Chci dát své dítě k adopci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
j-p
11770
10.11.14 18:04

@anickadomnik protoze miminko za nic nemuze! Tak to odnese! Nekdo bude mit z nej radost ale mama je jen jedna na mne se vykaslala ale ja ji sedela u smrtelne postele kdyz umirala ve 42.letech, tak nemelte, kdyz nevite!

• načítám...
13837
10.11.14 18:07

@j-p mámou ale není ta, která tě porodí, maximálně z biologického hlediska, ale toť vše. To, že si měla problémy se svou matkou a zjevně to doteď nemáš vyřešené, sem nepatří.

• načítám...
2528
10.11.14 18:12

Pokud to má zakladatelka, tak jak píše tak na jejím rozhodnutí nevidím nic špatného. Udělat nějakou rodinu štastnou se nepodaří úplně každému v mém okolí je několik neplodných párů a ti by dali za dítě cokoliv. Držím palce at to po psychické stránce zvládne :kytka:

• načítám...
69235
10.11.14 19:01
@Mamculina píše:
Navic pokud vim, existuji azylove domy pro matky s detma… verim, ze to zakladatelka pokusi vyresit prvne jinak, nez detskym domovem.

prosím tě, zakladatelka ho nedává do děcáku, ale k adopci, trochu si pleteš pojmy. A navíc se na tyhle vaše rádoby chytré názory neptala, ptala se na to, jak to udělat, ne jestli to má nebo nemá dělat.

• načítám...
13837
10.11.14 19:30

@j-p a jak není po tvém, tak je taky zle, co? Také jsem tě nahlásila.

• načítám...
Silwinka87
10.11.14 19:31
@fifinka609 píše:
@j-p jsi asi trošku pomalejší a tak ti polopaticky vysvětlím, proč je to, co píšeš naprostá zhovadilost. Zakladatelka se o děti, které má postarat dokáže, ale už ne o další. Když dá ještě nenarozené k adopci, tak bude postaráno jak o její děti, tak o dítě dané k adopci. Obě budou mít rodinu. Když ovšem svoje dítě, co už má dá do ústavu a vymění za to nenarozené, tak jedno z dětí tu rodinu mít nebude. Chápeš to??? Radši nebudu komentovat tvé myšlenkové pochody…to je totiž k zblití

:potlesk: Nicméně, pochybuju, že si z toho něco vezme.. :roll:

• Upravit
Silwinka87
10.11.14 19:34
@j-p píše:
@Silwinka87 no vzdyt to pisu, jak neni po vasem, tak je zle!

spíš by ti mělo být divné že se tady z 99% shodneme a ty jediná jsi mimo mističku, proč to asi bude? :think: :roll:

• Upravit
Bunny puella
10.11.14 19:58

Koukám, hodinku mimo E-mimino a tady se toho popsalo :lol: :lol: k jisté slečně už se vyjadřovat nebudu, bo to by neunesla ani klávesnice a nerada bych dostala banán od adminů…

• Upravit
10.11.14 21:18

Nechtela jsem to takhle napsat, ale musim.

HOLKY, NEREAGUJTE na J-p. Ta holka musi byt naprosto vylizana a v zajmu zakladatelky vas vsechny prosim o ukonceni tehle diskuze :kytka:

• načítám...
20855
10.11.14 21:23

Smazala jsem urážlivé příspěvky z posledních stran a diskuzi uzamykám - necitlivé reakce některých z vás a dohady zakladatelce opravdu nepomohou.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová