Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anickadomnik no to ano, jenze mne matka odlozila, kdyz jsem mela 2.roky a chtela mne dat do decaku a babicka rekla mikdy! A netvrd mi, kdyz zakladatelku nezname, tak jak muzete vedet jestli ma rodice nebo nema i od manzela, aby natom byli tak spatne, ze se nemuze nekdo postarat o to miminko!!A jeste kdyz je tak hodna a stara se o postizeny, tak klobouk dolu ale i to nenarozene ma pravo byt z rodicema, i kdyz maj problemy jakekoliv!!!
@j-p když si taková extrémní moralistka, tak se spoj se zakl. A dítě si adoptuj.nebo pomoz s výchovou a peci o další děti, včetně vázne nemocného. a nebo zavri pusu a nestresuj zakl.
. Zakl. Moc ti držím palce! At to dopadne co nejlépe pro všechny strany.
@j-p dítě tak nesrovnávej svojí situaci s anonymní, její situace je jiná, myslím že kdyby ve svém okolí měla někoho kdo by dítě chtěl tak by nesháněla adoptivní rodiče, myslím že její řešení je v této situaci to nejvíce vhodné
Ze zakladatelkou jsi píšu a z jejím dovolením vám něco napíšu protože ona nemá sílu je to pro ní nejtežší co v životě musí udělat miluje své děti ale její třetí dítě je vážne nemocné a nedokážete si představit co obnáší péče o něj kdyby zakladatelka věděla že otěhotní přes antikoncepci tak se se nechala podvázat ale bohužel to nemohl nikdo tušit jak to dopadne manžel o tom ví a je stejného názoru rodinu mají ale bohužel každý má své rodiny a nikdo nemá zájem se o dítě postarat a zakladatelka volí přímou adopci proto aby dítě bylo hned v rodně a věděla o něm dokonce už jsi píše z rodinou která už takhle dítě adoptovala a bude jí o dítěti podávat informace takže bude vědět jak se má a zároven uděla tu rodinu štasnou tak už nechte toho moralizování ona se jen ptala jak postupovat a kde rodinu najít né na vaše výčitky těch má sama dost a já bych chtěla vydět jednu z vás co jí tady odsuzují jak by se starala o tři děti z toho vážne nemocné a do toho malé miminko?
@marra2 zavri si pusu sama laskave, je to diskuze, tak muzu napsat co chci!!Nikoho neurazim a dite ma pravo na sve rodice! Ja mam dite a v zivote bych ho nikomu nedala i kdybych mela mit 4.deti!Tak kdyz vyzaduje tak velkou peci, ma ho dat do ustavu a jen za nim dochazet!!
@anickadomnik no vzdy se to da nejak udelat, tak potom naco ma tu rodinu, kdyz nechtej pimoct! To je jedno jestli maj svoji rodinu, potom to neni rodina, kdyz nedrzi pri sobe!!
@j-p Máš právo říct co si myslíš ale napsat takovou blbost že má dát postižené dítě do ustavu ty nejsi normální? a nemáš právo nikoho soudit když nevíš takové chytračky jako ty mám nejraději a když ti paní tolik vadí i její situace nikdo tě nenutí to číst ží si svuj život jak chceš
@j-p Já mám taky rodinu ale to neznamená že jsou povinný ti pomoc ne? mě vždycky pomohli spíš kamarádi asi každý nemá tak dokonalou rodinu jako ty
Damy, vy, ktere tady zakladatelku moralizujete… Mate deti? Planujete dalsi? Pokud ne, doufam, ze jste vsechny sterilizovany ![]()
@samuel28 tak o postizeny se staraj a zdravy, neplanovany daj k adopci! No tak si snad necham vsechny a je to!!
@j-p píše:
@marra2 zavri si pusu sama laskave, je to diskuze, tak muzu napsat co chci!!Nikoho neurazim a dite ma pravo na sve rodice! Ja mam dite a v zivote bych ho nikomu nedala i kdybych mela mit 4.deti!Tak kdyz vyzaduje tak velkou peci, ma ho dat do ustavu a jen za nim dochazet!!
tak to je perla, takže jedno dítě které již má a stará se o něj má dát do ústavu jen proto aby si mohla pořídit jiné???
s tebou debata nemá smysl jsi ublížená a zbytečně kopeš kolem sebe, je vidět že si se se svojí situací ještě nevyrovnala
@samuel28 mne nevadi pani, tak nemel blbisti, mne vadi, ze chce dat dite pryc! Ze snad nekdo pomuze!
@anickadomnik proc vse prekrucujes, kdyz nestaci na pistizeny, stara se o nej 24.hodin denne, tak ho dam do ustavu a chodim za nim tam a ne ze to odnese nenarozeny prcek!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat