „kdy se ku*va odstěhujete?“ Docela bolí to že ho porad miluju a nevím co dělat, doufat ze se změní? V to doufám už dva roky a ano změnil se k horšímu… malého ktereho „vychovává“ od narozeni naprosto ignoruje a přehlíží, mě neustále nadává s tou blbou mateřskou 4tisic nemám na to abych šla někam do svého, jelikož nemám ani hlídání abych mohla někam do práce… K rodině taky nemůžu… Ale co…
chtěla sem jít na azylak ale je tu čekací doba delší než rok snad… Takže trpim doma jak jen mužu…

Tak se seber a když ti tu pomoc nabízí delej s tím něco a neprehlizej to jen tak…

• načítám...
16.5.14 15:43

A koukám psala si že jsi z moravskosleszkeho kraje… Já taky tak napiš, mužem bydlet spolu…

• načítám...
Anonymní
9.11.14 22:24

přímá adopce

Chci dát své nenarozené dítě do příme adopce poradíte mi někdo kde najít adoptivní rodiče? nestojím o žádné přemlouvání a kritiku jsem pevně rozhodnutá mám už tři děti a další by jsme finančně nezvládli a otěhotněla jsem přes prášky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová